• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus tedavisi

ayseven

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
10
3
1
32
Merhaba, tedavi yöntemlerinizi dinlemek isterim aparatla mı çalışma yapıyorlar yani dilatör setiyle ?
Bu aparat kızlık zarını bozuyor mu ?
Haftaya tedaviye başlayacağım bundan bile korkuyorum süreç nasıl olacak bilmediğim için çok endişeliyim.
Çok heyecan yapıyorum panik oluyorum titremeye başlıyorum.

Merhaba, tedavi yöntemlerinizi dinlemek isterim aparatla mı çalışma yapıyorlar yani dilatör setiyle ?
Bu aparat kızlık zarını bozuyor mu ?
Haftaya tedaviye başlayacağım bundan bile korkuyorum süreç nasıl olacak bilmediğim için çok endişeliyim.
Çok heyecan yapıyorum panik oluyorum titremeye başlıyorum.
Sen doktor kontrolünde mi tedavi olucaksin canim

Parmak egzersiziylede yenen oluyor aparat ile de ama genelde aparat egzersizi daha güzel sonuç veriyor çünkü hem kişinin kendi vücudundan bi parça değil hemde penise benziyor ..

Kızlık zarı ise tamamen senin zarının yapısı ile ilgili..Bazı kadınların kızlık zarı doğumda yırtılabiliyormuş mesela esnekliğinden dolayı..

Eğer Doktor kontrolünde tedavi olacaksan fazla araştırma yapma kendini doktoruna ve onun telkinlerine bırak ..

Doktor kontrolünde olacağım sadece şey eşim açısından düşündüm kızlık zarı dediğimiz gerçekte bir olay var bu vajinismus tedavisinde mi bozulacak eşim ile birleşme olduğunda hiç mi kanamam olmayacak

Back