Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba skıntınızı cözdunuzmu9 aylık evliyim eşimle birlikte olamıyoruz lütfen yardımcı olur musunuz? Bunu yenenler nasıl yendi ne yaptı özelden de yazabilirsiniz
Merhaba. Umarım şimdiye dek çözüm bulmuşsunuzdur. Çok zor bir durum ama çözülmeyecek bir şey değil emin olun. Moralinizi yüksek tutun ve eşinizle birlikte bunu yenebileceğinize inanın.
Eğer kendi kendinize kurtulamıyorsanız mutlaka bir doktora başvurun. Foruma yazmak reklama girer ancak kendi doktorumu dm ile iletirim gerekirse.
merhaba skıntınızı cözdunuzmu
Sıkıntım kalmadı neyseki devam etseydi doktora gidecektim ama atlattım hatta hamileyim şu an :)
TeşekkürlerDaha güzel bir haber olamazdı :) Tebrikler![]()
Ayni sorunu bende yasadim. Bu yuzden evliligim resmen kabusa dönmüştü. Cok kavga ettik esimle. Bosanmanin kiyisindan donduk diyebilirim. Sonra kendi kendime dedim onca kisi yapmis bu isi olen yok. Annemiz teyzemiz bile yapmis kimseye birsey oldugu yok benden kucuk kizlar bile bu isi yapmis diye surekli kendimi motive ettim. Esimle bu is bitecek diye iliskiye girmedik. Yavas yavas genislemesini sagladik hergun biraz daha ileri gittik ve kendime guvenim gelmis korkum gitmisti. Ve sonra yenmistim bu illeti o kadar kasilmaya gerek yokmus diye dusundum yapilan kavgalar bosanmalar bitmisti artik. Simdi cok mutluyuz. Bazen geriye donuyorumda bunun icin mi bu kadar sikinti cekmisim. Umarim sizde biran once kurtulursunuz bu durumdan. Yazdiklarim moral olsun size. Inanin basaracaksiniz. Merhanae
Nasil atlattiniz ne sekilde basardiniz bana da yardimci olur musunuz cok fena moralim bozuk ozelden bi sekilde bana ilasir misinizÇok şükür çözdüm atlattım :)
nasıl atlattınız peki bize yol gösterirmisinizTeşekkürler![]()
Merhaba. Sorununu hâlloldu mu?9 aylık evliyim eşimle birlikte olamıyoruz lütfen yardımcı olur musunuz? Bunu yenenler nasıl yendi ne yaptı özelden de yazabilirsiniz
Nasıl başardınız??Seni cok iyi anliyorum aynilarini yasadim. Karnim agriyo basim agriyo hastayim diye erteliyordum hep. Denerdik hep hüsranla sonuclanirdi aglardim ben niye yapamiyorum benim neyim eksik diye. Doktora bile gitmeyi düşündük dedim kendime ben hasta degilim ki bunu atlatacam ve oylede oldu. Bide ben bu isi yapamiycam asla diyordum. Ama suan hersey cok guzel. Ben basardim seninde basaracagina eminim.
Cnm nasıl yendim bu vajinismusu özelden yazarsan sevinirimÇok kötü birşey... Cesaretlendirdin beni teşekkür ederim inşallah olur
Garbiyeli yardımcı olabilirimNasıl başardınız??