Vajınısmus tedavisi / istanbul

gurbetci34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
104
0
26
İstanbul
Yenı konu acmama kızmayın nolur. ben her baslıgın altına yazıyorum ama cevap alamıyorum.
o yüzden buraya yazıyorum. emınım cok kısı vardır benım gıbı ünsüz orta düzeyde ama yardım edebılecek bı doktor arıyan.

Gıttıgınız begendıgınız pskologlar ? veya yendıgınız yerler ?
evet parmak egzersızı verıcek hepsı belkı ama doktor a gıtmek ıstıyorum cnı tek basıma yapamıyorum
o yüzden lütfen bı toplıyalım nerlere gıttıgnız
en gec haftaya cumartesı gıtmelıyım .

benım bıldıgım kadıköz de sentez var 170 tl alıyo seans basına fakat kadıköy de oldugu ıcın cok uzak.

Özel hastanelerin pskolog bırımıne gıtsem olurmu ? güneşli de Medıcıne hospıtal var ordakı pskyatrı uzmanı
vajınısmus tedavısını uyguladıgını söledı.
100 tl seans bası. ona mı gıtsem ?

varmı gıttıgınız yerler ?

dayanamıyorum artık
subat 5 de artık 1 yılımız doluyo ama ben kendımı hıc evlı gıbı hıssetmıyorum !!!!!

kocamı cok sevıyorum bu zamana kadar bana oakdar cok destek oldugkı .....ve artık benım adım atmam gerek

canım seni hatırladım:1: cevap alamdım demişsin ama biz sana cevap vermiştik, sadece doktor önerisi yapamamıştık:26: kendi kendinin doktoru olmayı dene dicem ama heralde cesaret edemiyosun.. ben 3 ayda kendi kendime yendim:16: ve tabi o diğer topikte yazılanlar sayesinde:13: canım doktora gdicem dersen karışmam ama ben doktorlara karşıyım bu konuda. işte bu çaresizliğimizden yararlanıp iyice sömürü sistemi kurmuşlarki doktorluk bişeyde yokmuş.. ben kendi kendimi tedavi ettiysem bu konuda doktora ihtiyacım yok:34: tabi seçim senin topiğimizi biliyosun istediğin zaman gel yardımcı oluruz

canım seni hatırladım:1: cevap alamdım demişsin ama biz sana cevap vermiştik, sadece doktor önerisi yapamamıştık:26: kendi kendinin doktoru olmayı dene dicem ama heralde cesaret edemiyosun.. ben 3 ayda kendi kendime yendim:16: ve tabi o diğer topikte yazılanlar sayesinde:13: canım doktora gdicem dersen karışmam ama ben doktorlara karşıyım bu konuda. işte bu çaresizliğimizden yararlanıp iyice sömürü sistemi kurmuşlarki doktorluk bişeyde yokmuş.. ben kendi kendimi tedavi ettiysem bu konuda doktora ihtiyacım yok:34: tabi seçim senin topiğimizi biliyosun istediğin zaman gel yardımcı oluruz

biz kendimizin doktoru olmalıyız ben ocağın 5 haydar dümene gittim buradaki kadar fayda görmedim 4250 lira verdim istersende git

Yenı konu acmama kızmayın nolur. ben her baslıgın altına yazıyorum ama cevap alamıyorum.
o yüzden buraya yazıyorum. emınım cok kısı vardır benım gıbı ünsüz orta düzeyde ama yardım edebılecek bı doktor arıyan.

evet parmak egzersızı verıcek hepsı belkı ama doktor a gıtmek ıstıyorum cnı tek basıma yapamıyorum

benım bıldıgım kadıköz de sentez var 170 tl alıyo seans basına fakat kadıköy de oldugu ıcın cok uzak.

Özel hastanelerin pskolog bırımıne gıtsem olurmu ? güneşli de Medıcıne hospıtal var ordakı pskyatrı uzmanı

dayanamıyorum artık
subat 5 de artık 1 yılımız doluyo ama ben kendımı hıc evlı gıbı hıssetmıyorum !!!!!

kocamı cok sevıyorum bu zamana kadar bana oakdar cok destek oldugkı .....ve artık benım adım atmam gerek
merhaba
ben 6 ay psikıyatr gittim sonuç alamadım
ama sonuç alanlar varmış şans biraz bide uzun süreç kesin çözüm olmayadabilir
10 ay çektim bu hastalığı
ankarada tedavi gördüm..istanbulada şubesi açılmış
dr süleyman eserdağ3-4 günde tedavim bitti
araştır istersen canım

merhaba
ben 6 ay psikıyatr gittim sonuç alamadım
ama sonuç alanlar varmış şans biraz bide uzun süreç kesin çözüm olmayadabilir
10 ay çektim bu hastalığı
ankarada tedavi gördüm..istanbulada şubesi açılmış
dr süleyman eserdağ3-4 günde tedavim bitti
araştır istersen canım

ben evlilik yıldönümümde vajıden kurtulmuştum inşallah sende kurtulursun
ve tedavi olmadan bırakmıyorlar..
3 gün gibi kesin çözüm var

dayanamıyorum artık

merabalar bende 2yıl çektim bu rahatsızlığı.
Ankara'da SÜLEYMAN ESERDAĞ'A gittim ve 4gun sonunda cok sukur sorunum bitti.istanbuldaki subede eşi varmıs süleyman beyin.mutlaka git derim..(ben toplam 6bin lira verdim bu arada bilgine,sorunum çözüldüya hiç gözümde yok ama para)

Back