Vajinismus Tedavisi İçin...

Masal987

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
106
0
0
34
Adana
Kızlar vaji ile ilgili sayfalara da yazmıştım.Salı günü Süleyman Eserdağ'a tedavi için gidiyorum.Hera kadın sağlığı ile ilgili bilgisi olanlar yazabilir mi?Daha önce buraya gidip de başarı sağlayan birileri var mı?

Evet canım randevu aldım.Hatta bu yüzden işe de gitmeyeceğiz eşimle.Ankara'da kalıyoruz.Doktorla bayağı önce konuşmuştum.Telefonda garanti bir sonuca ulaşacağımızı söyledi.Acısız ağrısız sancısız üç günde çözerim dedi.Sonraki süreçte de ilişkileriniz acısız olacak dedi.Fiyat olarak evet fazla ama göze aldık ne yapalım.2500 ile 4000 arası oluyormuş.Bana 3500 diyecek gibi bir his var içimde.

bende konuşmuştum o zaman senin gibi 2 aylık evliydim canım.bana yeni evlilerde rakamın düşeceğini söylemisti 2 bine kadar.en son dayanamdım maddi durumda müsait değildi açıkçası kendi işimi kendim hallettim.ve çok kolay birşey olduğunu boşuna o kadar ağladığımı anladım

Kendim de halledebilirim aslında canım ama sürecin de acısız geçmesini istiyorum.strese girmek istemiyorum.mesela sen hallettikten sonraki ilişkilerin acısız mı oldu?Bu adam bunu da garanti ediyor..On ay kadar sonra bebiş düşünüyoruz bunun üç ayını da acıyla ağrıyla geçirmek istemiyorum :)İyi pazarlık yapmak lazım canım evet :)Telefonda bana da söyldi kolaylık sağlarım diye.

bir kere olunca zaten diğerlerinde hiç acı macı olmuyo.hatta güzel oluyo)))biraz ayıp oldu ama kbakma canım.

bir kere olunca zaten diğerlerinde hiç acı macı olmuyo.hatta güzel oluyo)))biraz ayıp oldu ama kbakma canım.

Burada ayıp filan yok zaten artık :)Hadi bakalım inşallah yeneceğim ben de :)İnanıyorum.kendi başıma yenmeyi teklif ettim aslında eşime ama bir hekimle beraber yapalım dedi o da.

ben nedense doktorlara hiçbir zaman inanmadım.evet yanlış bir düşünce.neticede bir sürü insanı bu dertten kurtarıyo.ama iş insanın kendi kafasında bitiyo.acıycak diye düşünürsek acır zaten.bir insan senin düşüncelerini ne kadar değiştirebilir ki.hep güzel şeyler düşün kendi kendine telkin ver

tabi o da doğru.bebe yağını falan denediniz mi canım ben onunla başardım
hemde 3 günde.s eserdağ gibi

tabi o da doğru.bebe yağını falan denediniz mi canım ben onunla başardım
hemde 3 günde.s eserdağ gibi

Denedim canım.Bebe yağı,zeytin yağı,emla,kas gevşetici vs. emla ve z.yağı ile kısmen yapabildik yani kan gelecek kadar ama o acıyla üç gün oturmadım.O yüzden acı istemiyorum artık

canım yaaa korkma o kadar.seni çok iyi anlayabiliyorum kendim iyileştim ya hep beni,m gibi olanlara azda olsa yardımcı olmak istiyorum.kendini rahat hisset hiç korkma canım inan o kadar kolay bir şey mişki.allah acil şifalar versin canım ins bir an önce iyileşirsin

Teşekkrler canım.inş ben de çözerim de sen gibi benden sonrakilere yardım edebilirim.Allah yardımcımız olsun :)

Merhaba,
Süleyman Eserdağın bu konuda tedavi görmüş hastalarının olduğu bir grup var ordan da tedavi görmüş kişler ile konuşup deneyimlerini paylaşma fırsatı bulabilirsin :)
Facebook grubu adı Hera Kadın Sağlığı Merkezi çok yardımcı oluyorlar istersen tedavi görmüş kişilerle telefonda konuşma imkanın bile oluyor.
Haber veriyim dedim cnm, umarım biran önce kurtulursun bu sıkıntıdan :)

kekik yağı sür en iyi ilaç bu acı olmaz hiç şüphen olmasın)))))
seni diğer konundan hatırlıyorum.insanlarla dalga geçmek ha.....al sana dalga geçmekkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…