Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan 12.000-15.000 arası fiyat aldım HERA klinikten bu gerçekten normal mi?????Vajinismus tedavisi fiyatları çok değişken oluyor mu?
Ben yurtdışında yaşıyorum İstanbul’da tedavi olmak istiyorum 5.000-8.000 arası fiyat aldım.
Genelde bu kadar yüksek mi fiyatlar?
MerhabaŞuan 12.000-15.000 arası fiyat aldım HERA klinikten bu gerçekten normal mi?????
Merhaba tedavi süreciniz nasıl işledi biraz bilgilendirir misiniz. Ben dilatör çalışıyorum kendim yenmeye çalışıyorum ama ya lış bir şey yapmaktan korkuyorum. Siz doktorla dilatörle mi yendinizMerhaba
İsmini verdiğiniz kliniğe zamanında muayene olmuştum bana kızlık zarımın çok kalın olduğunu ilişkinin imkansız olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler daha sonra başka yerlerde de muayene oldum hiç kimse bunu doğrulamadı burası çok önemli (HİÇ KİMSE!) ben 3 yıllık kabusumu Üsküdar’da Nazife Ergen Micozkadıoğlu’da yendim kesinlikle gidin vakit kaybetmeyin
Ne zaman aldınız muayene mi oldunuz?Şuan 12.000-15.000 arası fiyat aldım HERA klinikten bu gerçekten normal mi?????
Ben 2 sene önce 6.500 TL vermiştimVajinismus tedavisi fiyatları çok değişken oluyor mu?
Ben yurtdışında yaşıyorum İstanbul’da tedavi olmak istiyorum 5.000-8.000 arası fiyat aldım.
Genelde bu kadar yüksek mi fiyatlar?
Evet ve psikolojik desteğiyle birlikte yendim. Eğer dilatör çalışabiliyorsanız kendiniz de evde başarırsınız ben maalesef dilatör yapamadığım için gittim. Burada çok kişiye yardımcı oldum ve atlattılar çok şükür. Yanlış birşey yapabileceğiniz bir durum yok korkmayınMerhaba tedavi süreciniz nasıl işledi biraz bilgilendirir misiniz. Ben dilatör çalışıyorum kendim yenmeye çalışıyorum ama ya lış bir şey yapmaktan korkuyorum. Siz doktorla dilatörle mi yendiniz