• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus tedavisi. Fiyatlar normal mi?

Hayallena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2022
10
1
1
30
Vajinismus tedavisi fiyatları çok değişken oluyor mu?
Ben yurtdışında yaşıyorum İstanbul’da tedavi olmak istiyorum 5.000-8.000 arası fiyat aldım.
Genelde bu kadar yüksek mi fiyatlar?

Vajinismus tedavisi fiyatları çok değişken oluyor mu?
Ben yurtdışında yaşıyorum İstanbul’da tedavi olmak istiyorum 5.000-8.000 arası fiyat aldım.
Genelde bu kadar yüksek mi fiyatlar?
Şuan 12.000-15.000 arası fiyat aldım HERA klinikten bu gerçekten normal mi?????

Ben botoks iğnesi sormuştum 25.000₺ dediler. Fiyatlardan pek haberim yok ama gördüğüm kadarıyla bu civarda seyrediyor. Kendiniz evde çalışmayı denediniz mi? Parmak, dilatör vs.

Bence ilk önce kendinize zaman tanıyın, dilatör setlerle deneyin. Fiyatlar çok yüksek ama normali nedir bilemiyorum.

Sitede kendi yenen hanımlarla dayanışma içine girerseniz ben üstesinden gelebileceğinizi düşünüyorum ayrıca.

2 sene önce 4.000 di
Vay be .
Bence dilatör set alın
Su bazlı jel.
Nefes kegelde yaptinizmi .
Gerisi kolay ♡

Şuan 12.000-15.000 arası fiyat aldım HERA klinikten bu gerçekten normal mi?????
Merhaba
İsmini verdiğiniz kliniğe zamanında muayene olmuştum bana kızlık zarımın çok kalın olduğunu ilişkinin imkansız olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler daha sonra başka yerlerde de muayene oldum hiç kimse bunu doğrulamadı burası çok önemli (HİÇ KİMSE!) ben 3 yıllık kabusumu Üsküdar’da Nazife Ergen Micozkadıoğlu’da yendim kesinlikle gidin vakit kaybetmeyin

Merhaba
İsmini verdiğiniz kliniğe zamanında muayene olmuştum bana kızlık zarımın çok kalın olduğunu ilişkinin imkansız olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler daha sonra başka yerlerde de muayene oldum hiç kimse bunu doğrulamadı burası çok önemli (HİÇ KİMSE!) ben 3 yıllık kabusumu Üsküdar’da Nazife Ergen Micozkadıoğlu’da yendim kesinlikle gidin vakit kaybetmeyin
Merhaba tedavi süreciniz nasıl işledi biraz bilgilendirir misiniz. Ben dilatör çalışıyorum kendim yenmeye çalışıyorum ama ya lış bir şey yapmaktan korkuyorum. Siz doktorla dilatörle mi yendiniz

Sanki ameliyat yapıyorlar yaa,bunlar nasıl rakamlar:oha: ama öte yandan tüm huzuru, mutluluğu hatta evliliği etkileyecek bir şeyin ücreti. Bugün 6 bin lira diye tedaviden kaçan insanlar yarın çok daha yüksek masraflari aile terapistine, boşanma avukatına falan verebilir. Evet, 6 bin TL çok pahali, ama bir çift orta kalite berjer koltuk parası. Nasıl ki eve koltuk alırken 'offf çok pahalı,almayalım bari' demiyor insanlar,bu tedaviye de dememeleri lazım.
Umarım yurtdışı dediğiniz,parası kıymetli bir yerdir de biraz daha kolay kalkarsanız altından.
Geçmiş olsun

Merhaba tedavi süreciniz nasıl işledi biraz bilgilendirir misiniz. Ben dilatör çalışıyorum kendim yenmeye çalışıyorum ama ya lış bir şey yapmaktan korkuyorum. Siz doktorla dilatörle mi yendiniz
Evet ve psikolojik desteğiyle birlikte yendim. Eğer dilatör çalışabiliyorsanız kendiniz de evde başarırsınız ben maalesef dilatör yapamadığım için gittim. Burada çok kişiye yardımcı oldum ve atlattılar çok şükür. Yanlış birşey yapabileceğiniz bir durum yok korkmayın 🥰 orası çok esnek sadece hijyene dikkat edin. Özelden yazarsanız yardımcı olurum

Back
X