Oralara gidip boşuna dünya para harcama bnde yaşadım inan zor bir durum değil herşey pskolojik istedin herşeyi bana sor bana bu forumda yardım edenler sayesinde yendim bndeKızlar 2024 yılında vajinismus tedavisine başlayan var mi?muhtemelen fiyatlar güncellenmiştir.Istanbul da iyi doktorlar var ,tedavi olan var mı?ucretler nasil?yardımcı olursanız sevinirim
Yani neler neler yaptım uyusturucu kremler, spreyler...dilatorde aldım yapamadım yani insanlar iki seansta nasil yeniyor doktora gidip anlayamıyorum. Siz nasıl üstesinden geldiniz?Oralara gidip boşuna dünya para harcama bnde yaşadım inan zor bir durum değil herşey pskolojik istedin herşeyi bana sor bana bu forumda yardım edenler sayesinde yendim bnde
Herşey pskolojik. Bende en son uyuşturucu sprey aldm ama onu denemeden yendm. Pskolojik olarak kendimi çok şartlandrdm bir gün dedim herkesin yaptı birşey sonucda o an oldu kurtuldum. Ama yüzde 80 pskolojik korku o da kasılma yapıyor korku olmasa o rahatlıkla açabildi kadar açsan bacağı inan çok rahat ilişki as oluyorYani neler neler yaptım uyusturucu kremler, spreyler...dilatorde aldım yapamadım yani insanlar iki seansta nasil yeniyor doktora gidip anlayamıyorum. Siz nasıl üstesinden geldiniz?
Bacak açmada sorun yok , iliski esnasinda vajinami kasıyorum anlamadim yani aslında kasmadigimi düşündüğüm zamanlarda oluyor ama yine olmuyorHerşey pskolojik. Bende en son uyuşturucu sprey aldm ama onu denemeden yendm. Pskolojik olarak kendimi çok şartlandrdm bir gün dedim herkesin yaptı birşey sonucda o an oldu kurtuldum. Ama yüzde 80 pskolojik korku o da kasılma yapıyor korku olmasa o rahatlıkla açabildi kadar açsan bacağı inan çok rahat ilişki as oluyor
40 bin mi? İstanbul u düşünemedim suanBana Elazığdan bir doktor 40bin fiyat verdi şoktayım hala
40 bin mi? İstanbul u düşünemedim suan
Nasil 3500 seansı e çok uygunEvet.
Bugün İstanbul da bir doktordan fiyat aldım çünkü benimde henüz nerde tedavi olacağı belli değil seans ücreti 3500 dedi 40binden sonra çok makul geldi
Bilmiyorum sanırım istanbulda ki doktor ile başlayacağım henüz net karar veremesemde. Yani kaç seans sürer bilemiyorum kişiden kişiye değişir deniyor ama okuduğum yorumlardan en fazla 10 seans alanı duydum. Ben aparat yapabilecek durumdayım sadece eşli yapamıyorum bu yüzden uzun sürmez diye düşünüyorumNasil 3500 seansı e çok uygunama kaç seansta tamamlaniyormus ki?yani ortalama kaç kere gitmek gerek oyle birseyde var.Mesela bazı doktorlar tek seansta cozuyormus ya da en fazla 2 seans ta.o da nasıl oluyor anlamadim
Aparatla yapiyorsaniz kısa sürede çözülür bencede. Hepimiz için hayırlısı olsun peki doktorun ismi nedir ya da klinigin?Bilmiyorum sanırım istanbulda ki doktor ile başlayacağım henüz net karar veremesemde. Yani kaç seans sürer bilemiyorum kişiden kişiye değişir deniyor ama okuduğum yorumlardan en fazla 10 seans alanı duydum. Ben aparat yapabilecek durumdayım sadece eşli yapamıyorum bu yüzden uzun sürmez diye düşünüyorum
Canım ben ocak ayında gittim dr murat ulusoya tavsiye ederim gitmek istersen fiyati diğerlerine göre uygundu simdi nasil bilmiyorum ama sor derimKızlar 2024 yılında vajinismus tedavisine başlayan var mi?muhtemelen fiyatlar güncellenmiştir.Istanbul da iyi doktorlar var ,tedavi olan var mı?ucretler nasil?yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?