VAJİNİSMUS ta DOKTORA GİDENLER HANGİSİNE GİTTİ?ACİL YARDIM DOSTLAR:(

Minaa1234

Kún fe yekûn..
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2017
211
147
23
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var..kendi kendime bu sorunu halledemeyecegimi anladım ve doktora gitmeye karar verdim.1 kaç isim var bu işte uzman..bayan olsun istiyorum..devlette de var özelde de ..Yeşim Yerçok mesela gidip orada çözenler bana ulasabilirmı: (

Ümmügülsüm soyturk koç kesinlikle tavsiye edilir hiç şüphen olmasın.2 en fazla 3 seansta garanti veriyor.Kendisine çok tedirgin bir şekilde gittim ve çok memnun kaldım ve daha önce karsilasmadigim için üzüldüm çözümün bu kadar basit olduğunu görünce işini cok düzgün yapıyor.ankaradaysaniz böyle bir problemimiz varsa bir gününüzü bile böyle gecirmeyin hemen çözmek için adım atın direk randevunuzu alın ve gidin bu biraz da erteleme hastalığı gittikten sonra da ümmügülsüm hanıma minnettar kalacaksınız.

Maddiyat kısmı da piyasadaki benzer yerlere göre çok daha makul 3 seansta garanti veriyor 1950 tl

Vajinismus belirtileri nelerdir?

Halk arasında cinsel ilişkiye girememe(ilk gece korkusu) olarak bilinen vajinismusun en tipik belirtileri nelerdir? Ülkemizde genellikle ilk cinsel denemesinde ortaya çıkan. Vajinismus kızları neler hisseder nasıl tepki verirler? Vajinismus hakında merak edilenleri Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye ziyaret desteklerinizi bekliyoruz. Haydi bakalaım kadın dayanışması deyip sizleri sayfamıza davet ediyoruz :) https://www.kadinlarkulubu.tv/

Canım hiç paranı verme yazıktır.ben de senin gibiydim hatta çok daha fazla kötü de olabilirdim.psikolojini yen. Normal bir doktora git sana krem vericekler onla dene. Ben o şekilde hallettim. Diğerleri para tuzağı sakın gitme derim

Merhaba ben ankarada ümmü gülsüm soytürkü araştırıyorum bu doktora gidip tedavi olan var mı acaba

Merhaba Arkadaşlar,
5 ay önce Vajinismus tedavisi oldum. Tedaviden önce hep buralardaki yazışmaları okuyordum o yüzden ben de burda tecrübemi paylaşmak istedim. Bir kişiyi bile cesaretlendirsem kardır diye düşünüyorum. 4 yıl boyunca yaşadım vajinismusu ve bir kez bile ne kadın dogumcuya ya da cinsel terapist gitmemiştim. Özetle hep ertelemiştim. Daha sonra burada sürekli adı gecen merkezlerden birinde 1 er saatlik 2 seansta tedavi oldum. Merkezin ismini yazmayacağım çünkü forumlarda bu merkezlerle ilgili reklam içeren yalan bissürü hikaye var siz de biliyorsunuz ki.
Size verebileceğim en önemli tavsiye bu problemi kabullenmeniz ve görmezden gelmeye bir son vermenizdir. Bir an önce harekete geçin arkadaşlar dermansız bir dert değil. Lütfen korkmayın. O kadar kolay ki. Cesur olun. Ertelemeyin. Bundan kurtulmak istiyorsunuz ama hiç bir şey yapmıyorsunuz. Forumları okumanın ya da baska arkadaslarımızın çözdüğü yöntemleri denemenin hiç bir faydası yok. Herkesin probleminin derecesi ve sebebi farklı. Bu yüzden lütfen bir profesyonele gidin. Evet bu her ne kadar eşinizle ortak çözmeniz gereken bir sorun gibi gözükse de iş sizde bitiyor. Bir gün bile ertelemeyin artık. Kararlı olun, inatçı olun. Ekonomik olarak müsait değilseniz de bunun bir öncelik oldugunu göz önünde bulundurun. Para biriktirin. Mesela ben kredi çektim hala ödüyorum☺️ Yani demem o ki kızlar bir şeyler yapın. Sihir ya da mucize beklemeyin. Çünkü öyle bir şey yok. Yalnızca dogru tedaviyle kurtulabilirsiniz. Ancak kurtuldugunuzda mutlu bir kadın ve mutlu bir anne olabilirsiniz.
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Sevgiler

Back