Vajinismus Sorunum ve Doktorum Nazife Ergen Micozkadıoğlu 🤍

Minik39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2024
1
0
28
Mutluluğumu sizinle paylaşmak istiyorum🤍. Evliliğimizin 2.yılına yaklaşmamıza rağmen eşimle hala birlikte olamamıştık. Ve o kadar zor ve üzüntülü bir dönemdi ki her gece ağlama krizlerine girdiğim zamanlar hiç aklımdan çıkmıyor, hatta hiçbir zaman yapamayacağımı düşünüp çaresizliği kabullenmiştim. Eşim ise beni hep motive edip aşabileceğimi söylüyordu, hep yanımda oldu ve hiçbir şekilde beni zorlamadı🤍. Ve en sonunda doktora gitmeye karar verdik. Fiziksel olarak bir sorunum ortaya çıktı ve bir işlem geçirdim. Ama bu işlemden sonra da birlikte olamadık ve doktorum zor olacağını söyledi, ben ve eşim bazı yaklaşımlarından dolayı doktorumuzu değiştirdik. Ve işte bu süreçte Nazife Hocamla tanıştık🤍. Bana o kadar iyi geldi ki🤍. Eşimle ilk görüşmeye gittiğimizde bizimle o kadar iyi konuştu ki ve ilk muayenesi o kadar rahatlıkla ve güvenle geçti ki, belki de yapabiliriz dedik ama ben yine de ümitsizdim, derken ilk seans ve gerisi su gibi aktı ve geçti. İlk seanstan itibaren neler yapabileceğimi gösterdi bana. Benimle iletişimi o kadar harikaydı ki kendimi yanında çok rahat hissettim, seanslara mutlulukla gittim ve ümit dolu çıktım. Muayenehanesinden çıktığımda o yolda nasıl mutlulukla yürüdüğümü anlatamam size, içimdeki o kelebekleri. Yarı yolda bazen ümidimi yine kaybetsem de Nazife Hocam beni hep ayağa kaldırdı. Bilmediğim o kadar şey öğretti ki bana , korkularımı yenmeme yardım etti ve sonunda eşimle birlikte olabildik o kadar mutluyuz ki iyi ki Nazife Hocamla yollarımız kesişti🤍. Hala bir sorunum olursa koşabileceğim, güvenebileceğim bir doktorum oldu🤍. Eğer bu durumu yaşayanlar varsa bir kez olsun Nazife Hocamla görüşmelerini isterim eminim ki iyi ki gitmişim diyecekler. Ve ümitsizliğe düşenler ; çok klişe olacak ama eğer ben yapabildiysem siz neden yapamayasınız🤍. Hayaldi ve çok uzak görünürdü ama gerçek oldu🤍. Siz de gerçekleştirin🤍.

X