- 16 Ekim 2019
- 186
- 134
-
- Konu Sahibi Cherrypiemie
Bir de acı konusu var acı olunca şevki azalıyor insanın. Ne kadar sürede bu normale dönüyor?Ben vajinismus değildim ama ilişkiye girebilmem biraz zaman almıştı 3-4 deneme kadar. Kafamı tam veremediğimden ıslanamıyordum. Sadece alacağınız hazza odaklanın. Ve cinsel içerikli filmler falan izleyebilirsiniz bir süre tahrik olmak için.
Gün boyu eşinizi düşünün. Birlikte yaşadığınız güzel şeyleri düşünün. Üzerine gittikçe düzeliyor.
Ben 3-4 seferden sonra hissetmedim acı. İlk girişte yeterince ıslanmadıysam zorlanıyor ama girdikten sonra ıslanıp geçiyor acısı. İlişkinin devamında acı olmayacağını düşünerek odaklanın. Zaten ıslanmadığınız için acı oluyor.Bir de acı konusu var acı olunca şevki azalıyor insanın. Ne kadar sürede bu normale dönüyor?
Ben 3-4 seferden sonra hissetmedim acı. İlk girişte yeterince ıslanmadıysam zorlanıyor ama girdikten sonra ıslanıp geçiyor acısı. İlişkinin devamında acı olmayacağını düşünerek odaklanın. Zaten ıslanmadığınız için acı oluyor.
Bazen hormonlardan sanırım ben de kuruyorum. Biraz yanma hissediyorum ama rahatsız etmiyor o kadar. Bir de yumurtalama günlerine yakın daha kaygan oluyor öyle deneyin.
Dediklerinizi deneyeceğim hanımlae. Vallahi 1 sene boyu o kadar travma oldum ki bu vajinismus yüzünden herhalde o sebepten bu hale geldim. Haklısınız acele etmeyip keyfine odaklanmak lazım ben unuttum tabi sürekli deneme yapıp başardık başarmadık durumunda olmaktan.Eşim de keyif almıyor adama da yazık yani.Odaklanmayı deneyeceğim mutlaka:)Acele yok,acele etmeyin.
Islaklık yoksa,olana kadar bekleyin ne aceleniz var ki?
Biraz eğlenceye dönüştürmeye calışın eminim güzel olacaktır.
*Evlendiği ilk 1 ay içerisinde ilişkiye giremeyen biri söylüyor bunu size.
Görev diye düsünmeyin,stres atmaya bakın
Şuan birleşmede keyif alamıyorsanız birbirinize oral falan deneyin. Yani olayı zevkli hale getirin bir şekilde.Dediklerinizi deneyeceğim hanımlae. Vallahi 1 sene boyu o kadar travma oldum ki bu vajinismus yüzünden herhalde o sebepten bu hale geldim. Haklısınız acele etmeyip keyfine odaklanmak lazım ben unuttum tabi sürekli deneme yapıp başardık başarmadık durumunda olmaktan.Eşim de keyif almıyor adama da yazık yani.Odaklanmayı deneyeceğim mutlaka:)
Onu da yapıyoruz işin o kısmı gayet eğlenceli.Fakat iş birleşmeye gelince bir anda alışkanlıktan mıdır nedir bir korku sarıyor beni canım acıyor sonra tabi kurulukŞuan birleşmede keyif alamıyorsanız birbirinize oral falan deneyin. Yani olayı zevkli hale getirin bir şekilde.
Merhaba arkadaşlar konuyla ilgili yeterince veri bulamadığım için bu konuyu açıyorum.Tecrübeli arkadaşlarım yorumlarını esirgemezler ise sevinirim. Ben 1 yıla yakın vajinismus ile uğraşıp birkaç hafta önce yendim. Fakat ilişkide hala acı hissediyorum.Eşim çok sert kalamıyor içeride canım yandığından.Bir de ıslanamıyorum ve cinsel isteğim inanılmaz azaldı.Ki eşimle aramızda çekim hep çok yüksekti yüzeysel cinsellik yaşadığımız dönemlerde.Ama vajinismus süreci ile başlayan isteksizliğim hala geçmedi.Çok üzülüyorum genç yaşta menopoza giren hanımlar gibi cinselliğe olan ilgim azalmış vaziyette ve vajinam ıslanmıyor.Tam atlattım derken şimdi de bunlar çıktı başıma.İlişkiden zevk almak için neler yapılabilir? cinselliğe olan ilgimi nasıl artırabilirim? Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Kuruluk için kayganlaştırıcı jel deneyebilirsinizMerhaba arkadaşlar konuyla ilgili yeterince veri bulamadığım için bu konuyu açıyorum.Tecrübeli arkadaşlarım yorumlarını esirgemezler ise sevinirim. Ben 1 yıla yakın vajinismus ile uğraşıp birkaç hafta önce yendim. Fakat ilişkide hala acı hissediyorum.Eşim çok sert kalamıyor içeride canım yandığından.Bir de ıslanamıyorum ve cinsel isteğim inanılmaz azaldı.Ki eşimle aramızda çekim hep çok yüksekti yüzeysel cinsellik yaşadığımız dönemlerde.Ama vajinismus süreci ile başlayan isteksizliğim hala geçmedi.Çok üzülüyorum genç yaşta menopoza giren hanımlar gibi cinselliğe olan ilgim azalmış vaziyette ve vajinam ıslanmıyor.Tam atlattım derken şimdi de bunlar çıktı başıma.İlişkiden zevk almak için neler yapılabilir? cinselliğe olan ilgimi nasıl artırabilirim? Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Nasıl yendiniz?canım bende sen gibiyim ama zamanla ıslanman oluyo merak etme acele etme zevk bende alamıyorum daha 15 gün odu yeneli vajinismusu 2 seferdir kayganlastırıcısız yapıyoruz ıslanmam oluyo ama hazza odaklanamıyorum daha kaygılarım yüksek insallah zevk aldığımız zamanlarda gelecektir.
Ben yazalı epey olmuş canım 3 ay oldu ben de yeneli şükür büyük kısmı geçti gitti.Sadece arada yanma ve nadiren hafif ağrı oluyor o da çok sorun değil.Sadece zevk almaya odaklanmaya çalışıyorum konsantrasyon çok önemlicanım bende sen gibiyim ama zamanla ıslanman oluyo merak etme acele etme zevk bende alamıyorum daha 15 gün odu yeneli vajinismusu 2 seferdir kayganlastırıcısız yapıyoruz ıslanmam oluyo ama hazza odaklanamıyorum daha kaygılarım yüksek insallah zevk aldığımız zamanlarda gelecektir.
Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz ilk etapta faydalı olacaktır.Merhaba arkadaşlar konuyla ilgili yeterince veri bulamadığım için bu konuyu açıyorum.Tecrübeli arkadaşlarım yorumlarını esirgemezler ise sevinirim. Ben 1 yıla yakın vajinismus ile uğraşıp birkaç hafta önce yendim. Fakat ilişkide hala acı hissediyorum.Eşim çok sert kalamıyor içeride canım yandığından.Bir de ıslanamıyorum ve cinsel isteğim inanılmaz azaldı.Ki eşimle aramızda çekim hep çok yüksekti yüzeysel cinsellik yaşadığımız dönemlerde.Ama vajinismus süreci ile başlayan isteksizliğim hala geçmedi.Çok üzülüyorum genç yaşta menopoza giren hanımlar gibi cinselliğe olan ilgim azalmış vaziyette ve vajinam ıslanmıyor.Tam atlattım derken şimdi de bunlar çıktı başıma.İlişkiden zevk almak için neler yapılabilir? cinselliğe olan ilgimi nasıl artırabilirim? Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Merhaba sorununuz geçti mi bende aynı sizin durumunuzdayım böyle bacaklarımı açamayacak gibi hissediyorum tedavim bitti ama ben hala ilişkiden çekiniyorum sorununuz geçtiyse nasıl atlattiniz lütfen yardımcı olunMerhaba arkadaşlar konuyla ilgili yeterince veri bulamadığım için bu konuyu açıyorum.Tecrübeli arkadaşlarım yorumlarını esirgemezler ise sevinirim. Ben 1 yıla yakın vajinismus ile uğraşıp birkaç hafta önce yendim. Fakat ilişkide hala acı hissediyorum.Eşim çok sert kalamıyor içeride canım yandığından.Bir de ıslanamıyorum ve cinsel isteğim inanılmaz azaldı.Ki eşimle aramızda çekim hep çok yüksekti yüzeysel cinsellik yaşadığımız dönemlerde.Ama vajinismus süreci ile başlayan isteksizliğim hala geçmedi.Çok üzülüyorum genç yaşta menopoza giren hanımlar gibi cinselliğe olan ilgim azalmış vaziyette ve vajinam ıslanmıyor.Tam atlattım derken şimdi de bunlar çıktı başıma.İlişkiden zevk almak için neler yapılabilir? cinselliğe olan ilgimi nasıl artırabilirim? Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Merhaba fiyat bilgisi verir misinizCanım bende 3 senelik evliyim Temmuz ayında 5 gün süren bir tedavim oldu. Zahide yetişin programın da gördüm SÜLEYMAN VE ŞENAY ESERDAĞ HERA KLİNİK. Asla yapamam diyordum hep parmak egzersizi ilaç vs hiç bir şey kullanmadan tedavi eden muhteşem bir klinik İZMİR ANLARA İSTANBUL 3 yerde var kesinlikle öneririm üstelik tedavin bitti deyip bırakmıyorlar sürekli her konuda tedaviden sonra bile destek veriyorlar çok güzel bir aile sıcaklığı desteği muhteşem ve kesin çözüm başka bir yere gitme düşünme hera kliniğe git derim. Daha fazlada bu eziyeti yaşama. Kesinlikle harika herkese söylüyorum asla ertelemesinler ben yendiysem herkes yener çok ilerlemiştim ama hera klinik sayesinde bitti sizde gidin vakit kaybetmeyin Allah yardımcınız olsun