Vajinismus rahatsızligi olanlar bakabilirmi

64 sevgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
106
23
26
Merhaba arkadaslar ben vajinimusu yendim eğer hala aranızda bu sorunu yaşayan varsa öğrendiklerinde yardımcı olmak isterim yazabilirsiniz

Merhaba arkadaslar ben vajinimusu yendim eğer hala aranızda bu sorunu yaşayan varsa öğrendiklerinde yardımcı olmak isterim yazabilirsiniz
Merhaba ben de 5 yıllık evliyim ve 4 yaşında bir oğlum var, biz nerdeyse bir seneden fazladır eşimle oğluma kardeş istiyorduk ve bir türlü olmadı sonra ben kadindoguma gittim neden oolmuyor diye ve doktor beni vajinal muayane edemedi resmen acı hissedip bacaklarımı kapatıyordum(zaten doğumumda da ayni sıkıntı olmuştu sürekli kendimi kasmamdan dolayı ebeler ve doktor aşırı zorlanmıştı) Doktor da bana sen bence eşinle de düzgün ilişkiye giremiyorsundur o yüzden çocuğun olmuyor belki de dedi ve ben o an o kadar sininirlendim ki hayır dedim eşimle hiç bir sıkıntım olmuyor falan ama sonra düşündüm ya dedim ben gerçekten eşime içime girmesine müsade ediyor muyum? Ve ilişkideyken farkettim ki ben eşimi içime sokmuyorum acı hissedince dur biraz acıdı deyip baska şekle sokuyordum ona resmen kendimi kapatıyormusum !? Şaka gibi dimi doğumdan sonra aslında bir nevi vajinismus olmuşum ama farkında değilmişim resmen.(eşimin farketmemesi de ayrı gerçekten litaraturde dalga konusu olabiliriz yani 😅)Ondan sonra hemen araştirdim parmak egzersizlerle kegelle dilator sokmaya zorladımzor da olsa başardim.Şu an ilişkide içime alabiliyorum ama epey uğraşarak ve çok fazla acıyor resmen acı çeke çke kanter içinde kalarak sokuyorum.Hikayem böyle ama size sorum şu; şu an ben jinokoljik muyane de olabilir miyim sizce? İlişkideki gibi canım acıycaksa can acsıyla kendimi yine kasar mıyım bilemiyorum:KK43:

X