Vajinismus olabilir miyim?

karanlikbubbles

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2023
3
0
30
Erkek arkadaşımla birkaç kere ilişkiye girmeyi denedim ancak başarılı olamadık. Canım acıyor yanma hissi ve orada bir duvar varmış hissi oluyor. İlerleyemiyoruz. İşin kötüsü bu durum ona da sirayet etti ve ereksiyonunu koruyamıyor bu sefer hiçbir şekilde beraber olamıyoruz.
Ben evde denediğimde orta parmağımı sokabiliyorum hiç canım yanmadan. Ama ikinci parmak girmiyor kızlar. İlkini tamamen sarıyor hiç boşluk yok çünkü. Penis de kalın olduğu için girmiyor olabilir mi? Nasıl genişleyecek orası? İyice inceledim gerçekten çok küçük bir delik var. Çok aklıma takılıyor bu konu.

Yani çocuk çıkan bi yere giremeyecek kalınlıkta bi penis fizyolojik olarak yok. Zaten vajina esneyebilen bi yapıda, o yüzden küçük olmasının bi önemi de yok. Ama vajinismusun temelinde bu korku var zaten, nasıl girecek küçücük yere diye düşündüğünüz müddetçe bu kasılmalar devam edecek. Olabildiğince ön sevişmeli ilerleyin, gerekirse birkaç gün parmakla devam edin (1 parmak 2 parmak şeklinde artırabilirsiniz)

Sevgilinizle beraber olmanın sizin için bi sorunu var mı? Yani aileniz muhafazakarsa bedeniniz ailenize karşı ihanet ettiğinizi düşündüğü için kasılıyor da olabilir

Yani çocuk çıkan bi yere giremeyecek kalınlıkta bi penis fizyolojik olarak yok. Zaten vajina esneyebilen bi yapıda, o yüzden küçük olmasının bi önemi de yok. Ama vajinismusun temelinde bu korku var zaten, nasıl girecek küçücük yere diye düşündüğünüz müddetçe bu kasılmalar devam edecek. Olabildiğince ön sevişmeli ilerleyin, gerekirse birkaç gün parmakla devam edin (1 parmak 2 parmak şeklinde artırabilirsiniz)

Sevgilinizle beraber olmanın sizin için bi sorunu var mı? Yani aileniz muhafazakarsa bedeniniz ailenize karşı ihanet ettiğinizi düşündüğü için kasılıyor da olabilir
Muhafazakar bi ailem var evet bu konular büyük tabudur ama ben kendimi öyle yetiştirmedim. Suçluluk duymuyorum kötü bir şey yapıyor gibi hissetmiyorum kendimi. Kendim denediğimde bir parmağım çok rahat giriyor ama ikincisine gerçekten yer yok. Herkesin mi böyle oluyor başlangıçta?

Muhafazakar bi ailem var evet bu konular büyük tabudur ama ben kendimi öyle yetiştirmedim. Suçluluk duymuyorum kötü bir şey yapıyor gibi hissetmiyorum kendimi. Kendim denediğimde bir parmağım çok rahat giriyor ama ikincisine gerçekten yer yok. Herkesin mi böyle oluyor başlangıçta?
kendini kasıyor olabilirsin gevşe biraz yada tam ıslanmadan yapıyorsundur.

Yani sizin kendinizi yetiştirmenizle bitmiyor konu aslında. Aileniz muhafazakarsa daha bebekken erkeklere hadi oğlum göster çükünü derken kızları kaşıkçı elması gibi saklayan bi aile de olabilir bu bile sizin farkında olmadan zihninize yerleşiyor maalesef.

Herkesi bilmem ama bazı kadınların oluyor evet. Çünkü kocaman şey küçücük vajinaya nasıl girer diyorsunuz bu bile bir kaygı sebebi.

Konuyu okuyan olursa diye güncelleme yapmak istedim. Bugün jinekologa gittim girişte fazladan bir et parçası olduğunu söyledi. Deliği çok daraltıyormuş penis girmesi mümkün olmazmış. Ameliyatla alacaklar.

X