Adet kabı bakire bir kadının kullanımına pek uygun değil, oldukça geniş bir yapısı var.Merhaba herkese
Bu konuları çok kafaya takıyorum ağlıyorum. Tecrübesi olanlara danışmak istiyorum. Bunu birileriyle paylaşınca içimi rahatlattan yada sıkıntımı geçiren hiç bi geri dönüş alamıyorum. Ben 32 yaşındayım ve hiç cinsel birleşme yaşamadım. Adet kapı kullanmak istedim ama benim vajina girişim çok dar. Ortası kesikli et parçası hiç esnemiyor. Doktor bana, zarımın çok delikli yapıda olduğunu ve anca cinsel birleşme sonrası adet kapı kullananabileceğimi söyledi. Doktor eldivenle muayene ederken bile canım yandı. Kocaman bebek çıkıyor oradan ve birçok kişi ilk birleşmede ağrısız kanamasız rahat oluyor bu yüzden bendekinin psikolojik birşey olduğunu düşünüyorum. bazen iyi hissettiğim zamanlar dokunuyorum ama yok acıyor hep. Bugün tıpkı fitil boyutlarında süngerimsi yapıda birşeyle esnekliği denemek istedim. Küçücük ve yumuşacık birşey ama yine canım yandı. Sinirlerim çok bozuluyor her seferinde ağlıyorum. Kendimi yetersiz hissediyorum. İlişkiye girmekten de korkuyorum. Mastürbasyon bile yapmak istemiyorum. Herkes kafana takma evlenmeden bilemezsin rahat olacak falan diyor. Ama evlilikten kaçınmamada sebep oluyor sanki. Bekareti zarıda geçtim ben artık ped atıklarım olsun istemiyorum. Adet kapı hem ekonomik hem rahatlık hemde çevreye zararsız. Devlet hastanesine gitmiştim. Bide özele mi gitsem. minik süngerle bile bu kadar acıması sizce normal mi? Vajinismus olabilir miyim? Cinsel birleşme olmadan öncede tedavisi var mıdır bunun?
Adet kabı almadım henüz. Çünkü canım yandığı için kabıda kullanabileceğimden emin olamadım. Acaba hatam mastürbasyonu yıllarca sürtünerek yaptım ondan bi zarar vermiş olabilir miyim dokusuna. Bu arada vajina girişim ıkındığımda belli olan çizgi gibi kesiklik etrafı da et parçası. İlerlemeyi geçtim ben daha kesiği açıp içine parmak sokamıyorum :.( Yani tek parmağımla dokununca direk et parçası yani etten bi duvar. Deneme yaptığım şey tam olarak sünger değil aslında o yapıda birşey. Cinsel birleşmeyi düşününce bile canım acıyor. erkek arkadaşımla 3 yıllık ilişkim var beraberken istekli olduğumda bile hafifçe eliyle okşaması hem vajina girişimi hemde klitorisimi acıtıyor yanma sızlama oluyor. Ama ona sürtününce acı olmuyor. Böyle olunca kendimi çok kötü hissediyorum erkek arkadaşımda ileri de onu kabul etmeyeceğimi,istemeyeceğimi hissediyor. Şuan anlayışlı ama ilerisi için onunda endişelenmesine hak veriyorum. Bakire olupta zarı olmayan esnek olan var o yüzden zar yada bakireliğe kafamı takmıyorum. Acı hissi olmasa ben adet kapı kullanırdım çoktan. Cinsel isteğimde neredeyse hiç olmuyor en son ne zaman mastürbasyon yaptım hatırlamıyorum. Sürtünerek başka dokunarak başka tabi. Önce kendime dokunmaya alışmayı deneyeceğim teşekkür ederim tavsiniz için.Adet kabı bakire bir kadının kullanımına pek uygun değil, oldukça geniş bir yapısı var.
Uzman değilim ama vajinismus riskiniz yüksek görünüyor, yerinizde olsam panik yapmam, sakince denemelerime devam ederim. Karşınıza bir ayna alıp yapısını inceleyin, dokunun, vajina dudaklarını açıp iç kısmı inceleyin, ıkınarak girişin açılıp kapanışını görün, parmağınızı ıslatarak yavaşça içeri ilerlemeye çalışın. onun varlığına alışmaya çalışın. İçine ince bir şey girdiğinde acımaması lazım, ben acınızın psikolojik olduğunu düşündüm. Elinizi ıslatarak deneyin (kesinlikle nemlendirici ya da bebe yağı kullanmayın mantar olursunuz) klitorisi uyarın deliğe parmağınızla ufak ufak baskı yapın, doğal olarak ıslanırsınız ve içiniz kayganlaşır zaten. Masturbasyon yapmayı denemekten kesinlikle vazgeçmeyin, her gün değilse de 2 3 günde bir kendinize mutlaka dokunun, orgazm olmanız şart değil, kendinize dokunmaya alışsanız ilk aşama için büyük bir adım olur. Bu arada süngerle içeri giremezsiniz çünkü ıslaklığı emer ve ilerlemez. Menstural kap aldıysanız hijyenini sağladıktan sonra onun tersini yani bombeli kısmını kullanarak deneyin.
vajinismus olsanız bile çözülebilecek bir sorun kafanıza takmayın şimdiden, evlenmeden önce ben de böyle taktım kafaya gerçekten de ilk 2 hafta ilişkiye giremedim. Ama sonra 1 2 egzersizle basit bir şekilde yendim. büyütülecek bir problem değil inanınMerhaba herkese
Bu konuları çok kafaya takıyorum ağlıyorum. Tecrübesi olanlara danışmak istiyorum. Bunu birileriyle paylaşınca içimi rahatlattan yada sıkıntımı geçiren hiç bi geri dönüş alamıyorum. Ben 32 yaşındayım ve hiç cinsel birleşme yaşamadım. Adet kapı kullanmak istedim ama benim vajina girişim çok dar. Ortası kesikli et parçası hiç esnemiyor. Doktor bana, zarımın çok delikli yapıda olduğunu ve anca cinsel birleşme sonrası adet kapı kullananabileceğimi söyledi. Doktor eldivenle muayene ederken bile canım yandı. Kocaman bebek çıkıyor oradan ve birçok kişi ilk birleşmede ağrısız kanamasız rahat oluyor bu yüzden bendekinin psikolojik birşey olduğunu düşünüyorum. bazen iyi hissettiğim zamanlar dokunuyorum ama yok acıyor hep. Bugün tıpkı fitil boyutlarında süngerimsi yapıda birşeyle esnekliği denemek istedim. Küçücük ve yumuşacık birşey ama yine canım yandı. Sinirlerim çok bozuluyor her seferinde ağlıyorum. Kendimi yetersiz hissediyorum. İlişkiye girmekten de korkuyorum. Mastürbasyon bile yapmak istemiyorum. Herkes kafana takma evlenmeden bilemezsin rahat olacak falan diyor. Ama evlilikten kaçınmamada sebep oluyor sanki. Bekareti zarıda geçtim ben artık ped atıklarım olsun istemiyorum. Adet kapı hem ekonomik hem rahatlık hemde çevreye zararsız. Devlet hastanesine gitmiştim. Bide özele mi gitsem. minik süngerle bile bu kadar acıması sizce normal mi? Vajinismus olabilir miyim? Cinsel birleşme olmadan öncede tedavisi var mıdır bunun?
Sürtünmeye alışmakla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Mutlaka bilinç altına yerleşmiş bir şeyler vardır. Sürtünürken acımayan dokununca da acımaz. Bence vajinismusla ve kadın cinselliğiyle ilgili videolara yazılara bakın, zihninizin rahatlaması lazım. Bizim kültürümüz kadın cinselliği konusunda şehir efsaneleriyle dolu bunlar yüzünden zihnimiz çok bulanık. Gerdek sonrası oturup kalkamayan,kilitlenip soluğu acilde alan,günlerce kanayan kadın hikayelerini defalarca dinlediğinize eminim. Bunlar yüzünden hepsi. Denemekten incelemekten dokunmaktan vazgeçmeyin. Aklı selim bir insana benziyorsunuz bence çabalarsanız aşarsınız.Adet kabı almadım henüz. Çünkü canım yandığı için kabıda kullanabileceğimden emin olamadım. Acaba hatam mastürbasyonu yıllarca sürtünerek yaptım ondan bi zarar vermiş olabilir miyim dokusuna. Bu arada vajina girişim ıkındığımda belli olan çizgi gibi kesiklik etrafı da et parçası. İlerlemeyi geçtim ben daha kesiği açıp içine parmak sokamıyorum :.( Yani tek parmağımla dokununca direk et parçası yani etten bi duvar. Deneme yaptığım şey tam olarak sünger değil aslında o yapıda birşey. Cinsel birleşmeyi düşününce bile canım acıyor. erkek arkadaşımla 3 yıllık ilişkim var beraberken istekli olduğumda bile hafifçe eliyle okşaması hem vajina girişimi hemde klitorisimi acıtıyor yanma sızlama oluyor. Ama ona sürtününce acı olmuyor. Böyle olunca kendimi çok kötü hissediyorum erkek arkadaşımda ileri de onu kabul etmeyeceğimi,istemeyeceğimi hissediyor. Şuan anlayışlı ama ilerisi için onunda endişelenmesine hak veriyorum. Bakire olupta zarı olmayan esnek olan var o yüzden zar yada bakireliğe kafamı takmıyorum. Acı hissi olmasa ben adet kapı kullanırdım çoktan. Cinsel isteğimde neredeyse hiç olmuyor en son ne zaman mastürbasyon yaptım hatırlamıyorum. Sürtünerek başka dokunarak başka tabi. Önce kendime dokunmaya alışmayı deneyeceğim teşekkür ederim tavsiniz için.
Sağolunvajinismus olsanız bile çözülebilecek bir sorun kafanıza takmayın şimdiden, evlenmeden önce ben de böyle taktım kafaya gerçekten de ilk 2 hafta ilişkiye giremedim. Ama sonra 1 2 egzersizle basit bir şekilde yendim. büyütülecek bir problem değil inanın
Bende anlam veremiyorum. Cinselliğimi bastırmışım yıllarca, odaklandığım gündemler farklıydı. Şimdi hem ilişkim olması hemde adet kabını öğrenmem cinsellikle yüzleşmemi gerektirdi. Malesef çocukken uyuyor gibi yapıp büyüklerin konuşmalarını dinlerdim. Bilinç altım olumsuz kayıtlarla dolu olabilir.Sürtünmeye alışmakla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Mutlaka bilinç altına yerleşmiş bir şeyler vardır. Sürtünürken acımayan dokununca da acımaz. Bence vajinismusla ve kadın cinselliğiyle ilgili videolara yazılara bakın, zihninizin rahatlaması lazım. Bizim kültürümüz kadın cinselliği konusunda şehir efsaneleriyle dolu bunlar yüzünden zihnimiz çok bulanık. Gerdek sonrası oturup kalkamayan,kilitlenip soluğu acilde alan,günlerce kanayan kadın hikayelerini defalarca dinlediğinize eminim. Bunlar yüzünden hepsi. Denemekten incelemekten dokunmaktan vazgeçmeyin. Aklı selim bir insana benziyorsunuz bence çabalarsanız aşarsınız.
Türk filimlerindeki tecavüz sahneleri bile travma oluşturmaya yeter. İsterseniz psikolojik destek alın, önce siz başa çıkmayı deneyin tabi kiBende anlam veremiyorum. Cinselliğimi bastırmışım yıllarca, odaklandığım gündemler farklıydı. Şimdi hem ilişkim olması hemde adet kabını öğrenmem cinsellikle yüzleşmemi gerektirdi. Malesef çocukken uyuyor gibi yapıp büyüklerin konuşmalarını dinlerdim. Bilinç altım olumsuz kayıtlarla dolu olabilir.