Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

denedik sayılır birkere ama olmadı u daha yeni ciftlerin yapabicecegibir is degil.hersey o filmlerdeki gibi olmuyo.aıklıyorum hepsi düzmece,gercek dışııı

yok canım benim gercek dışı degilde sen daha cok yenisin 1 yıl gecsin o filmlerdendaha fanasını yapabildiğinii görürsün:roflol:

pınarım ama ben alt pozisyondayken yendim vajiyi cokta kolay oldu senden artık altta dene egzersiz yapar gibi yap gercekten cok kolay

pınarım ama ben alt pozisyondayken yendim vajiyi cokta kolay oldu senden artık altta dene egzersiz yapar gibi yap gercekten cok kolay

yaa gercekten durumum komik.normalde bir bayan ıcin ılk defa zor olur. zaten bizimkide tedavinin son asamasında 10 gün ypamadık moraller bozuldu,sıkıldık vs.ama basardık sonunda diyodum ki simdide bu sorun. dogal akısına bırakcam artık kafana tak tak nereye kadar..gecersem bu sınavıda soyerım o zaman.benen daha kötü durumda olanlar var.ayıp edıyorum onlara.hele bir onlarda yensin.beraber guleriz eski allerimize sonra..

ama ilerde Allah nasip ederse o günleri görmeyi
ben demiycem kimseye çocuk düşünmüyormusunuz diye
eşime de dedim bunu sormıycam kimseye kendi gelinime yada kızıma ne gösterirse rabbim[/QUO

ınsan basına gelmeyınce anlamıyo.her konu ıcın gecerlı bızımde yaptıgımız patavatsızlıklar var bılmeden .bazıları bılınlı yapar o baska tabiiii

bende sana katılıyorum canım.Insan kendı basına gelmeyınce anlamıyor.

bende bebeyagı kulnıyodum bırtek onu kulandım sımdıye kadar taki gece ay bende vajide. kasınma yanma olana kadar doktora gıttıgıme enfeksiyon kapmıs dedi fitil ilac verdi.bebe yagı yaptı bilinmez ama bıraktım onu ty&jakullanıyom seansların sonuna dogru bırakmanı tavsiye edrim.bana doktor önermisti ama spermleri öldürdügünü sonradan ögerndim

Back