- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.761
Zorla çileden çıkarıyorlar hayatım insanı...
Anlamadan konuşanlara uyuz olurum...
Nasıl gidiyor hayat bakalım uğramıyorsun hiç :)
yaaa kızlar durumum komik bir bicimde hala devam ediyor(izin veriyorum gülebilirsiniz)ben alta iken olmuyo.kasılıyorum üste ise sanki vajınusmusu yenen ben degılım baskası.hep doktorun yuzunden demısıkı bana ılk baslarda uste sen olcan diye uyduk dedıgıne sanırım alıstım.off ffff
ama ilerde Allah nasip ederse o günleri görmeyi
ben demiycem kimseye çocuk düşünmüyormusunuz diye
eşime de dedim bunu sormıycam kimseye kendi gelinime yada kızıma ne gösterirse rabbim[/QUO
ınsan basına gelmeyınce anlamıyo.her konu ıcın gecerlı bızımde yaptıgımız patavatsızlıklar var bılmeden .bazıları bılınlı yapar o baska tabiiii
canım benim gülmeyelimde sana sen artık baska pozisyonlar dene bence yan yana yapın yada sen yat eşin ayakta olsun oda kolay bi poisyon belki yavas yavas asagı gecersin benhiç üstte yapmadıgımdan o dönemde bilmiyorum ama deneyin bakalım dediğim gibi belki faydası olur
elifnurcum banada 2 yıl cok dediler basımın etini yediler anneme kızının bebegi olmuyor heralde doktora götür demişler eşime doktor tavsiye eden olmus ama eşim ve benden baska kimse bilmediği için vajili oldugumu hep atlattık şimdi 10 aylık kıım var bana gene diyorlar 2.yi düşünmüyonmu diye yani 2 yıl burnumdan getirdiler hala soruyorlar millete neyse benim cocugum
işte şimdi bende kimseye sormuyorum senin dediğin gibi
ah be nurranım yapmıyorum mu sanıyosun olmıyir.yaa aslında sıkayetımız sundan biz bebek istiyoruz.en uygun pozizyon benimalttda olmam.usteykende bır sperm bulsun yumurtamı canım ne buyaaaa(krizler basladı yine bende)
ayyy kızlar su konusan biri varya vaji hakkında ahkam kesen gıcık oldum yaaa
birlikteyken pozisyon değişmiyormu daha birşey yaşamadığım için bilmiyorum üstteyken alta geçemiyormusun ?
ya canım resmen dalga geçiyo. cevap vermeyeyim diyorum dayanamıyorum. Yanımda olsa ağzına bi tane çarpardım o kadar sinirlendim yani.
ayyy kızlar su konusan biri varya vaji hakkında ahkam kesen gıcık oldum yaaa
ne zamandır gıremıyorum ya yazıyorum habıre sıkmıorum demi sizi?
o yüzden merak ettim çok zaman geçmiş yenimi yendi diye :) en kısa zamanda olur inşallah bebişiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?