Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim gülmeyelimde sana sen artık baska pozisyonlar dene bence yan yana yapın yada sen yat eşin ayakta olsun oda kolay bi poisyon belki yavas yavas asagı gecersin benhiç üstte yapmadıgımdan o dönemde bilmiyorum ama deneyin bakalım dediğim gibi belki faydası olur

elifnurcum banada 2 yıl cok dediler basımın etini yediler anneme kızının bebegi olmuyor heralde doktora götür demişler eşime doktor tavsiye eden olmus ama eşim ve benden baska kimse bilmediği için vajili oldugumu hep atlattık şimdi 10 aylık kıım var bana gene diyorlar 2.yi düşünmüyonmu diye yani 2 yıl burnumdan getirdiler hala soruyorlar millete neyse benim cocugum
işte şimdi bende kimseye sormuyorum senin dediğin gibi

ah be nurranım yapmıyorum mu sanıyosun olmıyir.yaa aslında sıkayetımız sundan biz bebek istiyoruz.en uygun pozizyon benimalttda olmam.usteykende bır sperm bulsun yumurtamı canım ne buyaaaa(krizler basladı yine bende)

vajiyi yenip mi hamile kaldın yoksa hala devam ediyo mu

birlikteyken pozisyon değişmiyormu daha birşey yaşamadığım için bilmiyorum üstteyken alta geçemiyormusun ?

Herkese selamlar bende böyle bi sorun yaşıyorum 2 yıllık evliyim eşim sagolsun hep destek veriyor ama cok yoruldum artık bu h.sonu yine bi doktora gidicez bakalım inşallah faydası olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…