Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

taze geliniz doğru diosun ama etraf sorup duruyo
artık bıktım bu sorulardan
ama yenip de ertesi ay hamile kalan arkadaş var nurran biliyosun değil mi
bizim de olma şansı vardır inşallah

taze geliniz doğru diosun ama etraf sorup duruyo
artık bıktım bu sorulardan
ama yenip de ertesi ay hamile kalan arkadaş var nurran biliyosun değil mi
bizim de olma şansı vardır inşallah

bilirim o etrafları bende yasıyorum senide anlıyorum.icimden neler demek geliyor onlarada susup duruyosun zamanı gelınce diyosun yınede sorup duruyolar ıste.en ıkı yldır cocuk dusunmuyoruz dıye kestırıp atıyodum kurtuluyodum ıkı yıl dayandı bu yalan dede,nene ,hala,teyze olmak ısteyenlerle basım dertde....:ecrin_bebek:

brsnz:
arkadasım burda kimse cinsellikten tiksindiği için yada evlilik öncesi tabulardan dolayı bu rahatsızlıgı yasamıyor sen nereden cıkardın bunu hem herkez kocasıyla mum ısıgında yemek yiyip filmler izliyor ama bu vajiyi yaşamayan bilemez
blmiyorsun onun içinde yorum yapma kötükedihüso

evet bizim vajilerimiz çok dar çünkü 0 km. :sm_cool:evet biz herşeyi çok biliyoruz...hem sana ne bizim derdimiz senimi gerdi ???

bi sürü sey yazmıştım dondu sayfa hepsi gitti neyse bununla idare et...anlayana yeter!!!!

ama ilerde Allah nasip ederse o günleri görmeyi
ben demiycem kimseye çocuk düşünmüyormusunuz diye
eşime de dedim bunu sormıycam kimseye kendi gelinime yada kızıma ne gösterirse rabbim

ben dün gece sol yanımda ağrı hissetmiştimarkaya doğruydu
yumurtlama işareti olabilir mi
yada olcak demek mi acaba

hayır anlayamazsın. Ama önce şunu bilki sadece ovulasyon günü değil ovulasyondan bir hafta önce başlayabilirsin ilişkiye çünkü spermler içerde beş altı gün yaşayabiliyo yani ovulasyonu bekleyebiliyo. Artı daha emin olmak için günlük vücut ısını kontrol etme yöntemi var. Siklus içerisinde vücut ısısı değişir ve ovulasyonun hangi gün olduğunu anlamak için iyi bir yöntemdir. Akıntı değişimi ile kombine edersen kesin belirleniyo yumurtalama günü.

İlgilenirsen daha açıklayabilirim yöntemi.

yaaa kızlar durumum komik bir bicimde hala devam ediyor(izin veriyorum gülebilirsiniz)ben alta iken olmuyo.kasılıyorum üste ise sanki vajınusmusu yenen ben degılım baskası.hep doktorun yuzunden demısıkı bana ılk baslarda uste sen olcan diye uyduk dedıgıne sanırım alıstım.off ffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…