- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #11.741
Elıfnur cum ıhsallh canım ısteyen herkezın bebekelrını rabbım aratmadan hemencık verır...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elifcigim sidi sende benim durumumdasın bende aralıkta yendim.artık bebek gelir umuduyla ama nerdeeee.vaji bitti simdi bebek stresi basladıhaliyle ama bu bizi olumsuz yönde etkiledigi gercek ben akısına bırakmaya karar verdim rabbim n zaman verirse o zaman.mantıklı düsnüyorum simdi kac yıl evli kaldıgım önemli degil.sen ne zaman vaji.. yendiyse o zaman yeni evlenmis gibi dusuneceksin. böyle oluncada daha dur be kızım dıyeceksin kendine daha yeni evlisin zamanı gelince olucak.niye dert ediyosun diyeceksin kendine.daha iki aydır evlisin bende 3 aydır evliyim.:)))))))))))
Elıfnur cum ıhsallh canım ısteyen herkezın bebekelrını rabbım aratmadan hemencık verır...
Allahaşkına çık git şurdan yaa. Başka topiklere git. Çemkiren biz miyiz sen misin.. Bildiklerini paylaşacakmış ne biliosun sen bee!!
derin nasılsın
taze geliniz doğru diosun ama etraf sorup duruyo
artık bıktım bu sorulardan
ama yenip de ertesi ay hamile kalan arkadaş var nurran biliyosun değil mi
bizim de olma şansı vardır inşallah
KESINLIKLE DUA EDELIM BOL BOL...ISYAN ETMEYELIM allah SEVDIIGI KULALRINI UNUTMAZMIS BAK BIIZDE UNUTMUYOR[/QUOT
evet canım arkadaşım bizlerin yanında bunu biliyorum
tam daraldığımızda rahatlatıyo bizi
vajinismusmerkezi.com da da benim söylediğimle benzer şeyler söylenmiş..
Niye benim söylediklerim battı tutup hadi canım hadi bebeğim gayret et olacaktır türü bir mesaj mı yazaydım ahahahaOnları size kocalarınız desin niye birbirinize söylüyorunuz bunları
Valla ben gayet iyi niyetli başlamıştım hem bildiklerimi paylaşmak hem de birşeyler öğrenmek için ama işi nerelere getirttiniz adama.. O tık yok lafını hiç söylemek istemezdim.
Hala anlamıyorum o kadar çok biliyorsunzu penis menis elliyormuşsnuz ama hala olmuyor.
Vajinalar baya küçük galiba o zaman söyleyecek söz yok. Çemkirceenize şunu baştan söylesenize yavAlla allla.
İyiyim canım sağol sen nasılsın?
bilirim o etrafları bende yasıyorum senide anlıyorum.icimden neler demek geliyor onlarada susup duruyosun zamanı gelınce diyosun yınede sorup duruyolar ıste.en ıkı yldır cocuk dusunmuyoruz dıye kestırıp atıyodum kurtuluyodum ıkı yıl dayandı bu yalan dede,nene ,hala,teyze olmak ısteyenlerle basım dertde....:ecrin_bebek:
ne gırıyosun tartısmalara be kızım herkes kendine bosverrr...bende ıyı olmaya calııyorm ıste
Kim patlayacak diye merak ediyordum ben de :)
Salla gitsin canım ya es geç okuma bile :)
ben dün gece sol yanımda ağrı hissetmiştimarkaya doğruydu
yumurtlama işareti olabilir mi
yada olcak demek mi acaba
Kim patlayacak diye merak ediyordum ben de :)
Salla gitsin canım ya es geç okuma bile :)
evet bizim vajilerimiz çok dar çünkü 0 km. :sm_cool:evet biz herşeyi çok biliyoruz...hem sana ne bizim derdimiz senimi gerdi ???
bi sürü sey yazmıştım dondu sayfa hepsi gitti neyse bununla idare et...anlayana yeter!!!!