Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bembeyazev var bide ama ne zamandır girmiyor o sağlık sorunları nedeniyle...

Akıntı olduğu zaman çatlama oluyor diye duymuştum ne demekse artık :)

tam benim konum, canım. Bir zamanlar araştırmıştım. Şimdi regl bittikten bir iki gün sona akıntı başlar ve bir hafta boyunca değişir, daha şeffaf daha sıvı bir o kadarda parlak hale gelir, uzar resmen. İğrenmiyorsan parmak arana al ve uzat parmak aralarında. Akıntının en sıvı en parlak durumu ovulasyon olur, genelde adet gününün başlangıcından 14 gün sonra. Ovulasyondan sonra akıntı biter bir daha ki adet dönemine kadar daha kuru olursun.
Sorunu anlatırsan daha ayrıntılı anlatabilirim

yazılanları doğru oku okuduklarını doğru anla boşyere laf kalabalığı yapma bence ve git yap biran önce yoksa halini ii görünmüyor :) sırf cevap vermek için bilmişlikte taslama burdaki herkes neyin ne olduğunun gayet farkında bu işle ilgili her şeyi okuyup araştırıyoruz zaten bu dediklerininde hepsini biliyoruz aynı şeyleri tekrar edip yer işgal etmene gerek yok bizim morale ihtiyacımız yardıma ihtiyacımız var seninde yardımcı olamayacağına göre dahada moralimizi bozma emi güzelim :) ( ne kadar kibarım ya kaydirigubbakcemile3 )

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Derin
2- Rabia
3- Guinnes
4- Munisse
5- Venüs
6- Mutsuz_umutsuz
7- Besen
8- G_y
9- Cara
10- Fimu
11- Crescent84
12- Ela _emre
13- Ayumut
14- Bembeyazev
15- Yaseminimm

Son düzenleme:
bişey demicek misiniz ama

ne haber elif yumurtlama ıle ılgılı düne kadar bir bilgim yoktu internet sagolsun herseyi koyuyor önümüze.ben mesela hesaplarıma göre bugün yumurt.. günüm önceki üç ündürde yogun akıntımvar.yumurtla.. dönemin gectigini akıntın kesildiginde anlıyosun.sen ade döneminin kac günde bir oldugunu biliyomusun?

tatlım ben ovulasyon günümü anlamaya çalışıyorum vajiliydim ocak ayında yendim bu siteyle yendim bebek istiyoruz ama olmadı günümü anlamaya çalışıyordum moralim bozuluyor
şimdi hepiniz için duacıyım
uzun boylu giremiyorum siteye
yada uzun süre yazamıyorum şu aralar
ama yeni giren arkadaşlar var hepsinin çalışmalarını da destekliyorum bilsinler hepinizin yanındayım
bu gidişle vaji diye sorun kalmıcak hanımlar hepiniz aşacaksınız Allahımın izniyle...

başka söze gerek kalmamış olumunekankayizsmile

ayyy pınaaaarrrrr :) seni görmek ne güzel yaa
nerelerdesin
ben 28 31 34 oldum adetim vajiyi yennce bir düzensizleşti bebek istediğimiz için baştan beri
hormonlarıma baktırdım normaldi stres etkiliyor siklusumu
ovulasyon testi yaptım 12. günümde
pozitifti
bilmiom artık

vajinismusmerkezi.com da da benim söylediğimle benzer şeyler söylenmiş..

Niye benim söylediklerim battı tutup hadi canım hadi bebeğim gayret et olacaktır türü bir mesaj mı yazaydım ahahaha Onları size kocalarınız desin niye birbirinize söylüyorunuz bunları

Valla ben gayet iyi niyetli başlamıştım hem bildiklerimi paylaşmak hem de birşeyler öğrenmek için ama işi nerelere getirttiniz adama.. O tık yok lafını hiç söylemek istemezdim.

Hala anlamıyorum o kadar çok biliyorsunzu penis menis elliyormuşsnuz ama hala olmuyor.

Vajinalar baya küçük galiba o zaman söyleyecek söz yok. Çemkirceenize şunu baştan söylesenize yav Alla allla.

pürüz gitti mi buradan? Ay çok sabırlı insanım ama cahillere tahammül edemiyorum napim. Neymişmiş Avrupada olsaymışmış, sanki aramızda Avrupada yaşayanlar yok ve sanki dünyanın en büyük vajinismus merkezi İsviçre' de değil, sanki orasını sırf müslüman kardeşlerimizin ihtiyacı olur diye yapmışlar.

Bacım belki almanca ingilizce biliyorsundur, istersen araştır internetten, oralara gidipde doluya tutulmayasın.

elifcigim sidi sende benim durumumdasın bende aralıkta yendim.artık bebek gelir umuduyla ama nerdeeee.vaji bitti simdi bebek stresi basladıhaliyle ama bu bizi olumsuz yönde etkiledigi gercek ben akısına bırakmaya karar verdim rabbim n zaman verirse o zaman.mantıklı düsnüyorum simdi kac yıl evli kaldıgım önemli degil.sen ne zaman vaji.. yendiyse o zaman yeni evlenmis gibi dusuneceksin. böyle oluncada daha dur be kızım dıyeceksin kendine daha yeni evlisin zamanı gelince olucak.niye dert ediyosun diyeceksin kendine.daha iki aydır evlisin bende 3 aydır evliyim.:)))))))))))

Kız paçalarından kibarlık akıyor kaydirigubbakcemile3
Ama doğru söylüyorsun valla...

Allahaşkına çık git şurdan yaa. Başka topiklere git. Çemkiren biz miyiz sen misin.. Bildiklerini paylaşacakmış ne biliosun sen bee!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…