Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

(Bana da laf atmış yeni gördüm :roflol: )

Pardon ama tiksindiğimi nerden çıkardın acaba?
Tiksindiğimiz şey için mi uğraşıyoruz biz aylarca?
Dışardan aıp tutmak kolay gerçekten...
Evli değilsin vajinismus sorunun yok nasıl yardım etmeyi planlıyorsun?
Kaldı ki bu konuda senden daha çok şey bildiğimize eminim...

evet bende hemşireyim :lepi: :lepi:

herkese iyigünler ben dün bu siteye üye oldum ve bugün egzersizlere başadım inşallah sizlerinde yardımlarıyla bu sorunu çözüceğim vajinumus sorununu çözen bayanlardan nasıl çözdüklerine dail yaorumlar bekliyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :kedi:

sanada iyi günler bu siteye üye olmakla en iyisini yapmışsın :) ben daha aşamadım ama aşanların nasıl yardımcı olduklaını bizim için ne kadar caba gösterdiklerini göreceksin aştıktan sonra bende çaba göstericem herkese yarımcı olmak için :)

venus listeye ekle bence arkadaşımızıda :)

Son düzenleme:
Ben bu arkadaşın bekar olduğuna veya daha önce deneyim yaşamadığına inanmıyorum. arkadaşım, herkesin cinsellikle ilgili sorunu olacak die bişey yok ama herkesin de senin gibi olmasına imkan yok sen de bunu kafana yerleştirsen..

ya bu akıntı olunca mı yumurtlama oluyo
yada şööle sorayım akıntıdan önce mi oluyo yada akıntıdan sonra mı oluyo ovulasyon (yumurtlama)
bir bilginiz var mı

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Derin
2- Rabia
3- Guinnes
4- Munisse
5- Venüs
6- Mutsuz_umutsuz
7- Besen
8- G_y
9- Cara
10- Fimu
11- Crescent84
12- Ela _emre
13- Ayumut

Çok biliyorsunuz tiksinmiyorsunuz, sevişmeyi çok seviyor ve istiyorsunuz penise elliyorsunuzda hala bu sorunu niye çekiyorsunuz aslında onu anlamaya çalışıyorum. Korkudan mı tiksintiden mi yalan yanlış sözlerden mi diye anlamaya çalışıyorum. Yani neden güzelim ön sevişmeden sonra o işe geçince büzüşüp kalıyor anlamaya ve yarın başıma gelirse şimdiden bilgilenmek istiyorum..

O kadar deneyime isteğe tecrübeye rağmen hala tık yok

Daha önce birkaç yorumda ay kadın olmak ne zor, bebek sahibi olmak konuda bebek yapma olmasa o işi hiç istemiycem gibi yorumlar okumuştum burda, ki tüm doktorlar yalan mı sölüyor vajinismusun temeli olarak cinsel korku, bekaret baskısı, evli kadınların acı deneyimlerini dinleyerek büyüme yatıyor diyor. tvde başka hastalarını (korkutmamak soğutmamak için) başka mı konuşuyor bu adamlar.

O işi yapmış gibi bir izlenim uyandırmış olabilirim ama çok istediğim halde yapmıyorum malum Türkiye burası evlenene kadar bekareti korumak zorundasın. Yoksa Avrupa'da Amerika'da yaşasaydım ohoooo

Neyse hepciğinize kolay gelsin.

yapma yaa akıntı sırasında mı oluyo çatlama üzüldüm
çatlama olması demek bence yumurtanın çatlaması ve adetin başlaması bilmiom ama sanırım ööle olsa gerek

elif nur benim bi bilgim yok henüz nasıl çatlar ne zaman çatlar vajiyi aşıp bebek çalışması yapan arkadaşlar bilir bunu gibime geliyoropuyorumnanaktan

hatunlar o sabahki bida bişeymi yazdı baktım baktım göremedim kaydirigubbakcemilesabahkine mi bu tepkiler akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…