- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.701
Bebeğim sen bana niye agucuk magucuk birşeyler yazıp eksi rep verdin ki, herkesin senin gibi cinsellikle sorunu olacak, ondan tiksinecek hali yok ya kaldı ki yardımcı olmaya çalışıyorum ben. Vajinismusun temel sorunu evlenene kadar cinsellikle ilgili toplum baskısı, iğrenç tiksinç telkinleri, evli kadınların ay çok acıdı ay çok kanadı sözleri. Yani evlenene kadar kafamıza bunlar kazınıyor adeta atması da kolay olmaz elbette haklısınız. Şu fikirleri kafandan atınca gerisini de halledersin bence..
Ben birşey daha söyleyeceğim kızlar. Siz hiç böyle güzel müzikle, mum ışığında romantik romantik tatlı tatlı sevişilen erotik film izleidinizz mi? Bence cinsellikle ilgili tiksinmelerinizi ve korkularınızı atmanız için bir tane Emanuelle filmlerinden birini indirin. O filmi izleyerek yapın parmak egzersizlerinizi. Ama önce bir klitorisle oynaşın, klirotal orgazm yaşatın kendinize vajina ıslansın sonra yapın parmak egzersizlerinizi. Yani cinselliğe alışmadan, onun berbat olduğunu düşündüğünüz müddetçe sorununuz kasılmalarınız devam eder gibi geliyor.
Deneyin bir kere nasıl olacak, yararı olacak mı?
arkadaşım, neden bu kadar ısrar ediyorsun anlamadım. Sana farklı bir açıklama veya herhangi bir açıklama yapmamızın sebebi ne olabilir ki? Çok biliyorum sanıyorsun ama malesef hiç birşey bilmiyorsun cicim. Sen burda iki gündür vaji değil soğukluk yani frigid semtomlarından bahsediyorsun. Bunlar çok farklı şeyler. Nörolojiden anlasaydın biraz böyle düşünmezdin. Ayrıca bize anatomik ders vermeye çalışıyorsun ama biz parmak egzersizleri yaparak orasını cebimiz gibi biliyoruz....bu penis içinde geçerli. Evet, biz penise sadece uzaktan bakmııyoruz, dokunuyoruz da.....
Ben vajinismus sorunu bizzat yaşayan doktorlar hemşirelerle tanıştım doktorlarda. Yani sen giderken biz dönüyorduk.:içelim:
herkese iyigünler ben dün bu siteye üye oldum ve bugün egzersizlere başadım inşallah sizlerinde yardımlarıyla bu sorunu çözüceğim vajinumus sorununu çözen bayanlardan nasıl çözdüklerine dail yaorumlar bekliyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :kedi:
arkadaşlar yaa bana yardımcı olur musunuz benm kafama bişey takıldı sormak durumundayım
arkadaşlar yaa bana yardımcı olur musunuz benm kafama bişey takıldı sormak durumundayım
kimse yok mu beni dinleyecek
ya bu akıntı olunca mı yumurtlama oluyo
yada şööle sorayım akıntıdan önce mi oluyo yada akıntıdan sonra mı oluyo ovulasyon (yumurtlama)
bir bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?