- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #11.701
Bebeğim sen bana niye agucuk magucuk birşeyler yazıp eksi rep verdin ki, herkesin senin gibi cinsellikle sorunu olacak, ondan tiksinecek hali yok ya kaldı ki yardımcı olmaya çalışıyorum ben. Vajinismusun temel sorunu evlenene kadar cinsellikle ilgili toplum baskısı, iğrenç tiksinç telkinleri, evli kadınların ay çok acıdı ay çok kanadı sözleri. Yani evlenene kadar kafamıza bunlar kazınıyor adeta atması da kolay olmaz elbette haklısınız. Şu fikirleri kafandan atınca gerisini de halledersin bence..
Ben birşey daha söyleyeceğim kızlar. Siz hiç böyle güzel müzikle, mum ışığında romantik romantik tatlı tatlı sevişilen erotik film izleidinizz mi? Bence cinsellikle ilgili tiksinmelerinizi ve korkularınızı atmanız için bir tane Emanuelle filmlerinden birini indirin. O filmi izleyerek yapın parmak egzersizlerinizi. Ama önce bir klitorisle oynaşın, klirotal orgazm yaşatın kendinize vajina ıslansın sonra yapın parmak egzersizlerinizi. Yani cinselliğe alışmadan, onun berbat olduğunu düşündüğünüz müddetçe sorununuz kasılmalarınız devam eder gibi geliyor.
Deneyin bir kere nasıl olacak, yararı olacak mı?
(Bana da laf atmış yeni gördüm :roflol: )
Pardon ama tiksindiğimi nerden çıkardın acaba?
Tiksindiğimiz şey için mi uğraşıyoruz biz aylarca?
Dışardan aıp tutmak kolay gerçekten...
Evli değilsin vajinismus sorunun yok nasıl yardım etmeyi planlıyorsun?
Kaldı ki bu konuda senden daha çok şey bildiğimize eminim...