- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.681
canım zaten o kısmı geçince kayıp gidiyo elinden.oraya gelince belki yanma vs hissedebilirsin çıkma nefes al ittir ama çıkma kaydirigubbakcemile5
canım valla o kadar heveslendim ki keşke yanımda mum olsaydı diyorum. Tam acıyan yere geldiğinde nefes alıcam verirken ittiricem acısa da çıkarmıycam dayanıcam. Yarın yaptım yazmak nasip olur inşallah.. Bu arada teşekkür ederim hepinize. sana , venüstene, bahara ismini hatırlamadığım diğer arkadaşlara. yendiğiniz halde çıkmadınız burda bizlere yardım ediyosunuz...a.s.
derinnn seni çok umutlu ve moralli gördüm canım harikasınn kaydirigubbakcemile5
tam 3 gün önce yani yenmeden vajiyi bi gün önce bi arkadaşımla yanyana gelip konuştum o 5 yıllık evli.mumla yapıyorum ama pe.. alamadım hala dedim nasıl alıyosun parmağını,mumu ya dedi bana.pe.. alan biri bunu dedi bana.ben alamam parmaklarımı içime dedi.şaşrıdım kaldım.ertesi gün azimle evden çıkmadım.normal bi ilişki yaşayanlar parmak alamazken bende yapabilirim dedim kızlar hepimizde yaparız.. olumunekankayizsmile
canım valla o kadar heveslendim ki keşke yanımda mum olsaydı diyorum. Tam acıyan yere geldiğinde nefes alıcam verirken ittiricem acısa da çıkarmıycam dayanıcam. Yarın yaptım yazmak nasip olur inşallah.. Bu arada teşekkür ederim hepinize. sana , venüstene, bahara ismini hatırlamadığım diğer arkadaşlara. yendiğiniz halde çıkmadınız burda bizlere yardım ediyosunuz...a.s.
Bugün öyleyim biraz canım ileleme kaydettiğim için...
tebrikler derin..
bırakma pes etme egzersizleri sıkça yap devamının geleceğini göreceksin..
güzelim allahmı söyletti seni ben daha yapamadım :Saruboceq: ama yapacağımı biliyorum hep beraber yeneceğiz inşallah kaydirigubbakcemile3 bu arada yendiği halde hala bizi tecrübeleriyle bilgilendiren arkadaşlara sonsuz teşekkürler Allah ne muradınız varsa versin en kötü günümüz böyle olsun a.s.
Senin adına çok sevindim canım hep böyle ol
canım herkese o kadar çok yardımcı oluosun ki ben seni yendin sandım:)) Şimdi tekrar baktım listeye venüs die yazılmış, o venüs sensin o zaman. Olsun listeden ilk silineceklerdensin eminim.
ay maşallah hepimize çoğumuzda buradayız ne güzel.
evt dersi bıraktım vallahi onu dyorum ya bnde zehir gbiyiz
Bana sanki biraz yüzüme karşı biz tiksinmiyoruz diyorsunuz gibi geliyor, kocanıza üzüldüğünüz, ona karşı mahçup kalmamk veya çocuk için uğraşıyorsunuz gibime geliyor amaNeyse hadi dediğiniz gibi olsun :)
Vajina elastiki yapıda açılıyor, koca çocuk çıkıyor ordan, ilişki kolay olsun diye ıslanıyor bile e safi kıkırdaktan oluşan bir et parçası(peniste kemik yokmuş) sertleşse sertleşse demir gibi mi oluyor niye girmesin ki..
Korkuyla karışık yersiz evhamlar...
Ben evlensem yaşar mıyım ha cidden ilk gece feci heyacnlanırım o ilk gece ben de heyacan kasılmasından yapamam biliyorum :) Ayy belki devam edermiş Allah korusun :)
Sağlıcakla kalın güzel haberlerinizle gelin :)
arkadaşım, neden bu kadar ısrar ediyorsun anlamadım. Sana farklı bir açıklama veya herhangi bir açıklama yapmamızın sebebi ne olabilir ki? Çok biliyorum sanıyorsun ama malesef hiç birşey bilmiyorsun cicim. Sen burda iki gündür vaji değil soğukluk yani frigid semtomlarından bahsediyorsun. Bunlar çok farklı şeyler. Nörolojiden anlasaydın biraz böyle düşünmezdin. Ayrıca bize anatomik ders vermeye çalışıyorsun ama biz parmak egzersizleri yaparak orasını cebimiz gibi biliyoruz....bu penis içinde geçerli. Evet, biz penise sadece uzaktan bakmııyoruz, dokunuyoruz da.....
Ben vajinismus sorunu bizzat yaşayan doktorlar hemşirelerle tanıştım doktorlarda. Yani sen giderken biz dönüyorduk.:içelim:
evt dersi bıraktım vallahi onu dyorum ya bnde zehir gbiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?