Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rica ederim canım ne demek sositososito sanki biz bilmiyos erotik film seyretmeyi zemuszemusayrıca emanuella serisi 100 yıl önceki bi film hiçte estetik deil bence :umursamaz:bu konuda hepimiz o kadar çok şey öğrendikki:enbuyukkk: yakında cinselliğin kitabını yazacaz klupcek zemuszemus

Gelip atıp tutup gidenler çok canım ya...

yaw mumu sendenmi duydum benbulamadım bi türlü :) çok işe yarıyor yalnız mumu aldıktan sonra dün gece karnımda baskı hissettim sendede oldumu tarcın normalmi yani:)

Bende mumu denedim ama yapamadım çok canım yandı. Sanırım yeterince parmak çalışması yapmadığımdan öyle oldu. ah ah şu mumun içeriye doğru süzüldüğünü bi görsem bende..

Arkadaşlar şuan moralim yerine geldi valla.akşam eşimle biraz atışmıştım aslında egzersiz yapamama sebebimde biraz oydu ( aslında suçlu benim ama surat asandan ben oldum ) deminden beri özür dileyim dileyim duruyor ben yerim onu ya.Bak keyfim yerine geldi.

Tarçin merhaba. öncelikle tekrar tebrik ederim seni. Bende parmak egzersizleri yapıyorum. Ama rahat değilim korka korka yapıyorum. Kendi içimden korkuyorum yani içerisi dar ve heryerinde bişeyler var ya kendime zarar veririm canım acır diye rahat olamıyorum. Sende yaşadın mı ilk başlarda böyle şeyler?

aslında içerisi hiçte dar değil sadece kasları kasıyoruz gevşetmiyoruz rahatlayamıyoruz o kasılıp kalan kaslar yüzünden bize darmış gibi geliyor

Arkadaşlar şuan moralim yerine geldi valla.akşam eşimle biraz atışmıştım aslında egzersiz yapamama sebebimde biraz oydu ( aslında suçlu benim ama surat asandan ben oldum ) deminden beri özür dileyim dileyim duruyor ben yerim onu ya.Bak keyfim yerine geldi.

hiç bozma moralini ozaman bugün egzersizerini rahat yaparsın :1rolleyes:

aslında içerisi hiçte dar değil sadece kasları kasıyoruz gevşetmiyoruz rahatlayamıyoruz o kasılıp kalan kaslar yüzünden bize darmış gibi geliyor

aynen canım hiç dar falan değil kaydirigubbakcemile3 ben 2 parmağı sokunca tekrar tekrar baktım inanamadım nasıl olur diye hiçmi hiç kasılmadım sositosositodar olan vaji deil bizim bilinç altımız onuda burada genişletiyoruz hep beraber delikafadulden

Bende mumu denedim ama yapamadım çok canım yandı. Sanırım yeterince parmak çalışması yapmadığımdan öyle oldu. ah ah şu mumun içeriye doğru süzüldüğünü bi görsem bende..

ben parmaktan daha rahat yaptım çünkü mum uzun parmağının iki katı nerdeyse prezervatif taktım biraz jel ürdüm önce derin nefes aldım sonra ıkındım yarısını kendsi iceri aldı nefes sanki onu kendiliğinden içeri çekmiş gibiydi klasik beyaz mular varya onlarda denedim ilk dün gece ondn daha kalını denedim aynı şekilde p..s kadar boyutu nefes aldım iki üç cm kadarıııı aldm otuza kadar saydım tekrar nefes aldım yine iki üç cm kadarı aldım otuza kadar yazdım tekrar aldığım noktaya kadar işaret koydum ölçtüm 9cmdi nefesimi kontrolu öğrendim böylelikle bu akşam işe yrayıp yaramadığını görücem :)

aynen canım hiç dar falan değil kaydirigubbakcemile3 ben 2 parmağı sokunca tekrar tekrar baktım inanamadım nasıl olur diye hiçmi hiç kasılmadım sositosositodar olan vaji deil bizim bilinç altımız onuda burada genişletiyoruz hep beraber delikafadulden

benim söylemek istediimde bu zaten kasın kasılmasına sebep bzim kafamız kafamızda bunu bitirememek egzersizlerin asıl amacıda bu bence kaslardan çok aklını rahatlatmak beyin rahatlayınca kaslar gevşiyo zaten

ben parmaktan daha rahat yaptım çünkü mum uzun parmağının iki katı nerdeyse prezervatif taktım biraz jel ürdüm önce derin nefes aldım sonra ıkındım yarısını kendsi iceri aldı nefes sanki onu kendiliğinden içeri çekmiş gibiydi klasik beyaz mular varya onlarda denedim ilk dün gece ondn daha kalını denedim aynı şekilde p..s kadar boyutu nefes aldım iki üç cm kadarıııı aldm otuza kadar saydım tekrar nefes aldım yine iki üç cm kadarı aldım otuza kadar yazdım tekrar aldığım noktaya kadar işaret koydum ölçtüm 9cmdi nefesimi kontrolu öğrendim böylelikle bu akşam işe yrayıp yaramadığını görücem :)[/QUOT

şimdi cetvelle 9 cm e baktımda maşallah çok iyi almışsın, tebrik ederim. sen eminim ki yarın listeye veda ediceksindelikafadulden. Akşam yaptıklarını bende uygulayacağım canım.

yaw mumu sendenmi duydum benbulamadım bi türlü :) çok işe yarıyor yalnız mumu aldıktan sonra dün gece karnımda baskı hissettim sendede oldumu tarcın normalmi yani:)

canım bende burdaki arkadaşlardan duymuştum mumu baya bi süre çalıştım.bol jel sürüyorum öyle alıyodum hatta son zamanlar üstüne kağıt havlu sarıp 7-8 kez dolayıp strec film sarıp eldivene geçirdim.kalınlaştı öyle aldım.evet yanmada oluyo egzersiz sonrası.bende bugünde var pe.. sonrasındada oldu bepanten sürüyorum ben dene istersen

ben parmaktan daha rahat yaptım çünkü mum uzun parmağının iki katı nerdeyse prezervatif taktım biraz jel ürdüm önce derin nefes aldım sonra ıkındım yarısını kendsi iceri aldı nefes sanki onu kendiliğinden içeri çekmiş gibiydi klasik beyaz mular varya onlarda denedim ilk dün gece ondn daha kalını denedim aynı şekilde p..s kadar boyutu nefes aldım iki üç cm kadarıııı aldm otuza kadar saydım tekrar nefes aldım yine iki üç cm kadarı aldım otuza kadar yazdım tekrar aldığım noktaya kadar işaret koydum ölçtüm 9cmdi nefesimi kontrolu öğrendim böylelikle bu akşam işe yrayıp yaramadığını görücem :)

canım bence hemen bu akşam mumla egzersiz sonrası pe.. dene ve olacağına inan ..yakındır valla kaydirigubbakcemile3

Sağolun arkadaşlar. Ben psikoloğa da gittim, parmak egzersizlerini verirdi kadın. Yapamadım demek yok, yapacaksın derdi. İyi ama nasıl yapıcam ben bunun için gelmedim mi sana. Resmen azarlıyodu nasıl yapamıosun diye. Baktı ki yapamıyorum antidepresan yazdı rahatlamam için. Kullanmadım. Ne tarafa ittireceğimi, emla kremi, nefes alıp vermenin önemini ıkınmayı falan hep sizlerden öğrendim. Henüz başaramadım ama çok aydınlandım sayenizde..

bak canım ben önce parmağımı alıcak gibi girdirip hemen üste mumu getirip onu kaydırıyodum içeri.hep böyle rahat ettim direk hiç alamadım başta iğrenç itici gelio ama alışılıyo :kedi:

Jinekologları her dinlediğimde vajinismus sorununun temelinde toplumsal baskı, bekaretin korunması durumu ve evli kadınların acı tecrübelerini anlatması etkili oluyor diyorlar. Yani ön sevime yaşıyorsunuz ama iş oraya gelince vücut kendini kitliyor, yani şahsen ben düşünüyorum da ben de ilk gece bir korku çekingenlik yaşarım.

Hatta Haydar Dümen anlatmıştı onlara de vijli evli gelmiş, nişanlıyken ön sevilme sürtünme yapıyorlarmış evlilik olmayınca tabi o iş geldiğinde kesiyorlarmış, bu beyne işeyince bekaretini kaptırma kodu evlendiği halde kadının hep aklına gelirmiş, kasılıp kalıyormuş.Önce psiklojik teadavi görmelerini söyledim dedi Haydar Dümen sonra bana gelin demiş...

Orgazm yaşıyorsanız ne güzel. Benim çok açık sözlü abla dediğim bir büyüm var o hep der kız şunun zevkini bi bilsen hemen evlenirsin(manyak o iş için mi evlenilir :D) Hatta birgün de annem demişti sen bakma o acıdı diyen karılara aslında zevk alıyorsun demişti yine bir arkadaşıma sormuştum ya nasıl birşey diye. Dedi ki ya kendini böyle kaybedersin ya zevkten kendini kaybediyorsun demişti. Ben hiç doymuyorum şu şeye diyen bir akrabam da var, ki ondna hiç beklemezdim nasıl mazbut, muhafazakar bir kadın :))

Bilemiyorum çok zevkli bir işmiş :) Zaten zevkli olmasa erkekler niye bu kadar bu işe düşkün olsun değil mi :)

Hepinize kolaylıklar diliyorum arkadaşlarım, ablalarım :)

vajiliyken bile ilşkiye grmenin zevkli bişey oldugunu çok iyi blyrdum ama kızlık zarım yırtıldı parçalandı falan kelimeleri çok kullanırdı evlenn bayanlar.o bni rahatsz ederdi.tabikide biliyoruz onun zevkli bişey oldugunu gel ki onu beynine anlat kegel sayesinde bynimizde yavas yavas onun acılabilir esnek bir yapıda oldugunu anladım,cnm allah sana inş. yasatmaz ben baska bişey demiyorum bu seyi ancak yasayan bilir,bazı erkekler ilk gece zorlayıcı davranarak kadınla ilişkiye grer bizim kocalarımız,zorlayıcılık yerine bizim hazır oldugumuz anı beklediler.bizler cinsel birleşmeyi azmederek ve vajinamızı her türlü tanıyarak normal cinsel ilişkiye gren bir bayandan daha tecrübeli oldugumuzu dşünyorum.tabikide vajinismus güzel bişey degil ama basa gelen çekilir ve çözüm yolları aranır.toplumunda sucu var baskı vs. oluyor zorlayıcılık var .herkesin cinsel hayatı kendnden sorulur beni ilgilendirmez ,(bende bakireliğin korunmasından yanayım acıkcas,ama sen neden yaptın dye de sorgulamam bana düşmez cnki).bizm kadınlarımızda ben yasadım onlarda yasasın durumu var ilk gecesi brz kötü gecmiştr o abartarak daha bi kötü anlatır ki karsısındakide korksun o da aynı seyleri yasasın dye.o yzden ilk anne cinsellik konusunda eğitim vereck çocuguna dısardan gelen yanlış bilgileri dogru bi şekilde çocugunun beyninden silecek.cem yılmazında dediği gbi "eğitim şart"kaydirigubbakcemile3bide büyük konuşmamak gerek sonucta imtihan dünyası allah bizleride böyle sınamış olamazmı hersey bilimle kanıtlanmz bnce

Son düzenleme:
bak canım ben önce parmağımı alıcak gibi girdirip hemen üste mumu getirip onu kaydırıyodum içeri.hep böyle rahat ettim direk hiç alamadım başta iğrenç itici gelio ama alışılıyo :kedi:

Tamam canım akşam deniycem. benim biraz giriyo 2-3 cm kadar ilerisi kapalı gibi orda duruyo. daha ileri ittirmeye çalışıcam bu akşam.

Sağolun arkadaşlar. Ben psikoloğa da gittim, parmak egzersizlerini verirdi kadın. Yapamadım demek yok, yapacaksın derdi. İyi ama nasıl yapıcam ben bunun için gelmedim mi sana. Resmen azarlıyodu nasıl yapamıosun diye. Baktı ki yapamıyorum antidepresan yazdı rahatlamam için. Kullanmadım. Ne tarafa ittireceğimi, emla kremi, nefes alıp vermenin önemini ıkınmayı falan hep sizlerden öğrendim. Henüz başaramadım ama çok aydınlandım sayenizde..

evet canım bende eşim ve buradaki arkadaşlar sayesinde mutlu sona erdim.
nefes de çok önemliymiş gerçekten mumla egzersizde de denemiştim pe.. de uyguladım insanı çok rahatlatıyo :kedi:

Tamam canım akşam deniycem. benim biraz giriyo 2-3 cm kadar ilerisi kapalı gibi orda duruyo. daha ileri ittirmeye çalışıcam bu akşam.

canım zaten o kısmı geçince kayıp gidiyo elinden.oraya gelince belki yanma vs hissedebilirsin çıkma nefes al ittir ama çıkma kaydirigubbakcemile5

işte o 2-3 cm önemli orayı bi geçsen kayıp gidiyor zorlayn bizi orası eğer ıkınarak yparsan o 2-3 cme geldikten sonra takılan yer ıkınırken genişliyor aynada baksan çok rahat görebiliyorsun

vajiliyken bile ilşkiye grmenin zevkli bişey oldugunu çok iyi blyrdum ama kızlık zarım yırtıldı parçalandı falan kelimeleri çok kullanırdı evlenn bayanlar.o bni rahatsz ederdi.tabikide biliyoruz onun zevkli bişey oldugunu gel ki onu beynine anlat kegel sayesinde bynimizde yavas yavas onun acılabilir esnek bir yapıda oldugunu,cnm allah sana inş. yasatmaz ben baska bişey demiyorum bu seyi ancak yasayan bilir,bazı erkekler ilk gece zorlayıcı davranarak kadınla ilişkiye grer bizim kocalarımız,zorlayıcılık yerine bizim hazır oldugumuz anı beklediler.bizler cinsel birleşmeyi azmederek ve vajinamızı her türlü tanıyarak normal cinsel ilişkiye gren bir bayandan daha tecrübeli oldugumuzu dşünyorum.tabikide vajinismus güzel bişey degil ama basa gelen çekilir ve çözüm yolları aranır.toplumunda sucu var bende bakireliğin korunmasından yanayım.bizm kadınlarımızda ben yasadım onlarda yasasın durumu var ilk gecesi brz kötü gecmiştr o abartarak daha bi kötü anlatır ki karsısındakide korksun o da aynı seyleri yasasın dye.o yzden ilk anne cinsellik konusunda eğitim vereck çocuguna dısardan gelen yanlış bilgileri dogru bi şekilde çocugunun beyninden silecek.cem yılmazında dediği gbi "eğitim şart"kaydirigubbakcemile3bide büyük konuşmamak gerek sonucta imtihan dünyası allah bizleride böyle sınamış olamazmı hersey bilimle kanıtlanmz bnce

tam 3 gün önce yani yenmeden vajiyi bi gün önce bi arkadaşımla yanyana gelip konuştum o 5 yıllık evli.mumla yapıyorum ama pe.. alamadım hala dedim nasıl alıyosun parmağını,mumu ya dedi bana.pe.. alan biri bunu dedi bana.ben alamam parmaklarımı içime dedi.şaşrıdım kaldım.ertesi gün azimle evden çıkmadım.normal bi ilişki yaşayanlar parmak alamazken bende yapabilirim dedim kızlar hepimizde yaparız.. olumunekankayizsmile

Back