Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Derin
2- Rabia
3- Guinnes
4- Munisse
5- Venüs
6- Mutsuz_umutsuz
7- Besen
8- G_y
9- Cara
10- Fimu
11- Crescent84
12- Ela _emre

ben açıkcası vajinimusla karşılaşmayan birinin bu durumdan haberdar olduğuna hiç inanmıyorum.ben sağlıkcıyım anatomi fizyoloji herbişeyden haberdarım,benimle bu konular hakkında korkutan anlatan vs de olmadı hiçbizaman.vajinismus olurmuyum acaba diyede aklımın ucuna bile gelmedi asla.eşimle uzun süreler evlilik önceside beraberde yaşadık çok şeyde yaşadık.neler nelerde izledik opuyorumnanaktan
bazıları cinselliğin c sini bilmediği halde burda çok şey biliyormuş gibi anlatmaya bayılıyor bence.arada uğrayanlar oluyor böyle bence takmaya değmez kaydirigubbakcemile5

Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme.Sen dağları seyret !..Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma,kalbindeki o uçsuz bucaksız sevgiyi hisset !..Işıklar sönmüşse ve karanlıksa onada aldırma,ay ışığını seyret !..SABRET !..Sabretki herşey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun !..Sabretki herşey gönlünce olsun...sabredelim vajiyi yenelim yakında vaji için şiir yazacam olmayacak böleee :))

İşte bu alkisalkisalkis

Bence de bir vajiliyi ancak başka bir vajili anlar. Çeken bilir. Bende korkmuyodum eşimi de çok seviyorum nie tiksineyim ki? Öyle olsa zorla evlendirilenler hiç ilişkiye giremezlerdi.
Arkadaş madem vajili değil ne işi var bu sayfalarda anlamadım. Maksadı yardım etmek olabilir belki ama yaklaşımını sevmedim ben kendi adıma.

dualarımız snıenle canım hadı cok ıstersne kararlı olursan bıter bu aksam ...yapıcam de basarıcam ıhsallh yarın o lıstede adını sılerız ..:Saruboceq:

Tarçin merhaba. öncelikle tekrar tebrik ederim seni. Bende parmak egzersizleri yapıyorum. Ama rahat değilim korka korka yapıyorum. Kendi içimden korkuyorum yani içerisi dar ve heryerinde bişeyler var ya kendime zarar veririm canım acır diye rahat olamıyorum. Sende yaşadın mı ilk başlarda böyle şeyler?

Ben de yaklaşımını hiç sevmedim malesef...

canım beni eşim hadi egzersiz saati diye oturtur başımda beklerdi yapmam için öyle kaçardım yapamıcam girmicek diye.ama sonra alışıyosun kolay geliyo ne bilim.önce ben parmak çalıştım sonra eşimin parmağını hayatta alamam derdim o yaptı baktım onuda alıyorum.muma geçtik.belki 1 aydır mumla çalışıyodum.dediğin şeyleri herkes yaşadı canımm :kedi:

aslında canım da çok tatlı değildir ama nie böyle oldum bilmem ki..
Bugün yeni ayın ilk günü. Bugünden itibaren egzersizlerimi korksamda her gün yapıcam.Yetti canıma artık. Listeden adımı sildiricem en kısa zamanda inşallah.

Ağzına sağlık canımcım.

yaw mumu sendenmi duydum benbulamadım bi türlü :) çok işe yarıyor yalnız mumu aldıktan sonra dün gece karnımda baskı hissettim sendede oldumu tarcın normalmi yani:)

Ağzına sağlık canımcım.

rica ederim canım ne demek sositososito sanki biz bilmiyos erotik film seyretmeyi zemuszemusayrıca emanuella serisi 100 yıl önceki bi film hiçte estetik deil bence :umursamaz:bu konuda hepimiz o kadar çok şey öğrendikki:enbuyukkk: yakında cinselliğin kitabını yazacaz klupcek zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…