- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.641
günaydın kızlar guclubacismile dünden sonra rahat bi uyku uyudum inanın aylar sonra!! diyerek sizi dahada hırrslandırayım kaydirigubbakcemile5
kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))
1- Derin
2- Rabia
3- Guinnes
4- Munisse
5- Venüs
6- Mutsuz_umutsuz
7- Besen
8- G_y
9- Cara
10- Fimu
11- Crescent84
12- Ela _emre
ne çok kişi varmış listede umarım hızla eksilirsiniz. kaydirigubbakcemile5
ben açıkcası vajinimusla karşılaşmayan birinin bu durumdan haberdar olduğuna hiç inanmıyorum.ben sağlıkcıyım anatomi fizyoloji herbişeyden haberdarım,benimle bu konular hakkında korkutan anlatan vs de olmadı hiçbizaman.vajinismus olurmuyum acaba diyede aklımın ucuna bile gelmedi asla.eşimle uzun süreler evlilik önceside beraberde yaşadık çok şeyde yaşadık.neler nelerde izledik opuyorumnanaktan
bazıları cinselliğin c sini bilmediği halde burda çok şey biliyormuş gibi anlatmaya bayılıyor bence.arada uğrayanlar oluyor böyle bence takmaya değmez kaydirigubbakcemile5
ben açıkcası vajinimusla karşılaşmayan birinin bu durumdan haberdar olduğuna hiç inanmıyorum.ben sağlıkcıyım anatomi fizyoloji herbişeyden haberdarım,benimle bu konular hakkında korkutan anlatan vs de olmadı hiçbizaman.vajinismus olurmuyum acaba diyede aklımın ucuna bile gelmedi asla.eşimle uzun süreler evlilik önceside beraberde yaşadık çok şeyde yaşadık.neler nelerde izledik opuyorumnanaktan
bazıları cinselliğin c sini bilmediği halde burda çok şey biliyormuş gibi anlatmaya bayılıyor bence.arada uğrayanlar oluyor böyle bence takmaya değmez kaydirigubbakcemile5
dualarımız snıenle canım hadı cok ıstersne kararlı olursan bıter bu aksam ...yapıcam de basarıcam ıhsallh yarın o lıstede adını sılerız ..:Saruboceq:şu siteye yazdığım anda hiç çekinmeden amanya banane ben atlattım kim ne yaparsa yapsın demeyip tecrübelerini benimle paylaşan arkadaşlardan birisi sağol bahar :)) çok teşekkürler inşallah yarın mutlu haberi yazıcam duyacaksın :)
İşte bu alkisalkisalkis
Bence de bir vajiliyi ancak başka bir vajili anlar. Çeken bilir. Bende korkmuyodum eşimi de çok seviyorum nie tiksineyim ki? Öyle olsa zorla evlendirilenler hiç ilişkiye giremezlerdi.
Arkadaş madem vajili değil ne işi var bu sayfalarda anlamadım. Maksadı yardım etmek olabilir belki ama yaklaşımını sevmedim ben kendi adıma.
Tarçin merhaba. öncelikle tekrar tebrik ederim seni. Bende parmak egzersizleri yapıyorum. Ama rahat değilim korka korka yapıyorum. Kendi içimden korkuyorum yani içerisi dar ve heryerinde bişeyler var ya kendime zarar veririm canım acır diye rahat olamıyorum. Sende yaşadın mı ilk başlarda böyle şeyler?
şu an için en azından listedeki arkadaşlarımın sadece eşlerinin gönülleri olsun diye uğraştığını sanmıyorum sırnaşık şey bizde her kadın gibi normal bir evlilik yaşıyoruz cinsel isteklerimiz herşeyimiz normal sadece bazı bilinç altı korkularımız var buda aynı konuda olmasada pek çok kişide var zaten kimisi asansörden korkar kimisi yüksekten kimisi karanlıktan bizde p...ten korkuyoruz yerimseniben korkuda deil aslında bilmediğimiz daha önce hissettmediğimiz duygulara alışmaya çalısıyoruz bilinç altının tepkisi bu kasılma... bence bu bir eksi değil artı bizim için herşeyi derinlemesine öğreniyoruz kendimizi ve cinselliği keşfediyoruz korkularımızı yok ediyoruz... inanıyorumki bur sorun bittiğinde çok eğlenceli çok zevkli bir cinsel hayatımız olacak çünkü alt yapımız çok sağlam alkisalkisalkis
aslında canım da çok tatlı değildir ama nie böyle oldum bilmem ki..
Bugün yeni ayın ilk günü. Bugünden itibaren egzersizlerimi korksamda her gün yapıcam.Yetti canıma artık. Listeden adımı sildiricem en kısa zamanda inşallah.
canım beni eşim hadi egzersiz saati diye oturtur başımda beklerdi yapmam için öyle kaçardım yapamıcam girmicek diye.ama sonra alışıyosun kolay geliyo ne bilim.önce ben parmak çalıştım sonra eşimin parmağını hayatta alamam derdim o yaptı baktım onuda alıyorum.muma geçtik.belki 1 aydır mumla çalışıyodum.dediğin şeyleri herkes yaşadı canımm :kedi:
Ağzına sağlık canımcım.
dualarımız snıenle canım hadı cok ıstersne kararlı olursan bıter bu aksam ...yapıcam de basarıcam ıhsallh yarın o lıstede adını sılerız ..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?