- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.601
günaydınnn :))
umut olmazsa zaten başaramayız derin bence hiç kaybetme bu umudunu :)
ben dokunmasına izin vermiyordum bile kendim bakamıyordum dokunamıyordum şimdi parmak mum allah ne verdiyse kaydirigubbakcemile3 salı akşamı orta bir mum dnedim dün gece büyük mumda oldu hemde hiç zorlanadım biraz yandı eğer yamasaydı eşimlede deneyecektim bu akşam deneyecez yarın buraya güel haberlerle gelicem inşalaah :) tarcın gibi bağırıcam bendeD
olsun o kadarcıktan bişey olmaz bi kere olduktan sonra gerisi gelir kendini rahat bırakmayı öğreniyomuşsun zamanla o zaman zevk alacağın için hiç bişey hissetmezsin sonra yavaş yavaş emlayı bırakırsın bugünün taze gelini sensin hihoyyyther gün biri hallediyo ohhhh ne güzel bi gün oynayasım geldi zemuszemus
Evet ben önceden eşim dokununca elini ordan uzaklaştırırdım, kasları rahat bırakamazdım. Elini uzaklaştırınca bir daha dokundurtmazdım falan...
Ama şimdi hiç uzaklaştırmadım ve kasları rahat bıraktım. Gerilsem de rahatlatabiliyorum kendimi eşimi uzaklaştırmadan hihoyyyt
Ay bi mutlu oldum ya :)
işte en önemlisi bu rahat olmak kaydirigubbakcemile3kendin gördün hissettin bak rahat olunca aşılamayacak bi durum yok sositososito ben 2 parmak hayatta olmaz oraya diyodum kendimi rahat bıraktım hiç sorunsuz emlasız sadece bebe yağı ile...kendi kendime inanamadım bak dün nasıldın bu gün nasılsın yarın dahada iii olacaksın :lepi:
işte en önemlisi bu rahat olmak kaydirigubbakcemile3kendin gördün hissettin bak rahat olunca aşılamayacak bi durum yok sositososito ben 2 parmak hayatta olmaz oraya diyodum kendimi rahat bıraktım hiç sorunsuz emlasız sadece bebe yağı ile...kendi kendime inanamadım bak dün nasıldın bu gün nasılsın yarın dahada iii olacaksın :lepi:
günaydın kızlar
@venusten: sen egzersiz yaparken direkt iki parmakla mı başlıyorsun? Yoksa önce tek parmakla alıştırıyormusun. Ben dün akşam çalıştım. ben de iki parmak rahat yapıyorum ama önce orta parmakla bayağı çalıştım, adet dönemimde ya gerileme olduysa diye korkmuştum ama olmamışşş. Ben ilk parmak egzersizlerine başladığımda parmak giresiye kadar 3-5 dakika sürüyordu ama şimdi cup dye giriyo valla. Bunun sırrı da sürekli girip çıkmak sanırım. Başlarda ben parmağımı bi aldımmı bekletiyodum içerde hareket ediyodum, bir daha giremem diye korkuyordum herhalde, ama 20 30 defa gir çık yapmak çok yararlı......vajina girişi bu şekil iyi alışıyo.
kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))
1- Derin
2- Rabia
3- Guinnes
4- Munisse
5- Venüs
6-
şutarafagitti
mutsuz umutsuz şutarafagitti
besen şutarafagitti
yarın beni çizeceksiniz inşallah :)
İnşallah ben de kısa zamanda çizilirim :)
yarın beni çizeceksiniz inşallah :)
kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))
1- Derin
2- Rabia
3- Guinnes
4- Munisse
5- Venüs
6- Mutsuz_umutsuz
7- Besen
8- G_y
9- Cara
10- Fimu
11- Crescent84
Ben zor çizileceğim bu gidişle akşam eve o kadar istekle gittimki egzersiz yapmak için ama yapamadım.Çok mutsuzum ben .mafoldumben
İnşallah ben de kısa zamanda çizilirim :)
ınşallah ben de kısa zamanda çizilirim :)
Ah Allahım şu listeden çıkmayı nasip esin innnşallah opuyorumnanaktan Egzersizler iyi gidiyordu ama bir sorun çıktı yanma var kenarlarda jink.gittim ilaç verdi zedelenmiş dedi sanırım süreyi uzun tuttum tahriş oldu.Tamda doktorum penis aşamasına geçin demiştihayırlısı olsun.iki parmak yapabiliyorum ama sonuna kadar yapamadım ikş boğum oluyor.Mumla denedim oda oldu biraz ama yanma oldu.Sence mumda boy olarak ne kadar girmesi gerek? Yaza güzel haberlerle gireriz inşallah.Dualarım hepinizle...:Saruboceq:
yarın için hazırladım ben hemen çizcem seni sositososito başardımmmmm diye kocaman yazcaksın sona arkasından ayyy kızlar çok kolaymış hiç bişey hissetmedim hemencecik oldu boşuna bu kadar sorun etmişim diyeceksin sırnaşık şey ahada buraya yazıyorum alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?