Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de yanma yüzünden 2 parmak ve p.. deneyemedim...
Bu akşam eşim tamam derse deneyecez inşallah bizde...
İnşallah sende başarır mutlu haberi verirsin bizlere...

Evet ben önceden eşim dokununca elini ordan uzaklaştırırdım, kasları rahat bırakamazdım. Elini uzaklaştırınca bir daha dokundurtmazdım falan...
Ama şimdi hiç uzaklaştırmadım ve kasları rahat bıraktım. Gerilsem de rahatlatabiliyorum kendimi eşimi uzaklaştırmadan hihoyyyt
Ay bi mutlu oldum ya :)

işte en önemlisi bu rahat olmak kaydirigubbakcemile3kendin gördün hissettin bak rahat olunca aşılamayacak bi durum yok sositososito ben 2 parmak hayatta olmaz oraya diyodum kendimi rahat bıraktım hiç sorunsuz emlasız sadece bebe yağı ile...kendi kendime inanamadım bak dün nasıldın bu gün nasılsın yarın dahada iii olacaksın :lepi:

İnşallah canım ya, çok destek oldun bana teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Hala sorunlarımızı aşmış değiliz ama inşallah diyorum onları da aşarız...

günaydın kızlar
@venusten: sen egzersiz yaparken direkt iki parmakla mı başlıyorsun? Yoksa önce tek parmakla alıştırıyormusun. Ben dün akşam çalıştım. ben de iki parmak rahat yapıyorum ama önce orta parmakla bayağı çalıştım, adet dönemimde ya gerileme olduysa diye korkmuştum ama olmamışşş. Ben ilk parmak egzersizlerine başladığımda parmak giresiye kadar 3-5 dakika sürüyordu ama şimdi cup dye giriyo valla. Bunun sırrı da sürekli girip çıkmak sanırım. Başlarda ben parmağımı bi aldımmı bekletiyodum içerde hareket ediyodum, bir daha giremem diye korkuyordum herhalde, ama 20 30 defa gir çık yapmak çok yararlı......vajina girişi bu şekil iyi alışıyo.

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Derin
2- Rabia
3- Guinnes
4- Munisse
5- Venüs
6- Mutsuz_umutsuz
7- Besen
8- G_y
9- Cara
10- Fimu
11- Crescent84

Son düzenleme:

günaydın canım :)

ben bir defa aldım 2 parmak dün akşama yapamadım mecburi kayın valide ziyaretindeydik gerçi malzemelerimi yanıma aldım belki bi ara bulur yaparım diye ama fırsat olmadı bu akşam tekrar deneyeceğim ama salı akşamı denememde önce tek parmak denedim işaret parmağını sonra orta parmağı denedim oldu şasırdım yavaş yavaş 2 tanesini denedim bi baktım hiç sorunsuz 2 parmak 2 boğum alabiliyorum bu akşam tekrar deneyeceğim daha ilerleyeceğim 15 gün bunu yapıcam bide p...s başı ödevimiz var bi yandan onu yapıyoruz eşimle :) ilk zamanlar bende senin gibi tek parmağı sokup bekliyodum artık buruşuyodu içerde :kedi:dr bana çizelge yapmıştı ne zaman kaç dk çalıştım ne hissettim diye bi baktı yarım saatte 3 defa sokmuşuım 8-10 dk içerde tutmuşum 1 hafta tek parmak sokup çıkaracaksın dedi işte p.tesi bitti tek parmak alıştırmam salı 2 parmağa geçtim şimdi onu yapıcam son haftada en rahat sokup çıkarma alıştırması yapacam bakalım sonraki ödevimiz ne olacak ?

İnşallah ben de kısa zamanda çizilirim :)

yarın için hazırladım ben hemen çizcem seni sositososito başardımmmmm diye kocaman yazcaksın sona arkasından ayyy kızlar çok kolaymış hiç bişey hissetmedim hemencecik oldu boşuna bu kadar sorun etmişim diyeceksin sırnaşık şey ahada buraya yazıyorum alkisalkisalkis

Ah Allahım şu listeden çıkmayı nasip esin innnşallah opuyorumnanaktan Egzersizler iyi gidiyordu ama bir sorun çıktı yanma var kenarlarda jink.gittim ilaç verdi zedelenmiş dedi sanırım süreyi uzun tuttum tahriş oldu.Tamda doktorum penis aşamasına geçin demişti hayırlısı olsun.iki parmak yapabiliyorum ama sonuna kadar yapamadım ikş boğum oluyor.Mumla denedim oda oldu biraz ama yanma oldu.Sence mumda boy olarak ne kadar girmesi gerek? Yaza güzel haberlerle gireriz inşallah.Dualarım hepinizle...:Saruboceq:

İnşallah ben de kısa zamanda çizilirim :)

İnşallah derincim oda olacak.Haftasonu içimde bir sıkıntı vardı hiçbirşeyden mutlu olamıyordum eve geldik ağlama krizine girdim resmen.Eşim sağolsun çok iyi davranıyor o değilde bir başkasıyla evli olsaydım neler olurdu bilemiyorum Şimdi yine umut var içimde Allahım yüzümüzü güldürsün.Denemelere devam etmekten başka çaremiz yok biz elimizden geleni yapalım karşılığını alacağız Allahın izniyle.

ınşallah ben de kısa zamanda çizilirim :)

Bebeğim sen bana niye agucuk magucuk birşeyler yazıp eksi rep verdin ki, herkesin senin gibi cinsellikle sorunu olacak, ondan tiksinecek hali yok ya kaldı ki yardımcı olmaya çalışıyorum ben. Vajinismusun temel sorunu evlenene kadar cinsellikle ilgili toplum baskısı, iğrenç tiksinç telkinleri, evli kadınların ay çok acıdı ay çok kanadı sözleri. Yani evlenene kadar kafamıza bunlar kazınıyor adeta atması da kolay olmaz elbette haklısınız. Şu fikirleri kafandan atınca gerisini de halledersin bence..

Ben birşey daha söyleyeceğim kızlar. Siz hiç böyle güzel müzikle, mum ışığında romantik romantik tatlı tatlı sevişilen erotik film izleidinizz mi? Bence cinsellikle ilgili tiksinmelerinizi ve korkularınızı atmanız için bir tane Emanuelle filmlerinden birini indirin. O filmi izleyerek yapın parmak egzersizlerinizi. Ama önce bir klitorisle oynaşın, klirotal orgazm yaşatın kendinize vajina ıslansın sonra yapın parmak egzersizlerinizi. Yani cinselliğe alışmadan, onun berbat olduğunu düşündüğünüz müddetçe sorununuz kasılmalarınız devam eder gibi geliyor.

Deneyin bir kere nasıl olacak, yararı olacak mı?

Son düzenleme:

ben şu an 2 parmak 2 boğumdayım seninle aynıyız yani zemuszemusben daha hiç mum denemedim bilmiyorum o yüzden canım :bbo: yanma bendede vardı ilk zamanlarda sanırım kasıyoruz ve farketmeden tahriş ediyoruz :teselli: inşallah en kısa zamanda geçer rahatsızlığın tekrar denemeye başlarsın...yana yakıla düşe kalka yapacas hepimiz kurtulacaz hiç kafanıza takmayın kurtuluşu yok vajinin bizden alkisalkisalkissenelerce biz ondan korktuk artık o bizden korksun :sm_cool:

Yarın olmayabilir belki ama mutlaka yazıcam birgün öyle hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…