Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmakla gerçekten başarıya ulaşılıyomu bunu parmakla gerçekten başaranmı*

canım hoşgeldin, öncelikle umutsuzluğa kapılma......tam yerine geldin. Aslına bakarsan ben de yeniyim burada belki iki hafta oldu, ama burdan aldığım cesaret ve motivasyon beni şu an iki parmağa kadar götürdü ve ben yakında başaracağıma şimdi çok inanıyorum. ben yapamam deme sakın, bunu yapamayacak biri olsaydı bu ben olurdum. Sana tavsiyem şunlar ki:

1. Kararlı ol!
2. İmkanın varsa hergün siteye gir, benim gibi saatlerce kalma burda (bağımlılık yapıyo) ama mutlaka bi uğra. Müthiş motivasyon sağlıyacak ve takıldığın konulara anında cevap bulabileceksin.
3. Egzersizleri aksatmak yok. Önemli olan ne kadar yol almış olman değil, devamlılık!

Hadi sen önce biraz gezin sayfalarda, sakın kaybolma, tekrar bekliyoruz.

aynaya bakabiliyorum dokuna biliyorumda sadece ilşki sırasında çok ağrı çekiyorum ve ilşkiye müsade edemiyorum ve her seferinde umutsuz oluyorum nerden başlamam gerekiyo ne yapmalıyım ilk önce şimdiden ilginize teşekkür ediyorum

canım kayganlaştırıcı bi jel kullanarak serçe yada işaret parmağını almaya çalışarak başlıyoruz egzersize ve nefes alıp vererek rahatlamaya çalışıyosun.rahat yaptıkça 2-3 parmağa geçiyosun özetle bu.

kızlaaaaaaaaaarrrrrr ben başardımmmmmmmmmm daha yarım saat önceeee başardımmm zemuszemus

Tebrikler canım,senin adına çok sevindim.
Senin üye olduğun günleri hatırlıyorum,ben senden daha eskiyim burda belki bilirsin,azmine hayran kaldım.Allah bi daha yaşatmasın.
Darısı bizlere inş.....

iyi geceler herkese bugün yine parmak egzersizlerine devam ettim sonra o kadar rahattımki eşimle deneme yapalım dedik. pe..s başından fazlasını aldım eşim öyle diyor. 3te 1 i falan oldu sanırım. belki devamıda gelecekti ama çok kötü oldum yapamadım kasmaya başladım.biraz fazla egzersiz yaptım denemeden önce onun için yorulmuşta olabilirim:))biraz parmağa devam edeyim dedim 2 parmağı zor aldım moralim bozuldu emla ile yapıyorum çok iidi hiçbişey hissetmedim.ama sonra anlattığım gibi oldu.birde çok zorlandım pozisyonda nasıl yapıcamızı bilemedik.ya çok soru sordum ama bişey daha yaptıktan sonra vaj..da doluluk hissettim sanki orada bişey kalmış gibi sanki pe..s içeride:)bu normalmi yakında adet olacağım eşimede bi süre seninle denemeyelim dedim.biraz daha alıştırma yaparsam daha rahat alabilicem sanırım. emlayı ne kadar sürüyosunuz onu fazla sürmenin bi zararı varmı acaba ben aralıklarla egzersiz yaparken tekrar tekrar sürüyorum acaba zararı varmı bu acayip hisler onun yüzündenmi oluyo fazla sürmemden off çok sıktım sizi dimi ama napıyım hem sevinç hem biraz da buruklukla sizinle paylaşıyorum sizi kocaman öpüyorum. herkese hayırlı geceler dualarım sizlerle

Günaydın kızlaaaaaar sanırım bende de bazı gelişmeler var hihoyyyt
Dün o kıadar umutsuzdum ama akşam eşimle sev... başladık :kedi:
Eşimle Vajinismusun Üstesinden Gelmek isimli kitabı okuyup parmak egzersizlerini öğretmiştim daha önce...
Dün emla sürdüm ve eşim parmak egzersizi denemeye başladı. Başta kassam da kaslarımı kontrol edebildim. Nefes egzersiziyle falan rahatladım...
Eşimin orta parmağını aldım hihoyyyt hihoyyyt
Eşim 2 parmak denemek istedi ama vajinam çok yandı o yüzden bırakmak istedim...
Son bir cesaretin olsa olacak dedi ama canım yandığı için bıraktık...
Eşimin orta parmağını aldığıma ve kasmadığıma inanamıyorum... hihoyyyt hihoyyyt

Eşimle Vajinismusun Üstesinden Gelmek isimli kitabı okuyup parmak egzersizlerini öğretmiştim daha önce...
Dün emla sürdüm ve eşim parmak egzersizi denemeye başladı. Başta kassam da kaslarımı kontrol edebildim. Nefes egzersiziyle falan rahatladım...

tebrikler cnm güzel bir gelişme bir an önce basr eşin sabırsızlanmaya baslamısmı ne kızkaydirigubbakcemile3az kaldı cnm sende tarcın gibi basardım yazıcksın inş.

CANIIIMMM ÇOK SEVİNDİM BAŞARILAR TEBRİKLER :teytey:
PEŞİNİ BIRAKMA BU GECE HEMEN P..S DENEMESİNE GEÇ LÜTFEN BAK GÖRCEKSİN OLUCAK İNAN BUNA

ayyy canımmmmm tebrik ederimmmmm alkisalkisalkiskendini rahat bırakınca bu kadar basit işte :teytey:aman nazar değmesin :nazar: devamını çok kolay aşacaksın gibime geliyor :tomato:çok sevindimmmmm alkisalkisalkis

ayyy canımmmmm tebrik ederimmmmm alkisalkisalkiskendini rahat bırakınca bu kadar basit işte :teytey:aman nazar değmesin :nazar: devamını çok kolay aşacaksın gibime geliyor :tomato:çok sevindimmmmm alkisalkisalkis

Ay canım teşekkür ederim...
Girişte az bi yanma hissettim ama eşim tamamının girdiğini söyledi ama hissetmiyordum içerisi çok genişmiş öyle dedi :)
Bıraktıktan sonra ve emlanın etkisi geçtikten sonra çok yandı ama...

günaydınnn :))

umut olmazsa zaten başaramayız derin bence hiç kaybetme bu umudunu :)

ben dokunmasına izin vermiyordum bile kendim bakamıyordum dokunamıyordum şimdi parmak mum allah ne verdiyse kaydirigubbakcemile3 salı akşamı orta bir mum dnedim dün gece büyük mumda oldu hemde hiç zorlanadım biraz yandı eğer yamasaydı eşimlede deneyecektim bu akşam deneyecez yarın buraya güel haberlerle gelicem inşalaah :) tarcın gibi bağırıcam bende :DD

Ay canım teşekkür ederim...
Girişte az bi yanma hissettim ama eşim tamamının girdiğini söyledi ama hissetmiyordum içerisi çok genişmiş öyle dedi :)
Bıraktıktan sonra ve emlanın etkisi geçtikten sonra çok yandı ama...

olsun o kadarcıktan bişey olmaz bi kere olduktan sonra gerisi gelir kendini rahat bırakmayı öğreniyomuşsun zamanla o zaman zevk alacağın için hiç bişey hissetmezsin sonra yavaş yavaş emlayı bırakırsın bugünün taze gelini sensin hihoyyyther gün biri hallediyo ohhhh ne güzel bi gün oynayasım geldi zemuszemus

Back