Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaşasınnnnn, bir mutlu son daha. Çok çok sevindim senin adına. Ayrıca sadece senin adına değil bizim için de sevindim çünkü bu şu anlama geliyorki emekler boşuna gitmiyor kesinlikle. Azmın sonu er geç zafer. Bu çok rahatlatıcı....yani doğru yolda olmamız....

Ben de bugün tekrar başlayacaktım egzersizlere de şöyle kk ya uğrayıp motivasyon alayım dedim, tam üstüne başardım mesajını okudum. İçimden bir ses bu ay ben de başaracağım diyorrrrrr.

Tekrar hayırlı olsun Tarçın, Allah yüzünü hep güldürsün. Dualarını eksik etme.

amin canım çok sağol Allah hepinize yaşatsın bu mutluluğu. opuyorumnanaktan
içindeki sese kesinlikle güven.çünkü benim bugün bu haftaki tek izin günümdü ve evde kalıcam bundan bugün kurtulucam dedim eşime.olduda ben kazandımm :lepi:

çok çok tebrik ederim. İnsan kendi yapmış kadar seviniyor valla.. Azmine hayran kaldım bu arada. Çabuk vazgeçiyorum çünkü ben. Bu gece egzersiz yapmayacaktım bi girip bakayım dedim. Başardığını okuyunca bana da heves geldi. Allah bana da nasip etsin.

eski mesajlara şöyle bir bakayım dedim de......eelifes ve tarçın yapamıyorummmm:çok üzgünüm: mesajlarını okudum güldüm kendi kendime. Tarçın sen de oku nostalji olur. Bir an kendimi canlandırdım gelecekte başardığımda arayıp bulup eski mesajlarımı okuyacağım. Kalkıp egzersiz yapmak istiyorum ama bir türlü ayrılamıyorum sizden.

Biri beni kovsun....

çok sevindim canım darısı hepimizin başına ben inanıyorum okuduklarıma göre en az 2 3 gelin yolda biri de ben olurum inşallah

hepiniz saolun arkadaşlar Allamm bu mutluluğu yaşamayanlarada bunu tez zamanda yaşatsın :Saruboceq: tek dileğim bu.benimde çok zaman yorgun gelip egzersizleri ertelediğim oldu.ertelemeyin diyenleri anlamazdım şimdi herşey daha mantıklı gelio lütfen kendi mutluluğunuz için egzersiz yapın.

dün gibi aklımda canım o günlerim unuturmuyum hiç bayıldığımı bile biliyorum ben eelifes benden de beterdi valla ben ona teselli verirken benden önce yaptı :lepi:
bu sitenin bu konu başlığının bizdeki önemi çok fazla beni kendime getirdi.. :kedi:

sempatiksalakcinniheyyyt be ne günlerdi hatırladımda şimdisempatiksalakcinni unutmuşum onları

he walla kafayı yicektim bu delik nerde diyekaydirigubbakcemile3 herkeşe tarif ettiriyodum nerdeki bu diye gamyoncuiremsuayy çok komik ya
allahıma şükürler olsun kurtuldumzemuszemus
inşallah herkes kurtulur
bu site sayesinde kurtuldum sayılır ben tabi doktoada gittim ama orayıda burdan buldum:hooray:

teşekkür ederim canım gerçekten benim için büyük başarı çünkü ben bakmaya bile dayanamayan hatta düşüncesi bile elimi ayağı tutmaz halde tansiyonum falan düşüyordu o kadar kötü durumdan bu günlere kadar gelmem büyük başarı 2.5 sene olacak keşke bu siteyi çok önceden keşfetseymişim herkese çok teşekkür ederim. bana verdikleri cesaret ve desteklerinden dolayı.

herkese merhabalar ben daha bugün bu foruma üye oldum sizlerin yazdıkları meiller açıkçası beni umutlandırdı bende bu vajinumus belasıyla uğraşıyorum çok zor günler geçiriyorum hergün birazdaha canımı acıtıyor bu lanet 4 aylık evliliğimden tat alamaz oldum ne yapacağımı bilemiyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz allah rızası için cevaplarınızı bekliyorum lütfenbenneyaptımki

canım şu an çıkmam lazım ama kısaca söyliyim önce parmak egzersizlerine başlaman lazım geçmiş sayfalar biraz oku bilgin olur daha sonra yine cevap yazarım ya da vakti olan arkadaşlar yardım etsinler sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…