- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.561
sağol canımm guclubacismile evet en son ısrarla emla deneyin dediğini hatırlıyorumm işte uyguladım mükemmell. :lepi: :lepi:
8.aya girecek evliliğim.2 aylıkken gittim bi psikiyatriste.ayna bakma vs egzersizlerden bahsetti ağzından kerpetenle laf çıkıyodu işi ticarete döken dr lardandı.hiç memnun olmadım dediklerinide yapmadım.sonra 4-5 ay önce burayı keşfettim önce misafir takıldım sonra üyelik..vajili olduğumu kabul ettim sonra benim gibiler var diye yalnız olmadığımı görüp sevinmiştim.ayıla bayıla ayna parmak egzersizleri yaptım.2 parmaktan sonra muma geçtim yaklaşık bi aydır mumu kalınlaştırıp alıyodum ama pe.. deneyemiyodum bikez başını aldım yapamadım.bugün kafaya koymuştum olacak diye emlayı sürüp bekledim.üste geçtim resmen üzerine oturdum 2-3 kez kendim alıp çıkardım.alta geçrim ve eşime izin verdim sonra.nefes alıp vermek çok rahatlatıyo gerçekten.kendimi sıktığım zamanlar bunu yaptım işe yaradı.bana yol gösteren bıkıp usanmadan yardımcı olan herkesten Allah razı olsun arkadaşlar,darısı başınıza.
yaşasınnnnn, bir mutlu son daha. Çok çok sevindim senin adına. Ayrıca sadece senin adına değil bizim için de sevindim çünkü bu şu anlama geliyorki emekler boşuna gitmiyor kesinlikle. Azmın sonu er geç zafer. Bu çok rahatlatıcı....yani doğru yolda olmamız....
Ben de bugün tekrar başlayacaktım egzersizlere de şöyle kk ya uğrayıp motivasyon alayım dedim, tam üstüne başardım mesajını okudum. İçimden bir ses bu ay ben de başaracağım diyorrrrrr.
Tekrar hayırlı olsun Tarçın, Allah yüzünü hep güldürsün. Dualarını eksik etme.
amin canım çok sağol Allah hepinize yaşatsın bu mutluluğu. opuyorumnanaktan
içindeki sese kesinlikle güven.çünkü benim bugün bu haftaki tek izin günümdü ve evde kalıcam bundan bugün kurtulucam dedim eşime.olduda ben kazandımm :lepi:
sağol canımmm ben şu an düşünmüyorum bebek Allah isteyenlere versin..bide onun derdi var ya oldumu olmayacak mı az kafamı dinleyim :lepi:
çok sevindim canım darısı hepimizin başına ben inanıyorum okuduklarıma göre en az 2 3 gelin yolda biri de ben olurum inşallahbugün izinliyim eşimde gitmedi önce gezelim çıkalım dedik.sonra hayır bütün gün egzersiz yapıcam ben dedim mumla kalınlaştırıp yaptım egzersizleri en son emla sürdüm uyuşmasını beklicem dedim 15 dk da uyuştu vallaa sonra hemen pe.. denedim ve oldu..eşim ilk kez içime boşaldı..hem okadar hissiz değildi hep hissettim kızlarrr Allaaam şükür sanaa..
eski mesajlara şöyle bir bakayım dedim de......eelifes ve tarçın yapamıyorummmm:çok üzgünüm: mesajlarını okudum güldüm kendi kendime. Tarçın sen de oku nostalji olur. Bir an kendimi canlandırdım gelecekte başardığımda arayıp bulup eski mesajlarımı okuyacağım. Kalkıp egzersiz yapmak istiyorum ama bir türlü ayrılamıyorum sizden.
Biri beni kovsun....
eski mesajlara şöyle bir bakayım dedim de......eelifes ve tarçın yapamıyorummmm:çok üzgünüm: mesajlarını okudum güldüm kendi kendime. Tarçın sen de oku nostalji olur. Bir an kendimi canlandırdım gelecekte başardığımda arayıp bulup eski mesajlarımı okuyacağım. Kalkıp egzersiz yapmak istiyorum ama bir türlü ayrılamıyorum sizden.
Biri beni kovsun....
dün gibi aklımda canım o günlerim unuturmuyum hiç bayıldığımı bile biliyorum beneelifes benden de beterdi valla ben ona teselli verirken benden önce yaptı :lepi:
bu sitenin bu konu başlığının bizdeki önemi çok fazla beni kendime getirdi.. :kedi:
canım basarın karsısında saygıyla egiliyorum bu asamaya geldin sana bravoalkisalkisalkis
ewet yanma hissi oluyor ben 2 parmak yaptıktan sonra yanma ve acı hissetmiştim ama cok dayanılmıcak bişi değildi
3 parmakgıda 2 gün dene sonra penise gec ama hazır hissediyorsan :hulya:
gördüğün gibi o bölgeye bişi girebiliyormus hemde acı olmadan öyle düşün rahatla p...s denemeni yap
ama eşin icerdeyken acı falan hissedersen sakın cekilme derin derin nefes al nefesini verirrken ittir p...si cok kolay olucak :lepi:
dualrım seninle:Saruboceq:
kızlaaaaaaaaaarrrrrr ben başardımmmmmmmmmm daha yarım saat önceeee başardımmm zemuszemus
canım şu an çıkmam lazım ama kısaca söyliyim önce parmak egzersizlerine başlaman lazım geçmiş sayfalar biraz oku bilgin olur daha sonra yine cevap yazarım ya da vakti olan arkadaşlar yardım etsinler sana.herkese merhabalar ben daha bugün bu foruma üye oldum sizlerin yazdıkları meiller açıkçası beni umutlandırdı bende bu vajinumus belasıyla uğraşıyorum çok zor günler geçiriyorum hergün birazdaha canımı acıtıyor bu lanet 4 aylık evliliğimden tat alamaz oldum ne yapacağımı bilemiyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz allah rızası için cevaplarınızı bekliyorum lütfenbenneyaptımki
tatlım canı gönülden tebrik ediyorum eni azim işte.darısı bizlerin başına
parmakla gerçekten başarıya ulaşılıyomu bunu parmakla gerçekten başaranmı*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?