Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ama ben lank diye yaptın demedim ki benden daha ileri bir aşamadaydın dedim...
Benden önce başarmanın normal olduğunu söylemeye çalıştım :çok üzgünüm:

canım bunlarla ilgili değil bence eelifes danda ileri aşamadaydım ben.ben ona parmak egzersizi anlattığım günleri hatırlıyorum bigün pat diye geldi ben başardım diye.ben ona anlatırken o benden önce yaptı.ben senin umutsuz olmana kızıyorummm lmaz:

Bakıyorumda bayağı kişi şuanda var ama ben kaçıyorum kızlar eve gideceğim daha bir sürü işim var ama muhakkak kendime zaman ayıracağım parmak egzersizleri için bakalım artık yarın yazarım kendinize çok iyi bakın keşke evde internetim olsa ben çok seviyorum bu siteyi ya.Neyse fıstıklar ben kaçıyorum sakın canlarınızı hiçbirşey için sıkmayın özellikle derin sen canım ayrıca tekrar tebrikler tarçıncığım senin adına inannn çok sevindimm

Ben yanlış anladığını düşündüm de...
Ben işte düzenli egzersiz falan yapmıyorum normal yani...

a.s.rica ederim ne demek arkadaşlar... bütün bahçe sizin olsun ama lalerimi vermem delikafaduldenbu akşam kayınvalide gitmeseydim daha da ilerleyecektim parmakta :umursamaz:yarın akşam aşıcam inşallah aşıcam kendimi

Sıkmamaya çalışacam canım...
Beni boşver git biran önce egzersizlere başla...
Mutlu son yakın olsun senin için inşallah...
Kendine iyi bak, mutlu haberlerle gel...

zemuszemus darısııı tüm başaramammm diyenlereee inşaaalllhhh..aminn...
Allaammm sen derine egzersiz yapma mum alma azmi ver yarabbiimmm guclubacismile kaydirigubbakcemile5
bi gül be derinnn gül dedimmm kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

Ne kadar mutlusun tarcin ya kıskandım mafoldumben Bende yazmak istiyorum başardım diye...

bugün bana yarın sana tatlım..Allamm yaşatacak hepinize ben kaç aydır kaç kişinin mutlu haberini aldım böylee..bende diyodum yazacakmıyım diye böyle.biz hep aynı şeyleri duyguları yaşadığımız için burda değil miyiz zaten olumunekankayizsmile

sırnaşık şey Allah da seni güldürsün emi tarçınnnnn... :)

Tarçın cım çok sevindim tebrik edeerriiiiimmmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:lepi::lepi:
bu arada arkadaşlık göndermişsin kabul ettim..işte dedim emlayı deneyen ve başaran biri daha....hep söylüyorum bikaç kez emlayla deneyin ne çıkar diye....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canımm guclubacismile evet en son ısrarla emla deneyin dediğini hatırlıyorumm işte uyguladım mükemmell. :lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…