- 16 Ocak 2010
- 1.237
- 13
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.541
Ama ben lank diye yaptın demedim ki benden daha ileri bir aşamadaydın dedim...
Benden önce başarmanın normal olduğunu söylemeye çalıştım :çok üzgünüm:
canım bunlarla ilgili değil bence eelifes danda ileri aşamadaydım ben.ben ona parmak egzersizi anlattığım günleri hatırlıyorum bigün pat diye geldi ben başardım diye.ben ona anlatırken o benden önce yaptı.ben senin umutsuz olmana kızıyorummmlmaz:
kızlaaaaaaaaaarrrrrr ben başardımmmmmmmmmm daha yarım saat önceeee başardımmm zemuszemus
Bakıyorumda bayağı kişi şuanda var ama ben kaçıyorum kızlar eve gideceğim daha bir sürü işim var ama muhakkak kendime zaman ayıracağım parmak egzersizleri için bakalım artık yarın yazarım kendinize çok iyi bakın keşke evde internetim olsa ben çok seviyorum bu siteyi ya.Neyse fıstıklar ben kaçıyorum sakın canlarınızı hiçbirşey için sıkmayın özellikle derin sen canım ayrıca tekrar tebrikler tarçıncığım senin adına inannn çok sevindimm
tarçın kanaman oldumu benim olmadı da hala
Ne kadar mutlusun tarcin ya kıskandım mafoldumben Bende yazmak istiyorum başardım diye...
Ne kadar mutlusun tarcin ya kıskandım mafoldumben Bende yazmak istiyorum başardım diye...
zemuszemus darısııı tüm başaramammm diyenlereee inşaaalllhhh..aminn...
Allaammm sen derine egzersiz yapma mum alma azmi ver yarabbiimmm guclubacismile kaydirigubbakcemile5
bi gül be derinnn gül dedimmm kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
sırnaşık şey Allah da seni güldürsün emi tarçınnnnn... :)
tebrık ederım tarcın cok sewındım:)sımdı sende hamılelık calısmalarına baslarsın onuda basardık mı tamam dır
amin canımmm lütfen kendine gel ve egzersizlerini bırakmaaa opuyorumnanaktan
Tarçın cım çok sevindim tebrik edeerriiiiimmmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:lepi::lepi:
bu arada arkadaşlık göndermişsin kabul ettim..işte dedim emlayı deneyen ve başaran biri daha....hep söylüyorum bikaç kez emlayla deneyin ne çıkar diye....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?