Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

8.aya girecek evliliğim.2 aylıkken gittim bi psikiyatriste.ayna bakma vs egzersizlerden bahsetti ağzından kerpetenle laf çıkıyodu işi ticarete döken dr lardandı.hiç memnun olmadım dediklerinide yapmadım.sonra 4-5 ay önce burayı keşfettim önce misafir takıldım sonra üyelik..vajili olduğumu kabul ettim sonra benim gibiler var diye yalnız olmadığımı görüp sevinmiştim.ayıla bayıla ayna parmak egzersizleri yaptım.2 parmaktan sonra muma geçtim yaklaşık bi aydır mumu kalınlaştırıp alıyodum ama pe.. deneyemiyodum bikez başını aldım yapamadım.bugün kafaya koymuştum olacak diye emlayı sürüp bekledim.üste geçtim resmen üzerine oturdum 2-3 kez kendim alıp çıkardım.alta geçrim ve eşime izin verdim sonra.nefes alıp vermek çok rahatlatıyo gerçekten.kendimi sıktığım zamanlar bunu yaptım işe yaradı.bana yol gösteren bıkıp usanmadan yardımcı olan herkesten Allah razı olsun arkadaşlar,darısı başınıza.

Tebrik ederim...

sağol canımm o bunalımları bende yaşadım.evlenip istanbula geldim evliliğimin ilk günleri ağlaya zırlaya geçti olmuyo diye evden çıktığımda kaybolur evi bulamazdım kafam bi milyondu sıkıntıdan..toparla kendini derincim ben şimdi çok yanıyorum o günlerime.

Aminnnnnnnnnnnnnnn

Hiç değmiyor üzülmeye...
Bu hale nasıl geldiğimi bilmiyorum...
Cıvıl cıvıl bir insandım, kendimi tanıyamıyorum...
Her gün başka bir kavga, gürültü...

alkisalkisalkis hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrıkkkk edıyorummm cok sveındımmmmmmm

Onunla benim aramda dağlar vardı canım normal...
Ben iki parmak alamıyorum o ise mumla yapıyordu...

yok canım sen harbi iy değilsin.sanki ben lank diye aldım di mi mumu.o günlerde burda olmasan anlıcam al oku eski mesajlarımı ayıla bayıla yaptım ben herşeyii..kızlar mumla yapın dedikçe bile iğrenç yapamam derdim gene gittim elimle aldım bakkaldan yaptım kendine gel canım doğru yapmıyorsun :umursamaz:

alkisalkisalkis
hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrıkkkk edıyorummm cok sveındımmmmmmm

sağol canım emla deyince aklıma sen geliyosun okadar çok söyledinki şunu deneyin diye sürdüm ve beklettim olduuu :lepi:

rabiayı bu gün acayip umutlu gördüm hadi bakalım sıra yavaş yavaş bizlere geliyo,,,
hepinize a.s.bizim evin arka tarafında var ordan çaldım papatya :sm_cool:

Evet tarçıncığım derin hiç iyi değil gibi geliyor bana.

Ama ben lank diye yaptın demedim ki benden daha ileri bir aşamadaydın dedim...
Benden önce başarmanın normal olduğunu söylemeye çalıştım :çok üzgünüm:

kız tarçın içimden bi ses tarçın başardı diyodu senin adını gördüm kesin başardı falan dedim bi baktım gerçekten başarmışakannehirkaydirigubbakcemile3
çok sevindim allah mutlu mesut etsin daimaolumunekankayizsmile

rabiayı bu gün acayip umutlu gördüm hadi bakalım sıra yavaş yavaş bizlere geliyo,,,
hepinize a.s.bizim evin arka tarafında var ordan çaldım papatya :sm_cool:

Evet bugün bayağı umutluyum eve gidince ne olur bilemem ama böyle buradaki yazılanları okudukça sanki kendimi daha cesaretli hissediyorum.Gerçi benden hemen mutlu haber çıkmazda daha yolun başındayım çünkü bu akşam kısmetse parmak egzersizi yapacağım aksilik olmazsa

canımmmm çok sağoll yaptım valla bi cesaretle oturuverdim kaydirigubbakcemile5

hihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance:
tarçında başardı darısı başaramayanlarlaaklinialirimsmile
vajınusmuslı kimse kalmasın kızlar
:teytey:çalışan kazanıyo:hooray:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…