- 16 Ocak 2010
- 1.237
- 13
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.521
Sen en kısa zamanda toplamalısın kendini lütfennnn bak tarçınn çok mutlu etti bizi.
Tebrik ederim...
Onunla benim aramda dağlar vardı canım normal...
Ben iki parmak alamıyorum o ise mumla yapıyordu...
8.aya girecek evliliğim.2 aylıkken gittim bi psikiyatriste.ayna bakma vs egzersizlerden bahsetti ağzından kerpetenle laf çıkıyodu işi ticarete döken dr lardandı.hiç memnun olmadım dediklerinide yapmadım.sonra 4-5 ay önce burayı keşfettim önce misafir takıldım sonra üyelik..vajili olduğumu kabul ettim sonra benim gibiler var diye yalnız olmadığımı görüp sevinmiştim.ayıla bayıla ayna parmak egzersizleri yaptım.2 parmaktan sonra muma geçtim yaklaşık bi aydır mumu kalınlaştırıp alıyodum ama pe.. deneyemiyodum bikez başını aldım yapamadım.bugün kafaya koymuştum olacak diye emlayı sürüp bekledim.üste geçtim resmen üzerine oturdum 2-3 kez kendim alıp çıkardım.alta geçrim ve eşime izin verdim sonra.nefes alıp vermek çok rahatlatıyo gerçekten.kendimi sıktığım zamanlar bunu yaptım işe yaradı.bana yol gösteren bıkıp usanmadan yardımcı olan herkesten Allah razı olsun arkadaşlar,darısı başınıza.
sağol canımm o bunalımları bende yaşadım.evlenip istanbula geldim evliliğimin ilk günleri ağlaya zırlaya geçti olmuyo diye evden çıktığımda kaybolur evi bulamazdım kafam bi milyondu sıkıntıdan..toparla kendini derincim ben şimdi çok yanıyorum o günlerime.
Olsun canım sende yapacaksın bende yapacağım burada yapamayan herkes yapacak kararlı olmalıyız.
Olsun canım sende yapacaksın bende yapacağım burada yapamayan herkes yapacak kararlı olmalıyız.
hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrıkkkk edıyorummm cok sveındımmmmmmmbugün izinliyim eşimde gitmedi önce gezelim çıkalım dedik.sonra hayır bütün gün egzersiz yapıcam ben dedim mumla kalınlaştırıp yaptım egzersizleri en son emla sürdüm uyuşmasını beklicem dedim 15 dk da uyuştu vallaa sonra hemen pe.. denedim ve oldu..eşim ilk kez içime boşaldı..hem okadar hissiz değildi hep hissettim kızlarrr Allaaam şükür sanaa..
Onunla benim aramda dağlar vardı canım normal...
Ben iki parmak alamıyorum o ise mumla yapıyordu...
alkisalkisalkis
hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrıkkkk edıyorummm cok sveındımmmmmmm
yok canım sen harbi iy değilsin.sanki ben lank diye aldım di mi mumu.o günlerde burda olmasan anlıcam al oku eski mesajlarımı ayıla bayıla yaptım ben herşeyii..kızlar mumla yapın dedikçe bile iğrenç yapamam derdim gene gittim elimle aldım bakkaldan yaptım kendine gel canım doğru yapmıyorsun :umursamaz:
yok canım sen harbi iy değilsin.sanki ben lank diye aldım di mi mumu.o günlerde burda olmasan anlıcam al oku eski mesajlarımı ayıla bayıla yaptım ben herşeyii..kızlar mumla yapın dedikçe bile iğrenç yapamam derdim gene gittim elimle aldım bakkaldan yaptım kendine gel canım doğru yapmıyorsun :umursamaz:
rabiayı bu gün acayip umutlu gördüm hadi bakalım sıra yavaş yavaş bizlere geliyo,,,
hepinize a.s.bizim evin arka tarafında var ordan çaldım papatya :sm_cool:
rabiayı bu gün acayip umutlu gördüm hadi bakalım sıra yavaş yavaş bizlere geliyo,,,
hepinize a.s.bizim evin arka tarafında var ordan çaldım papatya :sm_cool:
kız tarçın içimden bi ses tarçın başardı diyodu senin adını gördüm kesin başardı falan dedim bi baktım gerçekten başarmışakannehirkaydirigubbakcemile3
çok sevindim allah mutlu mesut etsin daimaolumunekankayizsmile
canımmmm çok sağoll yaptım valla bi cesaretle oturuverdim kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?