- 7 Ekim 2009
- 20
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.561
Kesinlikle başarırsın.Sadece biraz kendine güven.İnan korkacak hiç bişey yok.Bak formu baştan sona oku.Hiç kendini kasma rahat olduğun zaman başla egzersize.İlk denemeden sonra kendine olan güvenin nasıl gelecek göreceksin kaydirigubbakcemile3
canım ya saol
ben bakıyorum gene buraya ama sizde varsınız artık yazıyosunuzda arkadaşlara soru soranlara falan opuyorumnanaktan
gribim bende
ama yatamıyorum sıkılıyorum
gözlerim kapanmaya başlıyo hoppp tekrar yatıyorum sıkılıyorum tekrar gel -tatlicadiarzu-
forumu okudum bütün gün hatta çok cesaretlendim.arkadaşlar krem ve spreyleylerden bahsediyolar.başlamak istiyorum artık.peki bu egzersizlerden sonra siz nasıl oldunuz yani kolay ilişkiye girilebiliyo mu
Çok geçmiş olsun canım.İyice yat dinlen bu ara gripler fena.İlaçlarda fayda etmiyor.Ne güzel evdesin..İmrendim şimdi.Bense şimdi işten çıkıp eve gideceğim , yemek yapacağım, çamaşır atacağım oy ki oy ,,,Neyseki Allah sağlık versin..Hepinizi hayrlı geceler ben kaçıyorum.Rabbim hepinizi bu sıkıntıdan kurtarsın...Umarım yarın baktığımda güzel haberler alırım...
Canım çıkmadan sanada yazayım öyle giderim.Ben parmak egzersizi ile başardım.Bende çok korkuyordum öyle ki HAstalansam doktor fitil verse ölsem gene kullanamam diyordum.Ama ilk denemem de baktımki az da olsa içeri alabildim.Kendime güvenim geldi Ty&ja Lubrical jel kullandım..1,2 ve 3 parmaktan sonra başardım.Şimdi rahatım .Sadece reglimden sonraki ilk ilişkimde yanmam var o da benim ki uzun sürdüğü için..Daha sonrakilerde olmuyor rahatım çok şükür...Erteleme ve başla inan bana başaracaksın..
tamam canım ya sağol rahatladım biraz.başarmamızada az kalmıştı ama neyse hayırlı zamanda olsun diye dua ettim hep.hayırlısı buymuş.Allah sizinde gönlünüze göre versin...daha çok küçük teyzesi zor gözüküyormuş.ultr. da.bi aylık bile değil.canım tam bilmiyorum yani yanıltmiyim ama
bence normal yapabilirsin haliyle bebek gelirken orası genişliyo falan hani
şimdi biri çıkar derse yahuu vajili nasıl doğum yapsın
olabilir bence bu senin elinde son aylarında rahmin ve vajin genişlicek
ama tabi dr ye sor canım... kandamı çıktı ne kadarlık mış teyzoşumuz
ahh yavrummtamam canım ya sağol rahatladım biraz.başarmamızada az kalmıştı ama neyse hayırlı zamanda olsun diye dua ettim hep.hayırlısı buymuş.Allah sizinde gönlünüze göre versin...daha çok küçük teyzesi zor gözüküyormuş.ultr. da.bi aylık bile değil.
Selam,
Ben forumda yeni sayılmam. 2 aydır sayfanın mudavimi oldum ama ancak yazmaya cesaret edebildim.
2 aylık evliyim ve bende sanırım vajiliyim. Sanırım diyorum, çunku doktor muayenesinden geçmedim. Ama anlatılan sıkıntıları bende birebiir yaşıyorum. Hatta bazen, cumle halıne getiremediğim ama hissettiğim durumları, birilerinin yazdıklarında okuyup; ya işte bende tam olarak bunu yaşadım diyorum.
Yazdıklarınızı okudum hemde ilk günden bugüne. Artık ilk günkü kadar korkmuyorum.
Dahası aşabileceğimi düşünüyorum. Dürüstçesi aşmak zorundayım. Kendim yapmalıyım çünkü doktorların istedikleri paraları vermem mümkün değil. En az isteyen 2500TL ile başlıyor ve Dr. Ulusoy vb. doktorlar 4500TL istiyor.
Yazıklarınız, adım adım herşeyı anlatmanız, bende epey ilerleme sağladı. Bahsettiğiniz ilaçları aldım. Sadece kayganlaştırıcıyı kullandım ve parmak egzersizlerini 3 parmağa kadar getırdım. P..s ile denemem başarısızlıkla sonuçlandı ne yazıkki, yıldığım anda gelip yeniden yazılanları okudum. Bu defa emla krem ile deneyeceğim. İlaçsız, normal sürecinde olsun diye çok uğraştıma ama olmadı.
Umarım bende yakın zamanda "yaptım" diye halay çeken avatarları kullanabilirim.
İnsallah hepimiz kurtuluruz. mafoldumben
canım kızlık zarı öle ayna alıp görülcek gibi bi yerde değil yani sanmamarkaşlar hepinize bişey sormak istiyorum aynayı alıp oraya baktığımda küçük pembe-kırmızı arası bi et parçaı tam ortada vajinanın girişinde duruyo sizce kızlık zarı dediğimiz bu mu???çünkü oraya dayananıca canım acıyo ve bıraktırıyorum eşime???
haklısın ama ben o egzersizleri yapamıyorum işte.. parmaktansa bence p... denemesi çok daha kolay..ruhsal olarak bana öyle geliyo..başka egzersiz şekli yokmu eşim yokken yapabileceğim parmak dışındaa
canım kızlık zarı öle ayna alıp görülcek gibi bi yerde değil yani sanmam
hııı çokk uzakda değil 1- 2 cm diyolar
ama et parçası diyosun kızlık zarı oldunu sanmıyorum ama
çok farklı zarlarda var,
seni çok rahatsız eden bi durumsa dr ye göster bence canım
canım benim yırtılmadıcanım haklısın ben de dr ye gitmek ve bi kontrol ettirmek istiyorum.canım bişe daha sormak istiyorum ben hala bakireyim olmadı yani. o parmak egzersizleri özellikle 2-3 parmak aşaması zarı yırtmazmı???
arkaşlar hepinize bişey sormak istiyorum aynayı alıp oraya baktığımda küçük pembe-kırmızı arası bi et parçaı tam ortada vajinanın girişinde duruyo sizce kızlık zarı dediğimiz bu mu???çünkü oraya dayananıca canım acıyo ve bıraktırıyorum eşime???
canım ben de seninle aynı durumdaydım. ben de baktığımda öyle bişey görüyordum ve bakire olduğumu sanıyordum. ama bigün aynayla baktım. dediğin gibi et parçası gördüm. şu büyüten aynalar varsa sende bir de onunla bak. çünkü ben öle bakınca aslında o et parçasının iki ayrı parça olduğunu fark ettim. onu aralayınca vajinin girişini çok rahat görebildim. ve o zaman bakire olmadığıımı anladım. gerçi benim eşimle son denememde kan gelmişti. zar olmadığını görünce parmağımla denedim bir sorun yok. insan gördüğünde daha rahat oluyor. ne yazık ki bunu öğrendiğimde eşim çoktan iş seyahatine çıkmıştı. döndüğünge güzel süpriz olucak:kedi:
dişiyengeç eşin için güzel bi süpriz olsa gerek:)))
canım benim yırtılmadı
ama inanki bu konuda bişe demek yanlış olur internetten bak zar çeşitlerine anlarsın ne demek istedimi
ama çok aşırı bi baskı yapmadında olurmu bilmiyorum inanki
ama tereddütde kalma eşinle yap parmak egzersizini hem ona güvenin artar
WHATSUP cım hoşgeldin
sen ne diyosun turkuazın sorusuna ben pek bişe diyemedim :1no2:
dilatör al canım. ben hep dilatörle çalıştım. parmak banada çok itici geliyodu. 6aydır düzenli ilişkiye giriorum ama hala parmağımı sokamam. ben tüm tedavim süresince dilatörle çalıştım. penise benzer bi alet. 4 farklı boyutu var. bana doktor vermişti ama internettende sipariş verilebiliyo. bi bak istersen.