- 20 Ağustos 2009
- 209
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.541
sanmıyorum canım :sinifsinif:
canım açığım kk da geneldecanııım benim iyiyim allaha şükür ama regl oldum şimdide opuyorumnanaktan canııııım özletme kendini sık gir yahuuuu ...he yaa walla reklam yapıp duruolar biz bilmioz mu Haydarı,Cemi,yok bilmemm neyiii allah allah :)
canım açığım kk da genelde
evdeyim zaten iş güç yok
bişe olursa özelden profilden falan yazın hemen bu topiğe damlarım şutarafagitti
denizcek albenim sağolun.hayır korunmayı hiç düşünmedim dediğin şeylerle albenim.eşim çok istiyordu biran önce olsun diye ben vajiyi hallettikten sonra olmasını isterdim.işte öyle oldu... denizceksanırım 1 sene beklemem gerekcek vaji için.peki böyle vajiyken normal doğum olur mu?
ben15 aylık evliyim.doktora bile gidemiyorum korkudan muayene edicek diye.ama 7 ay önce falan ön sevişmede eşimin p...si giriverdi.çok korktum hala da korkuyorum denmeye bile.sizleri okudum parmak egzersizi faln cesaretlendim ama onu da yapamamktan korkuyorum
denizcek albenim sağolun.hayır korunmayı hiç düşünmedim dediğin şeylerle albenim.eşim çok istiyordu biran önce olsun diye ben vajiyi hallettikten sonra olmasını isterdim.işte öyle oldu... denizceksanırım 1 sene beklemem gerekcek vaji için.peki böyle vajiyken normal doğum olur mu?
canımmm benimm saolun vallatatlım bu saatlerde ben pek giremiyorum gece yarısından sonrea giriyorum genelde...o zaman çevrim dışıydın çoğu zaman ve bi de hani bazen senin o moral veren gaza bastıran yorumlarını göremeyince özlüyorum işte :teselli:
albenimcim anlatmış sana amaevet albenim p..nis aniden girince canım acıdı tabi bide kanayınca korktum.hala daha ilişkiye girmeyi denemeye bile korkuyorum.parmak egzersizini mi denemeliyim sence
evet albenim p..nis aniden girince canım acıdı tabi bide kanayınca korktum.hala daha ilişkiye girmeyi denemeye bile korkuyorum.parmak egzersizini mi denemeliyim sence
ben15 aylık evliyim.doktora bile gidemiyorum korkudan muayene edicek diye.ama 7 ay önce falan ön sevişmede eşimin p...si giriverdi.çok korktum hala da korkuyorum denmeye bile.sizleri okudum parmak egzersizi faln cesaretlendim ama onu da yapamamktan korkuyorum
ya bana yol gösterin lütfen egzersizde üç parmak yapıyorum ama p...s yapamıyorum ya
cnm bende aynı sen gibiydim acıdı kırmızıyı görünce korktum ama bak egzersize başladımmm 1 ay sonra.ne kadar erken başlarsan o kadar ii bian önce başla BU HASTALIK ERTELEMEKTEN BAŞKA BİŞEY BİLMİYOR.
adagülümde gelmişş buyrunnnnnnnnn
yapabilirmiyim diye korkuyorum.onu da başaramamktan korkuyorum.sizin için nasıl oldu.egzersize başlamak kolay mı.biraz cesarete ihtiyacım var sanırım
yapabilirmiyim diye korkuyorum.onu da başaramamktan korkuyorum.sizin için nasıl oldu.egzersize başlamak kolay mı.biraz cesarete ihtiyacım var sanırım
canım ya saolevet alkisalkisalkis...ara ara giriş yapabiliyorum Denizcek canımcım seni göremiyordum ne zamandır...AY senin burdaki varlığın eminim herkesin moralini düzeltiyordur...Canımsın yaa a.s.