Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım açığım kk da genelde
evdeyim zaten iş güç yok
bişe olursa özelden profilden falan yazın hemen bu topiğe damlarım şutarafagitti

denizcek albenim sağolun.hayır korunmayı hiç düşünmedim dediğin şeylerle albenim.eşim çok istiyordu biran önce olsun diye ben vajiyi hallettikten sonra olmasını isterdim.işte öyle oldu... denizceksanırım 1 sene beklemem gerekcek vaji için.peki böyle vajiyken normal doğum olur mu?

canım açığım kk da genelde
evdeyim zaten iş güç yok
bişe olursa özelden profilden falan yazın hemen bu topiğe damlarım şutarafagitti

tatlım bu saatlerde ben pek giremiyorum gece yarısından sonrea giriyorum genelde...o zaman çevrim dışıydın çoğu zaman ve bi de hani bazen senin o moral veren gaza bastıran yorumlarını göremeyince özlüyorum işte :teselli:

ben15 aylık evliyim.doktora bile gidemiyorum korkudan muayene edicek diye.ama 7 ay önce falan ön sevişmede eşimin p...si giriverdi.çok korktum hala da korkuyorum denmeye bile.sizleri okudum parmak egzersizi faln cesaretlendim ama onu da yapamamktan korkuyorum

olur canım ya niye olmasın eğer normal doğumdan korkuyosan belden aşağı uyuşturma iste hem vaji genişler normal doğumla hemde daha sağlıklı olur senin açından kaydirigubbakcemile5

cnm eşinin p...s girince noldu peki acıdı falanmı o yğzden mi korktun? bak bende muayeneden çok korkuyorum ama zaten doktor eğer kızlık olayı için baktıracaksan parmak falan yerleştirmio ki içeriye öyle bakıo sadece...ve bence sen kendi kontrolunde parmak egerzsizleri falan yapman daha doğru olur.Gleit Gelen ve emla al hemen başla ameliyat eldiveni yada bol sabun ve suyla yıkanmış eldivensiz parmağınla da olabilir.denemeden bilemezsin ki canım yapamıcam die kendini şartlandırma ltfen

canım tam bilmiyorum yani yanıltmiyim ama
bence normal yapabilirsin haliyle bebek gelirken orası genişliyo falan hani
şimdi biri çıkar derse yahuu vajili nasıl doğum yapsın
olabilir bence bu senin elinde son aylarında rahmin ve vajin genişlicek
ama tabi dr ye sor canım... kandamı çıktı ne kadarlık mış teyzoşumuz

evet albenim p..nis aniden girince canım acıdı tabi bide kanayınca korktum.hala daha ilişkiye girmeyi denemeye bile korkuyorum.parmak egzersizini mi denemeliyim sence

canımmm benimm saolun valla
ben buraya yazrken arkadaşlardan biri burdaki paylaşımlarla yeniyosa
çok seviniyorum gözlerim doluyo bazen ağlıyorum senağlama
ohh be diyorum biri yendi
bu dert kimseye anlatılmıyo zaten
paylaşımlarımızla sevap işledimizi düşünüyorum
ama mantıklı paylaşımlar
sana yağlı değill klava:

evet albenim p..nis aniden girince canım acıdı tabi bide kanayınca korktum.hala daha ilişkiye girmeyi denemeye bile korkuyorum.parmak egzersizini mi denemeliyim sence
albenimcim anlatmış sana ama
bak bi anda olduğu için belki hazırlıksızdın ondan dolayı korkun kaldı
ama bak şunu düşün bi defa bile girse orası 2 de 3 de çok daha rahat alabiliyo
parmak egzersizlerine başla
kendini kasmadan rahat ol canın yanıyo olsada ki yanmıyo sana öyle geliyo
bırakma dene

cnm bende aynı sen gibiydim acıdı kırmızıyı görünce korktum ama bak egzersize başladımmm 1 ay sonra.ne kadar erken başlarsan o kadar ii bian önce başla BU HASTALIK ERTELEMEKTEN BAŞKA BİŞEY BİLMİYOR.

Giriş gerçekleşti ama sen korkuyorsun.Umarım çabuk atlatırsın..Bizler dokunduramıyorduk bile..En azından sen olabileceğini biliyorsun.Korkunu atlattığın zaman hiçbir sorun yaşamayacağını düşünüyorum yerimseniben

ya bana yol gösterin lütfen egzersizde üç parmak yapıyorum ama p...s yapamıyorum ya

Benim doktorum bana şunu dedi
P..s'in giremiceğini sandığın yerden bebek doğuyor bir bebek çıkabiliyorsa P..s rahatlıkla girebilir eşine bırak kendini dedi o gece sorun çözüldü
Gerçekten şöyle bi düşününce insan doğru olduğunu görüyor
Bide denerken girdi mi giriyor mu girecek mi diye birbirinizi haberdar etmeyin
Düşünmeyin Eşin sana hissettirmeden girmeyi denesin

yapabilirmiyim diye korkuyorum.onu da başaramamktan korkuyorum.sizin için nasıl oldu.egzersize başlamak kolay mı.biraz cesarete ihtiyacım var sanırım

yapabilirmiyim diye korkuyorum.onu da başaramamktan korkuyorum.sizin için nasıl oldu.egzersize başlamak kolay mı.biraz cesarete ihtiyacım var sanırım

cnm bak emla krem al vajina çevresine sür hatta hafif içeri doğru orası zaten uyuşur bişey hissetmeden alıverirsin.uzun uzun nefes alıp veeeeeeer nefes verirken parmağını ittir bak nasılda yapacaksın

Kesinlikle başarırsın.Sadece biraz kendine güven.İnan korkacak hiç bişey yok.Bak formu baştan sona oku.Hiç kendini kasma rahat olduğun zaman başla egzersize.İlk denemeden sonra kendine olan güvenin nasıl gelecek göreceksin kaydirigubbakcemile3

evet alkisalkisalkis...ara ara giriş yapabiliyorum Denizcek canımcım seni göremiyordum ne zamandır...AY senin burdaki varlığın eminim herkesin moralini düzeltiyordur...Canımsın yaa a.s.
canım ya saol
ben bakıyorum gene buraya ama sizde varsınız artık yazıyosunuzda arkadaşlara soru soranlara falan opuyorumnanaktan
gribim bende
ama yatamıyorum sıkılıyorum
gözlerim kapanmaya başlıyo hoppp tekrar yatıyorum sıkılıyorum tekrar gel -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…