Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın ama ben o egzersizleri yapamıyorum işte.. parmaktansa bence p... denemesi çok daha kolay..ruhsal olarak bana öyle geliyo..başka egzersiz şekli yokmu eşim yokken yapabileceğim parmak dışındaa

Evet gerçektende başta bi çok kişiye itici geliyor.Ama inan ilk denemeyi yapıp başarıyı görmeye başladıktan sonra alışıyorsun.İnsan hayatta nelerle başetmiyorki.Bilemiyorum ama psikolojik olarak o anda farklı şeyler düşünebilirsin.Ama yok illada yapamam dersen.Ben bilmiyorum ama bu sitedeki bazı arkadaşlar yanlış yazmama umarım DİLATÖR diye bi alet kullandılar.P...e benzeyen bi ürünmüş.Geçen sayfalarda arkadaşlar nasıl temin ettiklerini anlatmıştı.İstersen birde onu araştır.Umarım Bir an önce çözrsin sende bu sorunu ...a.s.

canım ben de 2 aylık eyliyim ve yapamadım hala.kızlık duruyo yani.sen parmak egzersizlerini nasıl başardın kızlığa zarar vermedi mi.bi de arkaşlar hepinize bişey sormak istiyorum aynayı alıp oraya baktığımda küçük pembe-kırmızı arası bi et parçaı tam ortada vajinanın girişinde duruyo sizce kızlık zarı dediğimiz bu mu???çünkü oraya dayananıca canım acıyo ve bıraktırıyorum eşime???

kizlar emla kremim geldi buyuk kutu icinde 5 tane war.. bugun denicem bakalim kaydirigubbakcemile2

kizlar emla kremim geldi buyuk kutu icinde 5 tane war.. bugun denicem bakalim kaydirigubbakcemile2
zemuszemusohhh super hadı bakalım guzel haberler ıhsallh bende ılk surmade hafıf bır yanma oldu bıraz dur gecıyo hemen belkıde sana olmus kolay gelısn:teselli:

ya doktora gitmeden de kurtulan arkadaşlarımız var yaniii o kadar para vermeye değmezz biz burda dokotra giden arkadaşlardan öneriler alarak yenmeye çalışıyoruz doktorda aynı şeyleri söyleyecek egzersiz diyecek ne gereği var para babalarına para kaptırmaya ilk önce kendiniz çaba harcamadan doktora güvenmeyin derim ..burda doktor dokotor dolaşıp hala tedavi olamayan arkadaşlarımız varr neden çünkü bireysel çaba sarfetmemiş..dokotr sihirbaz mı yahu ol deyince oluverecek yapmayın allah aşkına kafamçokkarıştı

peki siz burayı okumuşsunuzdur burda yazılanları. sizin bildiğiniz bizim bilmediğimiz şeyler varsa yani diğer arkadaşların tavsiyelerinden farklı buraya eklerseniz seviniriz. doktora gidecek arkadaşlar gider gidemeyenlerede faydanız olabilir.genelde doktora gidenler parmak egzersizlerini yazıyor.onun dışında sizin eklemek istediğiniz bişeyler varsa farklı yardımcı olun lütfen.

seninki vaji falan değil muayene korkusu ..muayenede parmak sokluacağı için parmak denemesi yapmak istiosan ve otomatik olarak kasılıyosun ama p..s de çok rahatsın. öyleyse bu vaji değil arkadaşım benim bütün tanıdığım normal insanlar yani sorunsuz ilişkiye girebilenler parmaktan korkuyor :kedi:

ooff kizlar ben 1 parmagi hallettim rahatca girdi 2 parmagi nasil yapicamm canim acirsaaa emla kremini nasil kullaniyorsunuz :gitme:

arkadaşlar siz bu forumu sonuna kadar okumadınız mı yaa ben meraktan hepsini okumuştum ama hep aynı sorular dönüp duruyoo...tek parmağını yerleştiriken kenarlarına heryerine emla sür tek parmağını öyle içeri all emlayı sürmüş olursun işte..2 parmağı küs şeklinde alan var , ben yanyana olacak şekilde almıştım

canım bitanem benimm opuyorumnanaktan
ahh ahh bu koca beni gidişiyle uzaklara hep üzüyo ama
o ay egzersizlerimi yaptım amaaa kafaya koydum, dedim eşim bu ay geldinde süpriz yapcam ona
ÖZLEMCİM ben sana eşin gitmeden yap maya çalış demiştim
ama eşim yurt dışına gidicek deyince aylarca falan gelmez belki diye düşündüm
ama ayda bir iki defa gelecekse
ilk gelişine kadar kendini hazırlayabilirsin
her zaman yazıyorum zaten o anda cesaret egzersizlerin faydası ve özlem (şehvet)gerekli :kedi:
normalde dr ler bile diyolar zaten egzersiz sırasında eşinizle herhangi bişecikk yapmayın diye :asigim:

cnm dediğim kremi aldınmı ne alemdesin hala aynı mı

haklısın ama ben o egzersizleri yapamıyorum işte.. parmaktansa bence p... denemesi çok daha kolay..ruhsal olarak bana öyle geliyo..başka egzersiz şekli yokmu eşim yokken yapabileceğim parmak dışındaa

cnm madem sana ruhsal olarak p..s daha rahat geliodu niye vajili oldun o zaman sorabilir miyim CADIARZU bi de parmak dışında dlatör , mum vs ile deneyebilirsin.ben mum da daha rahatım mesela a.s

hamileymişim ...ne yapcam ben vajiyi çok canım sıkılıyor

cnmmmmmmmmm tebrik ederimmmm ..canım sorması ayıptır nasıl oldu yani korunmamış mıydın, yada kondom falan , yani nasıl oldu içe boşalarak mı gerçekleşti? ya arkadaşlar bide şey sorcam ya zevk suyundan hamile kalınıyo mu? :kedi:

siz normal ilişkiye girebiliyorsunuz ve parmak sokamıyor musunuz.biz p....i yapamıyorken bizede ne kadar zor geliyordu parmak sokmak bi düşünün.parmağınızı neden sokmak istiyorsunuz anlamadım.doktor bana hamileyken parmakla egzersizin enfeksiyona sebeb olabileceğini söyledi.sizin korktuğunuz durumdan şimdi bende korkuyorum...deneme yapmaktan korkuyorum.mafoldumben

albenim canım nasılsın
reklam kokusu geldi burnuma sanki dimi :sinifsinif:

canııım benim iyiyim allaha şükür ama regl oldum şimdide opuyorumnanaktan canııııım özletme kendini sık gir yahuuuu ...he yaa walla reklam yapıp duruolar biz bilmioz mu Haydarı,Cemi,yok bilmemm neyiii allah allah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…