Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bır sey dıyeyımmı 2 parmagın tek parmaktan hıc farkı yk zaten acılıyor ınan bana bır kez dene eger yapamazsan bırakır sonra gene denersın korkma yapabılırısn:Saruboceq:

canıımmm desteğin için çok sağol,inanki rahatladım sözlerinle,inşallah canım inşallah yapabilirim:Saruboceq:elbetteki sığıyor bunu bile bile iki prmaktan büyük,oda sığacakmı gibi saçma bi korku ve düşünceler içersine giriyorum heyecanlanıyorum
mafoldumben

arkadaşlar bişe sorcam hamile olma durumu varsa bu durumda bebeyağı,zeytin yağı yada vazelin kullanmak zararlı olur mu? çünkü adetim 3 gün gecikti ..deneme yapmam lazım bu durumdan dolayı çekiniyorum..1 haftadır deneme yapamıyorum

deneyimli biri olarak canım vazelin vede zeytin yagının bir zararı yok ama ilişki denerken kasılman sıkıntı yaratır benim bir çocugum var ikincisine hamileyim halen vajiyimÇok üzgünüm çoook]

rica ederim cnm yardımım dokunduysa ne mutlu kolay gelsin kaydirigubbakcemile3

eşimde onu önermişti. sen kontrol et nasıl ne kadar istiyosan öyle yap diye. ama kontrol bende olduğunda hiç bişe yapmıyorum diyebilirim. daha başarısız yanii (

yarısına geliyo ama gerisi gelmeyince bişey farketmiyo (

Arkadaşlar. Bende vagisnusmus illetini 8 sene çekip daha sonra bu sıkıntıdan kurtulup, kucağıma bebeğimi alanlardanım. Bu yüzden sizinle bilgilerimi paylaşmak istedim. Bende bu sonuca ulaşmadan önce girmediğim internet sayfası ve araştırma kalmadı. Taki Saygın Micozkadıoğlu'na rastlayana kadar. O harika bir doktor. Tam anlamıyla işinin erbabı yani. Kesinlikle bu hasatlığı çekenlere sesleniyorum. Lütfen vakit kaybetmeyin. Vaginismus tedavi edilebilir bir hastalık. (heleki böyle Saygın Bey gibi doktorlarımız varken). Artık bu sıkıntıyla yaşamaktan vazgeçin lütfennn. Bu konuyla ilgili sorularınızı bilgim dahilinde cevaplamaya çalışıcam. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

bılgılerın ııcn cok tesekur ederım ne mutlu sana ...yanlız bu konuda gercekten ck basarılı doktorlar var yanlız cok uc noktolarda ucretler ıstıyorlar yanı ben kendı adıma konusayım bu kadra duurmun yok ... o yuzdende kendı cabalarımla ıglesmeye calıısyorum ...bır kac doktorla gorusme yapmıstım ınanılmaz fıyatlar ıstedıler bence bıızm bu kotu durumumuzu somuruyorlar caresızlıgımızden faydalanıp mecbur oldugumuzu bıldıklerı ıcın bu kadar ck ucret talep edıyorlar senağlama

evet bencede ınsan bu kadar yapmısken hepsı olsun ıstıyor ama her deneme husran ama yınede cok sukur bu kadar yapabılmemız bıle cok guzel ALLAH hepımıze yardım etsın:Saruboceq:

Bahar hiç bişey kalmamış.Nerdeyse başarmak üzeresin.Tek yapman gereken takılan yerde bekleyip nefes alıp vererek denemen..Sen bunu yaparken emin ol bi bakmışsın hepsi içerde...Sakın orda olmuyor yarısı oluyor diye bırakma..Rahatla ve devam et..

evet ya. gerçekten öyle. ben şu anda geçen o 8 seneme yanıyorum inanın. Eşimin yanında hep bi yanım eksikti. Şimdi başım dik, gayet rahat bi şekilde karşısında duruyorum. ben bu işin psikolojik olduğuna inanıyorum. ya aslında toplam 3 saniyelik bişey, kendimizi kastığımızla kalıyoruz. rahat ol lütfen başaracaksın

Senin adına çok sevindim.Ne güzel kendine güvenin gelmiş.8 sene kimbilir neler yaşamışsındır.Ben 1 ay yaşadım ki ömrümden ömür gitti.Şükürler olsunki aşmışsın..ne mutlu sana yeniden doğmak gibi bişey zemuszemus

evet inan canım ömrümden ömür gitti. Şu an okadar mutluyumki, benim için hayal olan bir kızım var. Bunun için Saygın Bey'in ismini verdim. Önce Allah'ın sonrada onun sayesinde benliğimi kazandım. Tüm bilgilerimi bu sorunu yaşayanlarla paylaşmak istiyorum, çünkü ben gerççekten çok üzüldüm ve sıkıntılar çektim. Düşünsenize eşimle boşanma noktasına geldik. EE hangi erkek 8 sene karısıyla birlikte olmayıp sesini çıkarmazki

destegın ııcn ck tesekur ederım dunku denememızde ılkınden daha ılerı gıttık hem daha rahattım ıhsalah olucak artık ınanıyorum zate 10 gun onceye kadar buralara gelebılecegım aklımın ucundan gecemzdı sımdı herkez gıbı bend edıyorum eger ben yapabılıyorsam ınanır herkez yapabılır destekelrınız ııcn ck tesekur ederım verdıgınız morelelr ck ıyı gelıyor bıze dualarınız eksık etmeyın ıhsalh hepımız gerıde bırakıcaz bunları :Saruboceq:

Kesinlikle rahat ol canım. İnan yapabilirsin. Zaten yapmama gibi bir lüksün yok. Sen sağlıklı bir kadınsın ve başaracaksın. Bizlerden neyin eksikki. Güzel haberlerini bekliyoruz. Lütfen bizleri haberdar et hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…