Bende 20.ci günde baktım olmuyor hemen bi psikiyatr'a gittim uyguladığı adımları anlatayım ilk hafta eline bi ayna alıp vajen çevresini hatta dokunabiliyorsan etrafını seyret elinle tanımaya çalış dedi sonraki hafta bi krem verdi yarım tüpü vajen etrafına hatta sürebilirsen biraz içine sürüp 10 dakika sonra orta parmağını ilk kıvrımına kadar içeri sokmaya çalışıyorsun 3,üncü gün ikinci kıvrıma geçiyorsun bu sırada aynayla seyredebilirsin bir 3-4 gün tek parmakla sonraki denemede ilk parmağınla başlayıp ikici parmağı da sokmayı deniyorsun bu sırada benim doktorum ilişki denemeyi uygun görmedi hatta arada eşinden rica et parmak egzersizini o yapsın bu da eşinin sana zarar vermeyeceğini algılamanı sağlıyormuş. kendini iyice rahat hissedene kadar yani 1 hafta yada 10 gün bu egzersizleri yaptıktan sonra sen üstte kontrolü elinde tutacak şekilde ilişki deneyin ama eşinle girdik giriyor girdi mi noldu diye birbirinizi yada kendini korkutma herşeyi akışına bırakmaya çalış hatta aklını içinden geçen bi fantaziye yada çok mutlu olduğuna odakla bu arada eşinin sana cesaret verici aşk dolu senin hoşuna gidecek şeyler fısıldaması da çok faydalı eğer kontrolü almak istemiyorsan eşin üstte olsun ön Bende 20.ci günde baktım olmuyor hemen bi psikiyatr'a gittim uyguladığı adımları anlatayım ilk hafta eline bi ayna alıp vajen çevresini hatta dokunabiliyorsan etrafını seyret elinle tanımaya çalış dedi sonraki hafta emla adında bi krem verdi yarım tüpü vajen etrafına hatta sürebilirsen biraz içine sürüp 10 dakika sonra orta parmağını ilk kıvrımına kadar içeri sokmaya çalışıyorsun 3,üncü gün ikinci kıvrıma geçiyorsun bu sırada aynayla seyredebilirsin bir 3-4 gün tek parmakla sonraki denemede ilk parmağınla başlayıp ikici parmağı da sokmayı deniyorsun bu sırada benim doktorum ilişki denemeyi uygun görmedi hatta arada eşinden rica et parmak egzersizini o yapsın bu da eşinin sana zarar vermeyeceğini algılamanı sağlıyormuş. kendini iyice rahat hissedene kadar yani 1 hafta yada 10 gün bu egzersizleri yaptıktan sonra sen üstte kontrolü elinde tutacak şekilde ilişki deneyin ama eşinle girdik giriyor girdi mi noldu diye birbirinizi yada kendini korkutma herşeyi akışına bırakmaya çalış hatta aklını içinden geçen bi fantaziye yada çok mutlu olduğuna odakla sevişme sürtünme ile başlayıp sana hissettirmeden girmeyi deneyebilir. Bütün mesele rahat olabilmekte
işte arkadaşlar doktorun bana uyguladığı tedavi bu şekilde ama ben bi psikologu tavsiye ederim çünkü deneyip başarısız oldukça ruh halimizde bozuluyor vajinusmusa çözüm olurken bizi depresyondan koruyor