- 24 Eylül 2009
- 2.275
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.401
uzulme bence hepımız oyleyız hıc bırımız bılemezdııkkı oyle olucagınıyine sabah oldu vajili bayanlar yine olmadı her sabah bunu yaşamak çok kötü gerçi biz eşimle beraber yatmıyoruz artık ben çocuk odasında o yatak odasında uyuyor ben işe ğidiyorum çokta mutsuzum ölsem aklıma gelmezdi böyle bir sorun yaşayacagım
bende ede yanma hisis vardı ama o alışna kadar normalmiş yani sıkma kendii bi 3 ay sona falan kendiliğinden düzelicek bende ilk ilişkimden sonra 10 gün adet oldun doktor vücudun yeni duruma alşıyo normal dedi yani yanma hissi gidicek ama hemen gitsin istiyosan gilit gelen kullan
yine sabah oldu vajili bayanlar yine olmadı her sabah bunu yaşamak çok kötü gerçi biz eşimle beraber yatmıyoruz artık ben çocuk odasında o yatak odasında uyuyor ben işe ğidiyorum çokta mutsuzum ölsem aklıma gelmezdi böyle bir sorun yaşayacagım
kızlar yardım edermıısnız bır sorum olucak artık pe....deneyımıne gecmek ıstıyorum yanlız sızde ılk olurken benım ustte olmam dahamı ıyı olur ama parmak egzersızlerındede uzanarak yapabıldıgım ıcın sankı o sekılde daha rahat olucak gıbı gelıyor :uhm:
her aksam ertelıyorum ama bu aksam kararlıyım en azından denıycem daha hıc denemedım acıklaman ııcn tesekur ederım ...bende o sekılde yapmak ıstıyorum eger tabı olursa jel falan aldık ıse yarar dedıler ıhsallh ALLAH ım yardım etsın bana ve hepımıze :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:en rahat pozisyon egzersiz yaparkenki aldığın pozisyondur yada ona yakın olan...
yalnız şunu bilinki hemen bir kaç kez deneyip olmuyo demeyin, uğraşın birz, siz uğraştıkça vaji rahatlar zman geçtikçe sizde fark edersiniz bunu hep aynı şekilde de uğraşmayın.. bütün şekilleri deneyin ki vaji daha da açılsın.. sizin en rahat olduğunuz anda da hoppppppppp olucaktır zaten..
pozıtıf olan ney hamılemıısın umarım oyledır eger oyleyse hayırlı ugurlu olsun ıhsallh saglıklı bır dekılde alırsın evladını kucagına tebrıklerrrralkisalkisalkisALLAH bızede nasıp etsınnnnnpozitif çıktı
her aksam ertelıyorum ama bu aksam kararlıyım en azından denıycem daha hıc denemedım acıklaman ııcn tesekur ederım ...bende o sekılde yapmak ıstıyorum eger tabı olursa jel falan aldık ıse yarar dedıler ıhsallh ALLAH ım yardım etsın bana ve hepımıze :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlısı olsun canımewet canım galiba kesin bilmiyorum ama pozitif çıktı.sağol canım amin inşallah...
ewet canım galiba kesin bilmiyorum ama pozitif çıktı.sağol canım amin inşallah...
neguzel burdakı yazıları okuyordum yıne kendım eguven gelıyordu,
eşim geldı okudu herkesın önerısını okuyunca sana dıyo bak dedı üzüldüm(
çok cahil olabilirim ama sormazsam bunu başka öğrenebileceğim bi yöntem yok
2 aylık evliyim. ilk 15gün birleşme olmadı. sonra bi gece denerken eşim kan olduğunu söyledi ama öyle yatağa felan geçmedi. inandırmak için bi peçeteye silip gösterdi.
ama ben hala emin değilim. çünkü hala tam olarak birleşme olmuyor. ancak küçük bir kısmını alabiliyorum içime. kızlık zarım yırtılmış olsa tamamen kolayca girmez miydi?
biraz açık oldu ama gerçekten bilmiyorum.
tam başarılı olmak için tam olarak girmesi mi gerekir?
hayır canım kendimizi kastığımız ve korktuğumuz için hepsini alamıyoruz zaten sorunda orda...hepsini alabilsek burda ne işimiz var :// 2 dokotra göründüöm ikiside olmus dedi ama hala korkudan tamamını 15 dakkadan önce alamıyorum.bende senin gibiydim egerzsizler falan sayesinde alabiliyorum zor da olsa
Saçma gelebilir ama penisten korkuyorsan bence dilatör alabilirsin. Gerçi o pek pens şeklinde değil. Vibratör alabilirsin. Madem şeklinden ötürü bir korkun var. Eşinle konuşsan bi şekilde temin etseniz? Onla bir kaç alıştırma yapıp geçebilirsin. Üç parmak konusunda haklisin. Çünkü sonuçta ufaktan genişleyen birşey, penis daha farklı. Eğer üç parmaktan sonra sorun yaşasaydım dediğimi yapıcaktım ben de.