Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

uzulme bence hepımız oyleyız hıc bırımız bılemezdııkkı oyle olucagını ama onemlı olan sımdı onunla savasa bılmek esınle ayrı yatmanıızn sebebı bu rahatsızlıkmı bırde cocuk odası demıssın cocukgun varmı

bakalım canım yaaa hiç bırakamamaktan korkuyorum inşallah düzelecek...bide kızlar söylemiş miydim dün emin olayım die doktora gittim hani bi doktora gitmiştim yarım yırtılmış demişti ya neyse emin olayım dedim acxaba benim vajide sorunmu var çatı mı dar die ... doktor baktı kızlık işi tamam dedi evet yarım olmuş saat 5 yönünde dedi ama ilişkiye engel değilmiş.sonra izin verirsen el ile muayene edeceğim dedi bende ağlayarak kabul ettim dokotr bak ağlarsan bakmam deyince tuttum kendimi başımı koltuğa bi koydum kendimi serbest bıraktım bi baktım doktor tamam kalk dedi meğer bakmış hiç hissetmedim zemuszemus sonra sende bi anormallik yok dedi tabi bi kaç nasihat...işte 2 gün önce gitmiştim doktora ...tabi dokotora tek sorun bende değil diyemedim.neyse eve gelince deneme yaptık işte size de yazmıştım zaten deneme yaptık die ayrıntısıyla kaydirigubbakcemile3 neyse bi şekilde eşimin problemi de halloldu Allaha şükür şuan daha iyi... kullandığı bazı şeyler işine yaradı Şeniz Allahım rahat ilişki nasip etsin tez zamanda inşallah ...

canım geçmiş olsun çocuk var diye mi ayrı yatıyosunuz ayrı bari yatmayın canım yaaa daha fazla soğumayın birbirinizden zaten vaji bi kaçış ..büsbütün kaçmayın birbirinizden ..sen yine yatak odasında eşin ile yatıp çocuğun beşiğinide odaya yanına taşısan belki daha ii olur canım yaa ..çok üzüldüm inşallah allahın izniyle hepimiz atlatacaaz :Saruboceq:

LıMMONıCıM.. tatlım sen vajilisin ve bebeğinmi var.. baştaki yazıları takip edemedimde.. eğer öyleyse eşin ve bebiişin için dhaa çok kararlı olman gerek.. egzersizlere başladınmı peki..
her sabah kalkınca eşinin yüzüne bakamamayı bende bilirim yıllarca yaşadım bu sorunu çünkü, ama hiç bir zaman yatakları ayırmadım.. bu bir çözüm diil bence..
yaşadıklarımız zor ama üstesinden gelmek kolay, sen yeterki egzersize başla..

en rahat pozisyon egzersiz yaparkenki aldığın pozisyondur yada ona yakın olan...
yalnız şunu bilinki hemen bir kaç kez deneyip olmuyo demeyin, uğraşın birz, siz uğraştıkça vaji rahatlar zman geçtikçe sizde fark edersiniz bunu hep aynı şekilde de uğraşmayın.. bütün şekilleri deneyin ki vaji daha da açılsın.. sizin en rahat olduğunuz anda da hoppppppppp olucaktır zaten..

her aksam ertelıyorum ama bu aksam kararlıyım en azından denıycem daha hıc denemedım acıklaman ııcn tesekur ederım ...bende o sekılde yapmak ıstıyorum eger tabı olursa jel falan aldık ıse yarar dedıler ıhsallh ALLAH ım yardım etsın bana ve hepımıze :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

baharcım bu vaji aynı zmanda da bir erteleeme hastalığı biliosun.. sürekli eşlerden kaçmak bugün olmaz yarın demek.. ben böyle yapa yapa harcadım yıllarımı..
başarı için egzersiz yapıcaksın ve her fırsatta p.. deniyceksin.. mümkünse hergün..
hergün denersen biriinden birinde mutlaka yol alıcaksındır..
p.. denerken bol ultrason jeli kullan.. hiç bir zararı yok.. derin nefes al verirken ıkın ve p.. i hafifçe ittir.. nasıl olucak sne bile anlamıycaksın.. nefes çok önemli..
güzel haberlerle gelirsin inşallah

kızlar ya denemeler başarısız oluyo hep. çok moralim bozuk. eşim yarın gidiyor. 1.5 ay ayrıyız şimdi parmak egzersizine de zar yırtılmadan başlamak istemiyorum.mafoldumben

neguzel burdakı yazıları okuyordum yıne kendım eguven gelıyordu,
eşim geldı okudu herkesın önerısını okuyunca sana dıyo bak dedı üzüldüm(

neguzel burdakı yazıları okuyordum yıne kendım eguven gelıyordu,
eşim geldı okudu herkesın önerısını okuyunca sana dıyo bak dedı üzüldüm(

neden öle dedi tam anlamadım canım
sen yapamadın diyemi dedi
enişteye tesüf ettimizi söyle o zaman canım
hepimiz böyleydik yenenler ilerleme kaydetmiş olanlar
hep o yapamıyorum korkuyo acıyo zamanlarından geçtik
zamanla atlattık
sabır cesaret canım olucak hallolmıcak bi sorun değilşutarafagitti

çok cahil olabilirim ama sormazsam bunu başka öğrenebileceğim bi yöntem yok
2 aylık evliyim. ilk 15gün birleşme olmadı. sonra bi gece denerken eşim kan olduğunu söyledi ama öyle yatağa felan geçmedi. inandırmak için bi peçeteye silip gösterdi.
ama ben hala emin değilim. çünkü hala tam olarak birleşme olmuyor. ancak küçük bir kısmını alabiliyorum içime. kızlık zarım yırtılmış olsa tamamen kolayca girmez miydi?
biraz açık oldu ama gerçekten bilmiyorum.
tam başarılı olmak için tam olarak girmesi mi gerekir?

hayır canım kendimizi kastığımız ve korktuğumuz için hepsini alamıyoruz zaten sorunda orda...hepsini alabilsek burda ne işimiz var :// 2 dokotra göründüöm ikiside olmus dedi ama hala korkudan tamamını 15 dakkadan önce alamıyorum.bende senin gibiydim egerzsizler falan sayesinde alabiliyorum zor da olsa

üfff yaa illa sonuna kadar gidecek yani. çok acıyo ama ağlamaya başlayınca da eşim korkup bırakıyo bana bişe oldu diye. daha kendim bile dokunamazken egzersizleri de yapamıyorum tabi ki. yine psikolojik yani çözüm (

ece slm canım vibratör tavsıye etmıssın bana 3 parmak yapabılıyorum ama penısı korkuyorum demıstım sen 3 parmaktan sonra hemen penıs denemesini basardınmı ve 3 parmak acısıyla penısın acısı aynımıdır?

arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli? ben iş değiştirdim.artık yarım gün çalışıcam.psikolojim de düzelmeye başladı.sorunlarım yavaş yavaş çözülüyor şükür.sanırım vajiyi de yenmeme az kaldı :) gerçi deneme yapmadım bayadır ama içimdeki hise güvenmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…