Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ck tesekur ederım baya ıyı hıssettım kendımı ama gene bırazdık heyecan yapıyorum ...prmka egzersızlerınde uzanarak daha rahat oluyordum yanı oturarak sankı uste gıbı denedıgımde kasılıyorum sankı daralıyor yaaa belkıde psıkolojık umarım aksam 1 yılı geckın zamndır yasadıgım her seyı gerıde bırakırım ve ben bu asamaya sadece 10 gunde geldım 10 gun once oraya bakamıyordum bıle sımdı keske bu sıteyı daha once gorseydım hepınze tesekur ederım belkı henuz ynemedım ama en azından kendıme guvenım artık ck ve yenıcem kararlıyım ALLAH ım yardım etsın hepımıze:Saruboceq:

merhabalar..bende bu başlığı görünce üye oldum..aynı sorun bende de war malesef..1 yıllık ewliyim..2-3 aylık ewliyken dr'a gittim kızlık zarın kapalı dedi..operasyonla açılması lazım dedi..kabul etmek zorunda kaldım..o operasyondan sonrada değişen bişey olmadı..nette parmak egzersizlerini görmüştüm denedim şu an işaret parmağım oluo sadece.. ama 2 parmak olmuo yaa.. ( ne kadar denersem deniyeyim olmuyo..ama geçen dr'a gittim sağolsun anlayşlı bi bayandı,beni sakinleştirerek kasmamamı,derin nefes almamı söyleyerek 2 parmağını soktu..tabiki acıdı çünkü ben yine çok kasıyodum..ama diyorumki o kadın 2 parmağını soktu,ben şimdi niye yapamıyorum..senağlama banada yardımcı olursanız çok sewinirim..şimdiden teşekkürler..

uzulme ınanırsan keısnlıkle yenersın sadece beynınde hazır ol ve ınan daha 10 gun onceye kadar bakamıyordum bıle ama sımdı belkı daha tam yenemedım ama ck ılerledım pe... asamasındayım 3 parmaga kadar yaptım ...ck aglaıdm egzersızler sırasında ama pes etmedım acıyı unut yk oyle bır sye hep oyle duusn ve her gun bence egzersızlerı yap en az 15 dakka dene bence zor bılıyourm ama hersey senın elınde sadece guclu olup cesaret gerekıyor ınan bana yılar o kadar hızlı akıyorkı ben ılk esımı bu yuzden kaybettım ve sımdıkı esımı kaybetmeyı asla goze alamam ve egzersız sırasında nefes al ver ben o zamn ck rahatlıyorum bırde uygularken ıkınınca sankı daha basıt oluyor gıbı ALLAH yardımcın olsun :Saruboceq:

kızlar ya yine başarılı olamadım. bebe yağı kullandık. zar hala yerinde. ben üste geçtim. hazır olduğumda ilerlemek için
ilerliyorum canım yanınca duruyorum. bu sefer uzun sürüyo tabi. eşim ereksiyonu kaybediyo. ne yapçam ben tavsiyesi olan var mı:bbo:

arkadaşlar sizi o kadar iyi anlıyorum kii bende bir senelik evliyim uzun süre aynı sıkıntıları çektimm ama bana eşimm çokk destek oldu hiç üzmedi beni şimdi çok şükür elh.kendi kendimize çözdük sorunu çok klasik olcak ama inanın rahat olunca psikolijik olarak ve eşinizin sizi incitmeyeceğine emin olunca siz farkına varmadan ilişki gerçekleşiyor....inş herkesin problemleri halolur

benim gibi adamın üstünde 1 saat yapmaya çalışırsan olacağı o tabi:) bebe yağı bence çok iyi kayganşaltırmıyor.en iyisi kendiliğinden sulanması öyle daha iyi kayıyor içeri bence.ama iyice tahrik olman lazım .biraz daha çalışın bakim daha yenisin.Allah yardımcınız olsun...

cnm bende bebeyağı kullandığım zaman ilerleyemiyorum aksine vajiyi tamamen kurutuyo gibi garip bi his yaratıo bende ... bence gleit gelen yada vazelin kullan daha kaygan oluo ve ilk denemense emla da kullanabilirsin hafif uyuşturur en azından giriş daha rahat olabilir.

walla aynen öyle canım bebeyağı bendede aynı etkiyi yaptı kayganlaşmak şöyle dursun enteresan bi his verdi daha kuru gibi kaydirigubbakcemile3 gerçi vaji durumunda kendiliğinden kayganlaşması biraz zor gibi korkudan akannehir ama biraz erotik videolar rahatlatabilir tabi :))))

Kızlar bu arada 2 gündür deneme yapabiliyoruz kaydirigubbakcemile2 dün pek iyi sayılmazdı nerdeyse ağladım diyebilirim çünkü çok kastım hissettim kendimi rahatlatamadım sonra yine maalesef emla sürünce ohh be dedim gitgel yapabildik 10 dak sonra tekrar rahatsız olacak derecede acıdı ve bıraktık.Fakat bugün daha rahattım.Güzel bi kahvaltı yaptık eşim cuma namazından gelince hadi bi deneyelim dedik tabi ben yine emla kullandım napim bi müddet alışana kadar şart gibi :sinifsinif: sonra hafif bi sızıyla 15 dakka gitgel yaptık sonra eşime dedimki ben alta geçimm tabii takla atma yöntemi ile alta geçiom ben yoksa direkt alta yatıp eşimin girmesine izin vermiyorum.ama olmadı alta geçerken bu sefer çıktı kaydirigubbakcemile3 sonra ben tekrar üste çıktım içime alabildim ama felaket bi acıyla sanırım alta geçiş çalışması yaparken zedeledik :) neysee bi 10 dakka dinlendik rahatladık ve ben tekrar üste geçtim ve bi 10 dakka daha gitgel yapabildik tabi canım yanarak neyse egzersizi sonlandırdık.. egzersiz diyorum çünkü egzersiz yapıo gibiyim walla bırak zevk almayı işkence gibi şuan yaa allahım bi rahat edebilsem başka bişey istemem allahım hepimize nasip etsin yenmeyi opuyorumnanaktan bu arada bakarmısınız bi p..s denemesi bu kadar açık yazılır sizde okurken mala bak ayrıntısıyla nasıl anlatmış diyosunuzdur.ama napim kızlar yaa walla sizle konuşunca rahatlıyorum artık biz burda aile gibi olduk walla :lepi:

bu arada bakarmısınız bi p..s denemesi bu kadar açık yazılır sizde okurken mala bak ayrıntısıyla nasıl anlatmış diyosunuzdur.ama napim kızlar yaa walla sizle konuşunca rahatlıyorum artık biz burda aile gibi olduk walla
ayy gece gece kopardın beni ha :roflol:
ben dememde gerisini bilmem :sm_confused: sırnaşık şey
canım rahat olmaya alıştıkça hiç bi sorun kalmıcak
artık bak ne güzel p..aşamasına geçtin unut o anda kafanda vaji falan
her zaman yapıyomuşsunuz gibi düşün:jeyyar:

canım düşünemiyom walla yaaa baksana emlasız bi halt olmaz benden senağlama dur bakim inşallah alışırım rahat olmaya

Uzun zaman önce yazılmış bir mesaj mesaj sayısı yüzünden özel mesaj gönderemiyorumumarım görüp yardımcı olursun.
Buarada herkese bol şans diliyorum.

Uzun zaman önce yazılmış bir mesaj mesaj sayısı yüzünden özel mesaj gönderemiyorumumarım görüp yardımcı olursun.
Buarada herkese bol şans diliyorum.
canım geçmiş olsun
yüzdeyüzakrep baya zamandır girmiyo yada bana denk gelmedi
ulusoya gitmek istiyosunuz heralde
burdan başka giden arkadaş varmıydı hatırlamıyorum ama
yazınızı görüp yardımcı olmaya çalışacaklardır
isterseniz o arkadaşın profiline ziyaretçi defteri yazan kısma yazabilirsiniz

anlatmakta haklısın bu durum insanın bütün hayatını etkiliyo zaten doktor bana 5 ilişkiden sonra anestolü bırak dedi yani biraz alışşsın sonra emlayı bırak inan 2 3 kere olsan rahatlıcak bak şimdi bende acının a sı yok rahatım rahat ol başaracaksın

bende ede yanma hisis vardı ama o alışna kadar normalmiş yani sıkma kendii bi 3 ay sona falan kendiliğinden düzelicek bende ilk ilişkimden sonra 10 gün adet oldun doktor vücudun yeni duruma alşıyo normal dedi yani yanma hissi gidicek ama hemen gitsin istiyosan gilit gelen kullan

yine sabah oldu vajili bayanlar yine olmadı her sabah bunu yaşamak çok kötü gerçi biz eşimle beraber yatmıyoruz artık ben çocuk odasında o yatak odasında uyuyor ben işe ğidiyorum çokta mutsuzum ölsem aklıma gelmezdi böyle bir sorun yaşayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…