E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.361
arkadaşlar çok teşekkür ederim tavsiye için ama zar yırtılmadan o egzersizleri yapabilir miyiz? ben 3 günlük evliyim. eşim çok anlayışlı bana karşı. korkum geçene kadar , ben hazır olana kadar bekleyeceğini söylüyor. şu zarın yırtılmasının koay bi yolu yok mu yamafoldumben işin kötü yanı bir hafta sonra eşim yurt dışına gidecek. bu şekilde ayrı olmak kötü olcak:gitme:
arkadaşlar çok teşekkür ederim tavsiye için ama zar yırtılmadan o egzersizleri yapabilir miyiz? ben 3 günlük evliyim. eşim çok anlayışlı bana karşı. korkum geçene kadar , ben hazır olana kadar bekleyeceğini söylüyor. şu zarın yırtılmasının koay bi yolu yok mu yamafoldumben işin kötü yanı bir hafta sonra eşim yurt dışına gidecek. bu şekilde ayrı olmak kötü olcak:gitme:
bişe sorucam.içime alabiliyorum artık ama dibi çok kötü yanıyor sanki acı biber sürmüşün gibi.sizde de oluyor mu?bide içimde hareket ettiremiyorum.ne yapmalıyım böle devam edersek ilerleme olurmu ? sadece bebe yağı kullanıyoruz onuda p.... e sürüyoruz.artık normal insanlar gibi yaşamak istiyorum. bide hamilelik belirtileri yaşıyorum...ama bişe çıkmıyorrr:bbo:
kızlarrrrrrr yardım lutfen ben parmka egzersızlerınde ck ılerleme kaydettım dun mumla enemk ıstedım ck zor oldu sankı bır duvar gıbı bır sye vardı ck zor oldu ama o duvar gıbi olan seyı bır anda sankı deldı gectı ve canım yanmaya basladı devam edemedım bırde dun aksam ck rahatsızlandım orası ck kotu nasıl desem acı degıl ama oturamıyordum hatta hala oturup kalkarken oluyor bu neden kaynaklanıyor zorlamadanmı yksa kızlık bozulmasından kaynaklanan bır durummu yasayan varmı ..
merhaba arkadaşlar,
ben de yeni evlendim. eşimli ilişkiyi bir kez denedik ama o kadar canım yandı ki zar bile yırtılmadı. öneriniz varsa lütfen söyleyin. bir çok alıştırma yazmışsınız ama benim daha zar bil yırtılmadı ne yapıcam bilmiyorummafoldumben
canım öncelikle geçmiş olsun allah dermanını versin ben izmirde ibrahim yanık a gittim kordon klinik araştır internetten var orda adam çok ilgilendi ve bugüne 80 nini üzerinde vajinusmsus çözmüş önce tedavi boynunca denemeyin uzaklşaın birbirinizden dedi v eilk olarak anestol verdi uyuşturucu bunu biraz sürdü ve uyuştu o bölge daha sonra glet gelen sürdü tek parmağına ve soktu inan hiç acı hissetmrdim sonra bunu evde 1 hafta yap öde dedi yaptım yavaşca zaten tek parmak kılzğı bile bozmuyo kızdım yani yaparekn sonra gittik tekrra tek parmağı denedi evet sorun yok dedi iki parmağa geçtik biraz acıdı valla o yüzden 3.4.dede ona aşlıtım ve onuda evde tekrarladım ve onuda başardım artık hazırsınız dedi ve anestol sürüdm güzelce önce tek parmak egzersizi yaptım sonra 2 parmak ve eşim de kayganlaştırıcı kullandı yavaş yavaş ıkın aıkına v nefes ala vere yaptık inna o acı hiç alışıyosun ve inananamıyosun buna mı çektim dşye şimdi 1ay oldu o kadar rahatımki hayatım düzene girdi mutluylym acının a sı yok başaka soracağınız varsa seve seve yardımcı olurum bu arada ben kadın doğuma gititim psikoloğa değil
ALBENİM sen nerelerdesin naptın sorununu halledebildinmi
birde arkadaslar basaran arkadaslar eşim bana dıyorkı p... kendın elınle tutatarak deneme yapmaya calıs dıyor sankı kendi parmagınmıs gıbı düşün dıyor.Penisi vaj gırısne kendım yerlestırdıgımde yapamıyorum p.. cok buyukmus hıssıne kapılıyorum.Bu sekılde basaramıyorum.Sizler nasıl basardınız.
canım ben başa döndümm maaleseff senağlama tek parmağı bile zor alıyorum gitget yapamıyorum parmağımı...offffffffff...her denemede hüsrana uğrayınca benim vaji sorunu nüksetti. :umursamaz: sen naptın canım çok rahat mısın?
kızlar ayaz nerde ne oldu haberi olan varmı
kayboldu ya
naptıı acaba :sm_confused:
canım yırtılmaz büyük ihtimalle korkma
parmak egzersizinide eşinle birlikte yap
bak gidicekmiş zaten eşin bugünlerde yapmaya çalışın bi iki parmak egzersizi
deneme aşamasındada xylocaine sprey var o baya uyuşturuyo ondan kullanabilirsin yada emla anestol falan bunlardan alın
eşin gitmeden yapın canım uzun bi süre gelemezse bu dert seni yer bitirir yoksa ister istemez
dediğim krem veya uyuşturucu spreyle bi deneyein bakalım
hayırlı olsun bu arda allah bir yastıkta kocatsın tazee gelinn :teselli:
Kiz konuşamadik senle. Moralini bozma, başa falan dönmedin,sen egzersizlere devam et düzenli olarak, ihmal etme. Ben de peniste zorlanmiştim ama egzersizlere devam ettim ya onaan gerileme olmadi sanırım. Sen de devam et zamanı gelince hazır ve nazır olursun kaydirigubbakcemile3
kızlar yardım edermıısnız bır sorum olucak artık pe....deneyımıne gecmek ıstıyorum yanlız sızde ılk olurken benım ustte olmam dahamı ıyı olur ama parmak egzersızlerındede uzanarak yapabıldıgım ıcın sankı o sekılde daha rahat olucak gıbı gelıyor :uhm:
kızlar yardım edermıısnız bır sorum olucak artık pe....deneyımıne gecmek ıstıyorum yanlız sızde ılk olurken benım ustte olmam dahamı ıyı olur ama parmak egzersızlerındede uzanarak yapabıldıgım ıcın sankı o sekılde daha rahat olucak gıbı gelıyor :uhm: