Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kolay yolu maalesef yok canım ya zar la alakası yok tek parmak zten kızlığı bozmuyo ben 1.5 senelik evliydim hiç ilikiye girememiştim doktora gittim ve ilk olarak tek parmak egzersizni yaptı bend ekızlığı bozarmı dedim hayır dedi rahat ol bak kolay yolu aslında anestol yada emla sür vajinana ve içine de biraz parmakla sür sonra belkle 5 dakika daha sonra tek parmak egzersizi yap rahat olur korkma acımaz çünkü uyuşuyo sonrada gilet gelen kullan kendine ve kolay olur sonra zeten inan ben hiç yapamma diyosum sende daha yolu başındasın olucak korkma cesarte azcık

canım yırtılmaz büyük ihtimalle korkma
parmak egzersizinide eşinle birlikte yap
bak gidicekmiş zaten eşin bugünlerde yapmaya çalışın bi iki parmak egzersizi
deneme aşamasındada xylocaine sprey var o baya uyuşturuyo ondan kullanabilirsin yada emla anestol falan bunlardan alın
eşin gitmeden yapın canım uzun bi süre gelemezse bu dert seni yer bitirir yoksa ister istemez
dediğim krem veya uyuşturucu spreyle bi deneyein bakalım
hayırlı olsun bu arda allah bir yastıkta kocatsın tazee gelinn :teselli:

cnm bende aynı dertten muzdariptim.yani hareket edemioduk yanma oluodu büyük ihtimal vaji tahriş olmuştur ve her deneme acı vermeye başlamıştır ben biraz serbest bıraktım denemelere ara verdim o zamanlar ve iyileşti tabi bepanthen krem de sürdüm vaji tahriş olayını ööyle hallettim ..tabi şuan farklı bi sorun yaşadığımdan dolayı tekrar eski halime döndüm sıfıra döndüm kızlaaaar yaa eşimle 1 ay hiç deneme bile yapamadık biliosunuz ve şimdi yine eskisi gibiyim tekm parmakta bile canım yanıooo :umursamaz:
ve bugün deneme yaptık canıım çok acıdı içinde zorda olsa gitgel yapabildik zeytinyağı sayesinde ve tabi emla ile ...emlasız olmuo maalesef dedim ya tekrar başa döndüm eşimin rahatsızlığı benide eski strese soktu offffffff offfffffffff senağlama

cnm kızlık bozulması değilde vajina tahriş olmuştur ..vajina duvarı zedelenmiştir bende yaşamıştım bu durumu ve arkadaşlar bilio 1 hafta tahrişi yaşadım ancak geçti süprizzzzz

bak ben sana bundan bahsedeyım, eşin sırtustu yatsın ılk oncelıkle bıraz öpüştükten sonra sız o yatsın,
sen bacaklarını ac ustune oturcak gıbı ol, ılk etapta ıcerı gırmesı mumkun degıl eşine soyle parmagınla hafıf açsın senın seyını sonrasında bıraz emla krem alman lazım o bolgeyı uyusturuyor ya da bıraz sarap ıcmenı tavsıye edebılırım gevsemen açısından,
sonra eşin de sen de başka yere bakın dıkkatınız dagılsın o anda gırmeye calıs zor degıl canım ya ben de uzun sure cektım bu sıkıntyı sonra hep bu sıtelerı okudum yazılarla, sonra gectı ınan olucak olmıycak bısey yok :hulya:

şu başlıktakı hanımları gordum demın aglıycaktım neredeyse ya ülkemizdeki bu kızların cektıgı ne wallaha hadı yapmasın kızlar ewlenmeden önce ama neden bu kadar korkutuluyoruz anlamıyorum. neyse artık başa gelen cekılıyor. kızlar rahat ollun ınanın kı kötü degıl oradan bebek cıkıyor düşünsenıze bir.

ayy kıyamam gecmıs olsun guzelm bak cok da guze anlatmıs arkadas bence kızlar hem doktora gıdıp yapmıs arkadas aynından deneyın bu sekılde bu olaydan kurtuluyosunuz baska hıc bır sey yok cok basıt ınanın kı kurtulunca ya ne kolaymıs falan dıyceksınız unutucaksınız bıle belkı bu günlerı. :kedi:

ALBENİM sen nerelerdesin naptın sorununu halledebildinmi

canım ben başa döndümm maaleseff senağlama tek parmağı bile zor alıyorum gitget yapamıyorum parmağımı...offffffffff...her denemede hüsrana uğrayınca benim vaji sorunu nüksetti. :umursamaz: sen naptın canım çok rahat mısın?

Saçma gelebilir ama penisten korkuyorsan bence dilatör alabilirsin. Gerçi o pek pens şeklinde değil. Vibratör alabilirsin. Madem şeklinden ötürü bir korkun var. Eşinle konuşsan bi şekilde temin etseniz? Onla bir kaç alıştırma yapıp geçebilirsin. Üç parmak konusunda haklisin. Çünkü sonuçta ufaktan genişleyen birşey, penis daha farklı. Eğer üç parmaktan sonra sorun yaşasaydım dediğimi yapıcaktım ben de.

Kiz konuşamadik senle. Moralini bozma, başa falan dönmedin,sen egzersizlere devam et düzenli olarak, ihmal etme. Ben de peniste zorlanmiştim ama egzersizlere devam ettim ya onaan gerileme olmadi sanırım. Sen de devam et zamanı gelince hazır ve nazır olursun kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim denizcek.çok sağol. tavsiyelerinizi denicez bugün bakalım işe yarıcak mı. inşallah güzel haberlerle gelirim.yerimseniben

kızlaaarrrrr gunaydın ck ılerleme kaydettım ınanamıyorum bıle bu kadar kısa zaman ııcnde sımdı dıyorum nedne daha once fark etmedım ben bu sıteyı ama tabı tam olarak daha olmadı bugun pe... deneyımı yasıycam umarım korkumu yener ve basarrım hepınıze bınlerce kez tesekur ederım dua edın yapabıleyım ve ben o kadra kotu bır vakaydımkı bakamıyordum bıle ck sagolun kızlar...

Uzun zamandır bakamıyordum buraya neler olmuş..Ama üzüldümki başardım diyen arkadaş olmamış..Umarım yeni yazan arkadaşlarda diğer arkadaşlarımda tez zamanda kurtulursunuz bu durumdan.Bende yeneli 2 ay kadar oldu..Ama şu adett ten sonraki ilk ikişkide ki yanmam hala var neden böyle oluyor anlamıyorum..içi cayır cayır yanıyo...Bi sorunda yok çok şükür kist falan ...biraz uzun benim adetim ondan mıki acaba 10 gün oluyor...bu durumda olan var mı arkadaşlar ..

evet yaaa bi türlü kısmet olmadıı konuşmak mirmirmirmir off canım egzersiz megzersiz yapmak da canım istemiyoo bu aralar of ya canım hiç bişey istemio mafoldumben canım sen 3 parmaktan sonra tamamen başardın mı CADIARZU normal bi şekilde içine alabilio musun yani hemen..yoksa uzun mu sürüo yine ..off benim halim harap senağlama

kızlar yardım edermıısnız bır sorum olucak artık pe....deneyımıne gecmek ıstıyorum yanlız sızde ılk olurken benım ustte olmam dahamı ıyı olur ama parmak egzersızlerındede uzanarak yapabıldıgım ıcın sankı o sekılde daha rahat olucak gıbı gelıyor :uhm:

Kendini rahat hissetiğin pozisyon hangisiyse onu dene..Ama bende dahil başaranlar genelde üstte başarılı oldu.Kontrol sende olduğu için daha uygun..Ama dediğim gibi sana nasıl rahat geliyorsa o şekilde dene ...Umarım başarırsın kaydirigubbakcemile5

nasıl rahatsan öyle yap cnm. ben ilkini altta yapmıştım ama pek rahat olmamıştı. şuanda hala ilk olarak ben üstte oluyorum. daha rahat kontrol tamamen sende oluyo. kayganlaştırıcı kullan. p.si elinle tut yavaşça girdir. girerken ıkn rahat ol. heyecanlanma emin ol parmaktan bi farkı yok. vajinaya ne sokarsan onun genişliğini alıyo zaten. umarım başarırsın. güzel haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…