- 30 Eylül 2009
- 780
- 5
- 43
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.341
sımdı ben tek parmak denedım yapabılıyorum rahat dun aksam cıft parmaktada oldu daha sonra mumla denedım belkı cıft parmaktan daha ınce ama daha zor oldu neden anlamadım hıc ben en son cıft parmakta yapabıldım su an zaten gecınce hemen pe... yapamam gene parmak egzersızlerını yapıcam dedııgn gıbı3 parmak denıycem ılgın ıcın ve yardımın ck teseku ederımya bi de parmakta rahatsan neden muma geçiceksin ki onu anlamadım:S ben mumla hiç rahat edemedim. ameliyat eldiveni geçirdim öyle yaptım. 3 parmağa kadar geçtim ama mumla tek parmak kalınlığında mumu zar zor almiştim ve çok da rahatsız gelmişti. bazısı mumla rahatım diyo. sen rahat değilsen parmakla devam et bence.
sımdı ben tek parmak denedım yapabılıyorum rahat dun aksam cıft parmaktada oldu daha sonra mumla denedım belkı cıft parmaktan daha ınce ama daha zor oldu neden anlamadım hıc ben en son cıft parmakta yapabıldım su an zaten gecınce hemen pe... yapamam gene parmak egzersızlerını yapıcam dedııgn gıbı3 parmak denıycem ılgın ıcın ve yardımın ck teseku ederım
ok ck tesekur ederım devam edıcem ve bu kadar yol kat etmısken asla bırakmıycam ve ben ılk parmak egzersızıme 1 hafta once basladım hemen yapabıldım asla yapamam dıyordum dusununce bıle buz gıbı olurdum bır kez cesarte ettım ve oldu ve asla pes etmem cunku yıllarım gıdıyor ALLAH bızede sızn gıbı kurtulmayı nasıp etsın :Saruboceq:tamam 3 parmak dene ama hemen değil 2 parmakta rhatlayınca geçersin bi hafta 10 gün artik ne kadar sürerse 2 parmak. acele etme yani.
merhaba arkadaşlar,
ben de yeni evlendim. eşimli ilişkiyi bir kez denedik ama o kadar canım yandı ki zar bile yırtılmadı. öneriniz varsa lütfen söyleyin. bir çok alıştırma yazmışsınız ama benim daha zar bil yırtılmadı ne yapıcam bilmiyorummafoldumben
hayır aynayla anlayamassınızCanim benim yalniz diilsin zari yirtilmayan bir cok kisi var cunku aciyinca uzerimizden atiyoruz zaten.
Arkadaslar bisi sorucam zarin yirtilip yirtilmadigi nasil anlasilir tamam sacma bi soru gibi gelebilir size ama kanama olmadan da olabiliyormus aynayla baksak anliyabilir miyiz? Okuyunca biraz sacma bi soru gercekten ama napim cozemedim:kedi:
tatlım zaten vajililerin çoğunluğunda zar yırtılma olayı olmuyo iilişki olmadığı içinmerhaba arkadaşlar,
ben de yeni evlendim. eşimli ilişkiyi bir kez denedik ama o kadar canım yandı ki zar bile yırtılmadı. öneriniz varsa lütfen söyleyin. bir çok alıştırma yazmışsınız ama benim daha zar bil yırtılmadı ne yapıcam bilmiyorummafoldumben
merhaba arkadaşlar,
canım bak ne güzel 3 parmağı alabiliyomuşsunArkadaslar slm,
dilek ve denızcek bana emınım kı kızacaksınız bende halatık yok(
parmak egzersızlerınde ıyı bır sekılde devam edıyorum fakat eşimle denemeye gelınce kilitlenıyorum. deneme yapmaktan bıle korkuyorum.Kafayı yıycem.En son 2 gece önce denem yapalım dedık bende bırden korkuyorum yapmayalım demeye basladım artık esımınde sabrı tastı ki söylenmeye basladı bana( deneme yapma korkusunu nasıl aşıcam ben ya.3 parmaga kadar egzersız yapabılıyorum ama penıse gelınce yapamıyorum bu korkumu nasıl yenıcem
birde arkadaslar basaran arkadaslar eşim bana dıyorkı p... kendın elınle tutatarak deneme yapmaya calıs dıyor sankı kendi parmagınmıs gıbı düşün dıyor.Penisi vaj gırısne kendım yerlestırdıgımde yapamıyorum p.. cok buyukmus hıssıne kapılıyorum.Bu sekılde basaramıyorum.Sizler nasıl basardınız.