Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya bi de parmakta rahatsan neden muma geçiceksin ki onu anlamadım:S ben mumla hiç rahat edemedim. ameliyat eldiveni geçirdim öyle yaptım. 3 parmağa kadar geçtim ama mumla tek parmak kalınlığında mumu zar zor almiştim ve çok da rahatsız gelmişti. bazısı mumla rahatım diyo. sen rahat değilsen parmakla devam et bence.

sımdı ben tek parmak denedım yapabılıyorum rahat dun aksam cıft parmaktada oldu daha sonra mumla denedım belkı cıft parmaktan daha ınce ama daha zor oldu neden anlamadım hıc ben en son cıft parmakta yapabıldım su an zaten gecınce hemen pe... yapamam gene parmak egzersızlerını yapıcam dedııgn gıbı3 parmak denıycem ılgın ıcın ve yardımın ck teseku ederım

tamam 3 parmak dene ama hemen değil 2 parmakta rhatlayınca geçersin bi hafta 10 gün artik ne kadar sürerse 2 parmak. acele etme yani.

tamam 3 parmak dene ama hemen değil 2 parmakta rhatlayınca geçersin bi hafta 10 gün artik ne kadar sürerse 2 parmak. acele etme yani.
ok ck tesekur ederım devam edıcem ve bu kadar yol kat etmısken asla bırakmıycam ve ben ılk parmak egzersızıme 1 hafta once basladım hemen yapabıldım asla yapamam dıyordum dusununce bıle buz gıbı olurdum bır kez cesarte ettım ve oldu ve asla pes etmem cunku yıllarım gıdıyor ALLAH bızede sızn gıbı kurtulmayı nasıp etsın :Saruboceq:

Ben de tam kurtulamadim ama aminnn inşallah.

Aslında başka açıdan bakınca bizler gerçekten çok şanslıyız. Ben o kadar sıkılmıştım ki tam 15 gün doktora gitmeden önce durmadan bunu düşünmüştüm. Artık yalvariyodum başka bişey düşüniyim bitsin artik diye. Hiç bu kadar sıkılmamıştm. Ama bak hiç yapamayız dediklerimizi yapabiliyoruz. ıleride bir gün sıkıntıya düşersem b günleri hatırlayıp bunu da aşarım diyebiliceğim bir şey yaşadım. Üstelik Allah o kadar merhametli davrandı ki bize ne kalici bi hasarımız var ne de çözümsüz bir sorunumuz. Ne hastalıklar var Allah korusun. Sağlık olsun herşey aşılır merak etme.

merhaba arkadaşlar,
ben de yeni evlendim. eşimli ilişkiyi bir kez denedik ama o kadar canım yandı ki zar bile yırtılmadı. öneriniz varsa lütfen söyleyin. bir çok alıştırma yazmışsınız ama benim daha zar bil yırtılmadı ne yapıcam bilmiyorummafoldumben

Canim benim yalniz diilsin zari yirtilmayan bir cok kisi var cunku aciyinca uzerimizden atiyoruz zaten.

Arkadaslar bisi sorucam zarin yirtilip yirtilmadigi nasil anlasilir tamam sacma bi soru gibi gelebilir size ama kanama olmadan da olabiliyormus aynayla baksak anliyabilir miyiz? Okuyunca biraz sacma bi soru gercekten ama napim cozemedim:kedi:

hayır aynayla anlayamassınız
saçma değil sorunuz bilmiyo olabilirsiniz
o kadar aynayla bakılıp görülcek gibi bi yerde değil hıı çok içerdede değil
ama dr bakalbilir ancak açarak

tatlım zaten vajililerin çoğunluğunda zar yırtılma olayı olmuyo iilişki olmadığı için
siz denemişsiniz galiba ama acıdan dolayı bırakmışsınız yırtılmamış tır
tatlım burda bi çok kişi dr ye giderek yada kendi başına parmak egzersizleriyle yendi veya yenmeye çalışanlar var
sende bir an önce dr ye gitme imkanın yoksa parmak egzersizlerine başla
çoğu kişinin zarı yırtılmadan parmak egzersizi yapıyo
en küçük parmağınla kayganlaştırıcı bi jel veya bebe yağıyla başlayabilirsin
kendini kasmadan parmağını içeri al acı hissi yok aslında ama o hisse kapıldında çıkarma bekle derin nefes al ver
daha sonra kendini hazır hissettikçe diğer parmağına geçersin
istersen eldivende kullanabilirsin
sen sanırım zarım yırtılır diye korkuyosun egzersiz yaparken
büyük bi ihtimal yırtılmaz
yada eş parmağıylada yapabilirsiniz egzersizleri eşin yanında olur hem=)

arkadaşlar bu tedaviyi bende gördüm ama çok şansşıydım bu konuda çok içi merkez ve hekim tarafından gerçekleşti 3günde çözldü bilgi isteyen olursa yardımcı olurum doktorun adresinide veririm merkez ankarada ama istanbulda da şubesi varmış.gözünüzde büyütmeyin çok basit çözülüyormuş gerçekten şuan hala inanmıyoruma.s

Canim sadece bir kez denemişsiniz. Vajinismussun demek değildir bu. Deneme yaptığınıza göre zar yırtılmş olabilir. Genelde 1 1,5 cm içeride olur. Kanama olması şart değil. Yüzde 40 kanama olmaz zaten.

Bir süre giriş denemeden sevişin. Daha sonra tekrar denersiniz. Değişik pozisyonlarda dene. Jel kullan. Emla kullan. Bir bak bakalım.

Kegel yap önce vajina kaslarını 8e kadar say gevşet yine 8 e kadar say. Penis denemesinden önce de yap. Bence seninki ilk gece korkusu olabilir. Genelde zaten 15-20 günde anca halloluyor.

ece111 arkadaşım bu ilk gece korkusu zaten aşılmazza vajinusmus olunuyoakannehir
arkadaş ne kadarlık evli bunu yazmamış ama

Arkadaslar slm,
dilek ve denızcek bana emınım kı kızacaksınız bende halatık yok(
parmak egzersızlerınde ıyı bır sekılde devam edıyorum fakat eşimle denemeye gelınce kilitlenıyorum. deneme yapmaktan bıle korkuyorum.Kafayı yıycem.En son 2 gece önce denem yapalım dedık bende bırden korkuyorum yapmayalım demeye basladım artık esımınde sabrı tastı ki söylenmeye basladı bana( deneme yapma korkusunu nasıl aşıcam ben ya.3 parmaga kadar egzersız yapabılıyorum ama penıse gelınce yapamıyorum bu korkumu nasıl yenıcem

birde arkadaslar basaran arkadaslar eşim bana dıyorkı p... kendın elınle tutatarak deneme yapmaya calıs dıyor sankı kendi parmagınmıs gıbı düşün dıyor.Penisi vaj gırısne kendım yerlestırdıgımde yapamıyorum p.. cok buyukmus hıssıne kapılıyorum.Bu sekılde basaramıyorum.Sizler nasıl basardınız.

canım bak ne güzel 3 parmağı alabiliyomuşsun
senin bundan sonra cesarete ihtiyacın var
bunuda sen beyninde çözeceksin
heyecanlanıyosun anladım kadarıyla o anda yapamıcam diye korku oluyo geri çekiliyosun
bendede bi kaç defa olmuştu
cesaretini ve şehvetini topla yum gözünü
ama lütfen arkadaşlar gerçekten 3 parmak gibi bir boğuma geçtiyseniz gerisi kafanızda biticek sileceksiniz korkuyu zaten parmağını alıyosun öbüründen bişecik olmaz
hadi dene kendini topla ve yaz yarın öbür gün güzel haberlerini bekliyoruzzzvereliniortak

bende senin gibiydim korkuyordum.bencede kendin tutarak yapmaya çalış ama üste çık öle yap.ve ıkınarak yap.derin nefes al p....i sık nefesini verirkende ıkın.ben böyle başardım.içimde hareket ettiremesemde henüz.

arkadaşlar çok teşekkür ederim tavsiye için ama zar yırtılmadan o egzersizleri yapabilir miyiz? ben 3 günlük evliyim. eşim çok anlayışlı bana karşı. korkum geçene kadar , ben hazır olana kadar bekleyeceğini söylüyor. şu zarın yırtılmasının koay bi yolu yok mu yamafoldumben işin kötü yanı bir hafta sonra eşim yurt dışına gidecek. bu şekilde ayrı olmak kötü olcak:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…