E
Ece1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.301
çook tşkr ederim bilgiler için ama şuantedavi olamam korkusuyla beraber bide ya tedavi olmadığımda paramı geri alamazsam korkusuda var parayı geri vereceğinin garantisini nasılveriyo peki nasıl inanıpda gidebilirim bu doktora sana bu konuda neler söyledi
:)) ...
saziye naasınsıl..
görüşemiyoruz artık
egzersizlerin ne alemde
çok düşük bi ihtimal ama kalanlar var burdan okumuştumcanıım benım ıyım tsk ederım senı sormalı..
egzersızlere devam edıyorum burdakı arkadaslar gıbı ugrasıyorum bende
sızce kızlar vajınısmusluyken hamıle kalma sansı nekadar olur
ben dogumkontrol hapı kullanıyordum 2senedır
bıraktım gıttı artık ya. denemeler yaparken felan sperm kacarsa kalınırmı hamıle merak ettım?
ilişkiye girememe yazmama gerek varmı onuda anlamış değilim ya
ama sen de hep sil diyosun...
ne diyosun ilayda sen ya canımama sen de hep sil diyosun...sizden başka kime içimi dökücem :)
canımm bu şekilde yazılmaz amabelki benim durumumda olanlar vardır diye yazmıştım denizcek
canım çok güzel hırslı olman,, eminimki çok kısa bi sürede yeneceksin senevet haklısın düşünceszlik ettim.ama işte paylaşmak zorunda hissettim kendimi.buradan başka paylaştığım hiçkimse yok.gittim hiçbir şeyin yok dedi.ama şu sorunum olmasa inşallah vajinismusu yenecem.yüzde 50 lik ilerleme katettim.artık iki parmağı ağrısız alabiliyorum.hatta şu an eşimin işten gelmesini bekliyorum ymekten sonra denemelere devam edecem.çok hırslandım bu konuda eğer yenersem bütün süreçleri anlatacam.doktor en son penisi deneyein dedi.biz acele ettik.o yüzden böyle sıkıntılar yaşıyorum.eşim ısrar ediyor.