Vajinismus muyum ?

perestu

Merdümgiriz Biri
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
892
1.202
113
Merhaba arkadaşlar evleneli 2 hafta olmasına rağmen eşimle birlikte olamadık. İlk denemede hiç giremedi duvar varmış hissi gibi çok acı hissettim, sonraki denemede çok az girebildi aynı acıyı hissettim onda da 1 gün süren hafif kanamam oldu. Kızlık zarı yırtıldığını düşünüyorum. Fakat ilişkiye hala giremedik ben istemsiz kasılıyorum ve onu itiyorum. Hal öyle olunca o da giremiyor. Birde çalıştığımız için 2 3 gün arayla deniyoruz. bu duruma sinirlense de yine anlayışlı olmaya çalışıyor. Ama ben artık neredeyse geceler olmasın istiyorum bu durum beni çok üzüyor. Bu durumu yenen arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.

Vakit kaybetmeden bir jinekoloğa görün daha yolun başındasın bir sorun varsa evliliğin sarsılmadan çaresine bakılır

Canım benim vajinusmus tam sayilmazsin çoğu gitmiş biraz daha ilerle seniz tamamdır zar ı flan düşünme onu geçmiş zaten.. Aç bacaklarını masaj yapsın on sevişme olsun sulanma olsun orası düz yol gibi esin hafif eğik durup yapsın. Başı dar gibi gelir ama gerisi düz yol merak etme hiç acımaz zaten kasma oyuzden acı hissrdiyosn

Bende tam olarak aynı şeyi yaşadım seninle kendi çabamla biraz atlattım ama 1 sene olacak hala kasılıyorum istemsizce o ilk başta sorun oluyor sonra geçiyor ama iki taraf içinde zor bir durum hala tam olarak atlatamadım

Nasıl atlattınız anlatır mısın

Dediklerinin çoğunu yapıyoruz hatta en son 2 parmağı ile deneyip öylece bekledi, ama ben kendimi kastığım için hafif bir acı hissetmeme rağmen devam etmesini istemedim ağlamaya başladım istemsiz

Dediklerinin çoğunu yapıyoruz hatta en son 2 parmağı ile deneyip öylece bekledi, ama ben kendimi kastığım için hafif bir acı hissetmeme rağmen devam etmesini istemedim ağlamaya başladım istemsiz
dayanılmayacak bi acı değil inanın. biraz dişinizi sıksanız. dilatör seti alın onunla ilerlemeyi deneyin bir de. belki bi faydası olur

Nasıl atlattınız anlatır mısın
Biraz özel olacak ama ben kendim denemeye başladım üzerine çıkıp öyle öyle alıştım birde anestol krem kullanıp uyuşturarak yapabilenler var ama bende uyuşma olmamıştı siz deneyin üzerinde sürtünün tahrik edin kendinizi sonra yavaş yavaş inanın ilk başta o kadar az giriyorduki zamanla ilerledi 2 ay sonunda artık normal pozisyona geçerek yapabildik dediğim gibi hala kasılıyorum ama biraz da olsa atlattık

Canım bu konuda uzman değilim ama iki parmak, hem boğumlu hem kemikli olduğu için penisten daha çok acıtır. Siz iki parmağı denediyseniz olay tamam demektir. e acıyı da gördünüz, hem siz hiç ağda yaptırmadınız mı mesela, kaş aldırmak bile daha çok acıyor. Siz bunların hepsini deneyimlemişsinizdir Siz acıyı düşünmeyin artık.

Parmak p.. ten daha rahatsız edici bunu bil.. acı acı yok tekrarla bunu ufak ufak git gel yapsın sen yönet hatta konuş gülümse. . Ağlamak üzerine yapma ruh halini. Bak ben bu durumu çok yaşadım ce senelerimı aldı. . Halbuki boş yere beklemişim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…