- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
Hiç ilişki olmadı mıarkadaşlar ben vajinismus muyum değil miyim bilmiyorum, ilk yıllarda kasılıyordum eşimle ilişkiye girerken ancak artık o kadar kasılmıyorum, beni tedirgin eden tek yer doktor, vajinal muayene.. o aleti asla alamıyorum içime, o yüzden de düşünüyorum o alet girmiyorsa p.nasıl girsin diye
oluyor ama tam anlamıyla oluyor mu onu da bilmiyorumHiç ilişki olmadı mı
Tam giriyosa oluyodur zaten. Vajinismus ilişkiye girememek demekoluyor ama tam anlamıyla oluyor mu onu da bilmiyorum
Vajinusmus degil canim zaten ki sadece utanma dygusu onunkiTam giriyosa oluyodur zaten. Vajinismus ilişkiye girememek demek
bende vajinismus var maalesef ve eşimle birlkite olamıyorum muayene olamıyorum ama bebek tedavisi göreceğim için mecbur bu ay bunu yenmem gerekiyor allah yardımcımız olsun, ama bildiğim kadarıyla anesteziyle de muayene edbiliyorlarmış hafif dozda, bunu bilmek içimi rahatlatıyo ama her seferinde de olmaz diye düşünüyorum zararı olabilir, ben şimdi psikoloğa gidiyorum bakalım 1-2 görüşme sonra deneyeceğiz muayeneyi doktorlaarkadaşlar ben vajinismus muyum değil miyim bilmiyorum, ilk yıllarda kasılıyordum eşimle ilişkiye girerken ancak artık o kadar kasılmıyorum, beni tedirgin eden tek yer doktor, vajinal muayene.. o aleti asla alamıyorum içime, o yüzden de düşünüyorum o alet girmiyorsa p.nasıl girsin diye
Yenibende vajinismus var maalesef ve eşimle birlkite olamıyorum muayene olamıyorum ama bebek tedavisi göreceğim için mecbur bu ay bunu yenmem gerekiyor allah yardımcımız olsun, ama bildiğim kadarıyla anesteziyle de muayene edbiliyorlarmış hafif dozda, bunu bilmek içimi rahatlatıyo ama her seferinde de olmaz diye düşünüyorum zararı olabilir, ben şimdi psikoloğa gidiyorum bakalım 1-2 görüşme sonra deneyeceğiz muayeneyi doktorla
Merhaba canım neler dedi doktorun ve psikolojin nasil bir etkisi oldu?arkadaşlar ben artık muayene olabiliyorum çok mutluyum doktorum ve psikoloğum çok tyardımcı oldular allah onlardan binkez rağzı olsun. adım adım her şeyi öğretti psikoloğum en sonunda muayene aşamasını hallettik bu benim için ne kadar büyük bir yükmüş hafifledim allah herkese yardım etsin