- 30 Ağustos 2021
- 10
- 5
- 1
- Konu Sahibi bingofresh
-
Az evvel anneannenizle ilgili olan acınızı okuyup şimdi bu konuya denk gelmem biraz şaşırttı beni ne yalan söyleyeyimbenim 2 yıldır aktif cinsel ilişkim var. ama ilk seferinden beri çok acıyor vajinama değdiği anda. halbuki partnerimi çokk seviyorum ve hatta ilişkiye girmeyi ilk ben istedim. ve tampon kullanmaya çalıştım birkaç kez yine aynı şekilde değdiğinden itibaren ittirdikçe acayip canım acıdı. ne yapmalıyım? doktora gitmeli miyim? reşitim 19 yaşındayım ama yaşım yine de küçük olduğundan ve evli olmadığımdan doktorların falan beni yargılamasından korkuyorum aslında. o yüzden gitmedim şimdiye kadar. sizce ne yapmalıyım? durum psikolojik midir? mesela parmak terapisini falan duydum ama yapamadım nedense kendime. ve partnerim beni hiçbir zaman zorlamadı bunun için, hep destek oldu. ben kendim bunu aşmak istiyorum
ne alakası var ya ne diyosunAz evvel anneannenizle ilgili olan acınızı okuyup şimdi bu konuya denk gelmem biraz şaşırttı beni ne yalan söyleyeyim
biz hiçbir hastamızı yadırgamayız, ayırmayız. İçiniz rahat olsun.
ne alakası var ya ne diyosun
Konuyu silmişsiniz ama geri gelecek. Size ait değil mi o konu da? Neden kızdınız anlamadım ki
konuyu sizin yüzünüzden sildim, bambaşka bir konu hakkında bir başlık açtım ve danışmak istedim buradaki insanlara. bu konuyla o konunun uzaktan yakından ilgisi nedir allah aşkına? ne diye açıyosunuz burada o konuyu insanın yarasını deşer gibi durup dururken? hoş muKonuyu silmişsiniz ama geri gelecek. Size ait değil mi o konu da? Neden kızdınız anlamadım ki
o konuyu 51 dk önce açmışsınız,bu konunuzu ise 28 dk önce. yani 23 dakikada mı unuttunuz derdinizi?konuyu sizin yüzünüzden sildim, bambaşka bir konu hakkında bir başlık açtım ve danışmak istedim buradaki insanlara. bu konuyla o konunun uzaktan yakından ilgisi nedir allah aşkına? ne diye açıyosunuz burada o konuyu insanın yarasını deşer gibi durup dururken? hoş mu
lütfen bana daha fazla yazmayın olur mu siz nasıl kötü insanlarsınızo konuyu 51 dk önce açmışsınız,bu konunuzu ise 28 dk önce. yani 23 dakikada mı unuttunuz derdinizi?
kusura bakmayın yaranızı deştiğim için o halde
lütfen bana daha fazla yazmayın olur mu siz nasıl kötü insanlarsınız
Kötü biri miyim bilmiyorum, sormak lazım başka insanlara da , saf olduğum kesin…lütfen bana daha fazla yazmayın olur mu siz nasıl kötü insanlarsınız
ya ne alakası var ne alakası var? ben size 20 dakika sonra hangi derdi düşüneceğimin açıklamasını mı yapmak zorundayım ya. evet 20 dakika önce bunu düşünüyordum ve yazdım, daha sonrasında forumda gezindim ve vajinismus başlıklarını da okudum, ve ben de böyle bir durum yaşadığım için bunu paylaşıp danışmak istedim. bunda ne var tam olarak?Kötü biri miyim bilmiyorum, sormak lazım başka insanlara da , saf olduğum kesin…
Diğer konunuza ne güzel içten bir yorum yapmıştım saf saf..
** profilimde gezmeyin zahmet etmeyin, merak ettiğiniz bir şey varsa direkt sorabilirsiniz bana
Yavaş olalım biraz.lütfen bana daha fazla yazmayın olur mu siz nasıl kötü insanlarsınız
evet ben de hesabı silmeye çalışıyorum zatenYavaş olalım biraz.
Bu nasıl bir giriştir foruma
Kötüsün filan? Dünyanın en yardımsever insanıdır derdini düzgün bi üslupla sorana.
Sabaha kalmaz; bu üslupla size burayı terk ettirirler haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?