Vajinismus mu? Helpppp!

umudumdeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
60
40
Vajinismus mu var bende emin değilim ama merak ediyorum bu durumu yaşayan var mı?
Ben ilişkiye girebiliyorum ama herzaman veya her istediğimde degil. Partnerimi cok seviyorum ve arzuluyorum ama istemsizce kasıyorum resmen kitleniyor kasiklarim sanki. Iliskiye girmek zorlaşıyor , acı çekiyorum ve doğal olarak zevk almamaya başlayınca bırakıyoruz. Bazen hic sorunsuz olabiliyor bu yüzden kafam karıştı. Psikolojik bir etken olduğuna 100% eminim ama buna vajinusmus denebilir mi ????

Son düzenleme:
sanmıyorum enfeksiyon olabilir yada başka bir durum bazı eksikliklerde kuruluk yapıyor doğal olarak ilişkiye engel olur kullandığınız bir ilaç yada bildiğiniz bir rahatsızlığınız var mı

Yeni test yaptırdım bakteri enfeksiyon yoktu ama vajinal mantar vardı onunda tedavisini olmuştum. Ultrasondan vakti jinekolog herhangi bir kist veya anormal durum da görülmüyor dendi. Anemi var sadece. Bu bende yıllardır var cok sıkıcı bir durum. Bi bakıyorum sorunu bi bakıyorum kitlemisim kendimi acı veriyor ilişki sonra tahriş olunca 1,2 günde oyle ilişki olmuyor

Islanma da olmuyorsa kayganlaştırıcı kullanın ve siz ilişki sırasında üstte olun,kontrolü siz sağlayın. Kafanızda büyüttüğünüz için kendinizi kasıyorsunuz büyük ihtimal.Ön sevişmeyi uzun tutun ve öncesi papatya çayı için veya alkol alın rahatlamak için.

Islanma da olmuyorsa kayganlaştırıcı kullanın ve siz ilişki sırasında üstte olun,kontrolü siz sağlayın. Kafanızda büyüttüğünüz için kendinizi kasıyorsunuz büyük ihtimal.Ön sevişmeyi uzun tutun ve öncesi papatya çayı için veya alkol alın rahatlamak için.
Öneri için teşekkür ederim canim . Canım acıdığı için ıslanma da olmuyor akabinde . Kayganlaştırıcı da bana cok doğal gelmiyor ama denedik. Kafamda büyütüyorum ondan kasıyorum sanırım ya . Alkol rahatlatiyor . Papatya çayı da deneyeyim

X