vajinismus mu değil mi doktora mı gitmeliyim

hurremasigi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
8
0
16
sizlere bişey sormak istiyorum erkek arkadaşımla 3 senedir beraber ve bu ocakta ilişkiye girmeye karar verdik olmadı ilk çok umursamadk heyecandır dedik fakat 2 denedik 3 denedik olmadı ben vajinismusu öğrendim hasta olduğumu düşünüyorum. birgün alkol aldıktan sonra denedik ve sorunsuz oldu ne ağrı ne kasılma yaşadım ve bunh birkaç kez daha yaptık. vajinismus belirtilerinde parmak dahi sokulmadığı yazıyor fakat ben hem alkollü ilişki yaşadm hemde öncesinde parmakla tatmin edilebiliyordum ve vajinismus olmadığımı düşünerek alkolsüz yapabilceğimizi söyledim. denediğimizde yine ilişki yaşayamadık ve bu beni artık yıpratıyor her seferinde alkol almak istemiyorum ama ne olduğunu da bilmiyorum lütfen biriniz beni aydınlatsın doktora mı gitmeliyim yoksa olabikcek bişey mi yaşayan var mı

Psikolojik, çok kasıyorsun kendini. Vajinismus olsan, alkollüyken de yapamazsın. Belki de sorun sende değil, erkek arkadaşında? Ön sevişmeyi uzun tutun, olmazsa kayganlaştırıcı jeller kullanın. Loş ışık olsun. Belki tütsü de fayda edebilir. Daha sonra masaj olabilir. Kısacası her ne şekilde olursa olsun, seni önce biraz rahatlatsın, hazırlasın, devamı gelir.

Vajinismus öyle alkolle geçirebileceğin bir şey değil ben tam 2 yıl eşimle ililşki yaşayamadım.Doktora gözük gene eğitici videolar var bence sizde bilinçsizlik veya sende orgazm olma sorunu var gibi.

Vajinismus öyle alkolle geçirebileceğin bir şey değil ben tam 2 yıl eşimle ililşki yaşayamadım.Doktora gözük gene eğitici videolar var bence sizde bilinçsizlik veya sende orgazm olma sorunu var gibi.
Oral ilişki yaşadığımızda orgazm olabiliyorum. bilinçsizlik belki olabilir evet ama bu bilinçizliği videolar giderebilicek mi merak ediyorum. yinede teşekkürler

Oral ilişki yaşadığımızda orgazm olabiliyorum. bilinçsizlik belki olabilir evet ama bu bilinçizliği videolar giderebilicek mi merak ediyorum. yinede teşekkürler
Vajinismus olsan ilişkiye girmeyi bırak bacaklarını dahi açamazsın o an. Sadece hazır hale gelmemişsindir ve ilişki olmuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…