Wemcaine sprey yada anestol krem kullan fazla ıslaklık olmadıgı içinde canın yanıyo olabilir ama sürekli devam eden bi durumsa bi kadın dogum doktoruna gidebilirsin belki vajina girişinde darlık vardır yada zarla iligilidr ama çokta kasma normalde acı sıfır bende ıslaklık fazla olmadımı girişte biraz canım yanıyo okdarMERHABA arkadaslar ben nisanlimla 5 aydan uzun suredir surekli nirkikte olmayi deniyorum fakat canim biraz acior ve aciya dayanmadigim icin giremiyoruz vajinismus degilim 1-2 cm giriyor ama canim aciyo diye geri cekiyorum bi anda olup bitmesine yardimci olucak bi yontem varmidir veya uyusturucu krem ilkte aciyi hissetmesem yeterli sonrasinda daha rahat olucagimi biliyorum
Cok tesekkur ederimm:)İlk zamanlar oluyor öyle kayganlaştırıcı krem yardımcı olur ilkte parmak egzersizi ile deneyin isterseniz alışınca normal ilişkiye girersiniz vajinismusa bile öneriyor doktorlar
Wemcaine sprey yada anestol krem kullan fazla ıslaklık olmadıgı içinde canın yanıyo olabilir ama sürekli devam eden bi durumsa bi kadın dogum doktoruna gidebilirsin belki vajina girişinde darlık vardır yada zarla iligilidr ama çokta kasma normalde acı sıfır bende ıslaklık fazla olmadımı girişte biraz canım yanıyo okdarbenim vajinismus gecmişim var üstelik
Rica ederim aslında kızlık zarına bakıyolar diye biliyorum ama ben zeytinyagı kullanmıştım cok işe yaradı bende ilk zamanlar sonra bıraktım alışınca kendi ıslaklıgım yetti biçok arkadas bebek yagı kullanıyo oda cok iyiymiş ben kullanmadım amaCok tesekkur ederim doktora gittim evli misin diye sordu Hayir deyince kontrol bile etmedi malesefama cok yardimci oldunuz tesekkur ederim bende de kuruluk var bebek yagiyla o duzelir mi acaba
Ben hiç krem kullanmadım ama spreyin etkisini gördümSprey mi daha etkili yoksa kremmi
Vemcaine miBen hiç krem kullanmadım ama spreyin etkisini gördüm
Vemcaine mi
Tamam çok teşekkürler denicem peki siktiktan sonra yikamam mi gerek belli bi süre sonra ilişkiye girmeden
Hayır yıkama ince çubugu var çok çok ince korkma onu içeri sok 2 3 fıs sık sonra dışına 4 5 fıs sık biraz bekle uyuşuyo sonra ilişki olsunTamam çok teşekkürler denicem peki siktiktan sonra yikamam mi gerek belli bi süre sonra ilişkiye girmeden
Karşı tarafı etkilemez mi yikamayincaHayır yıkama ince çubugu var çok çok ince korkma onu içeri sok 2 3 fıs sık sonra dışına 4 5 fıs sık biraz bekle uyuşuyo sonra ilişki olsun
Ondada en son bi uyuşma oluyo ama ozamana iş bitmiş oluyo sıkıp yıkadıgın zaman bi anlamı kalmaz etkisini kaybederKarşı tarafı etkilemez mi yikamayinca
Tamamdır çok tesekkurlerOndada en son bi uyuşma oluyo ama ozamana iş bitmiş oluyo sıkıp yıkadıgın zaman bi anlamı kalmaz etkisini kaybeder