• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus-Kızlık zarı aldıranlar-vajina genişletme

zeynaca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
46
38
88
İstanbul
Merhaba. Vajimismus olup ya da vajinismus olduğunu zannedip kızlık zarı operasyonu geçirenler var mı?

Benim anestezi altinda spekulumla bakildo o sirada dikis de atildi hala azda olsa sizlama oluyor sizin ne gibi islem oldu?

Bana vajinismus teşhisi konuldu evliliğimin 2. Ayında. Sonra vajinismus tedavisi yapan başka bir jinekoloğa gittim. Kızlık zarın kalın ve yüksek kenarlı dedi. Emin olmak için 3. Jinekoloğa gittim oda kızlık zarımın kalın olduğunu söyleyerek ameliyatla aldı. 10 günlük iyileşmenin sonunda ilişki denememle yine kasıldım kaldım. Yani hem vajinismus hemde kızlık zarı kalın ve ameliyatla alınmış bir kadınım.

Bana vajinismus teşhisi konuldu evliliğimin 2. Ayında. Sonra vajinismus tedavisi yapan başka bir jinekoloğa gittim. Kızlık zarın kalın ve yüksek kenarlı dedi. Emin olmak için 3. Jinekoloğa gittim oda kızlık zarımın kalın olduğunu söyleyerek ameliyatla aldı. 10 günlük iyileşmenin sonunda ilişki denememle yine kasıldım kaldım. Yani hem vajinismus hemde kızlık zarı kalın ve ameliyatla alınmış bir kadınım.
Ben de öyleydim öyle oldum. Önceki yazılarımı oku. Aparatları al çalışmaya basla canim. En fazla 3 hafta içinde geçecek.

Back