Arkadaşlar, bugün tedaviye başladık. Ankarada Dr. Ümmügülsüm soytürk Koç 'u bulduk. Derecesine göre değişir seans sayısı dedi, maksimum 3 seansta kesin çözüm dedi. Bana 2 seansın yeteceğini söyledi. Bugün ilk seansımıza gittik, Çankırıdan geldiğimiz için yarın da 2. seansımıza gideceğiz. Sanki bu kabus son bulacak gibi çok iyi ayrıldık, eğer bu kabustan bizi kurtarabilirse bu doktor, benim gibi vajinismus yüzünden evliliği bitme noktasına gelen arkadaşlara mutlaka haber vereceğim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinismus kabusum bitiyor galiba:)
- Konu Sahibi kimdertli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
memnun kalırsan bana yaz canım. bi arkadaşımda aynı durumda.Arkadaşlar, bugün tedaviye başladık. Ankarada Dr. Ümmügülsüm soytürk Koç 'u bulduk. Derecesine göre değişir seans sayısı dedi, maksimum 3 seansta kesin çözüm dedi. Bana 2 seansın yeteceğini söyledi. Bugün ilk seansımıza gittik, Çankırıdan geldiğimiz için yarın da 2. seansımıza gideceğiz. Sanki bu kabus son bulacak gibi çok iyi ayrıldık, eğer bu kabustan bizi kurtarabilirse bu doktor, benim gibi vajinismus yüzünden evliliği bitme noktasına gelen arkadaşlara mutlaka haber vereceğim.
- 29 Kasım 2016
- 185
- 129
- 103
- 32
Arkadaşlar selam.. 2,5 yıllık evliyim ve vajinismus sorunu yasıyorum. İlk günden beri hayatımız resmen eziyet oldu. Eşim o kadar anlayışlı ki artık haklı olarak oda tepki vermeye başladı.. pamuk ipliğine bağlıyız diyebilirim.. onu çok seviyorum ve mutlu bir hayatımız olsun istiyorum.. çok odlek biriyim saglik konusunda.. kendimi kasıyorum nolur bana cesaret ve destek verin kurtulmak istiyorum
Ve sanırım artık anne olmak istiyorum
- 2 Aralık 2016
- 3
- 0
- 1
- 30
Arkadaşlar selam.. 2,5 yıllık evliyim ve vajinismus sorunu yasıyorum. İlk günden beri hayatımız resmen eziyet oldu. Eşim o kadar anlayışlı ki artık haklı olarak oda tepki vermeye başladı.. pamuk ipliğine bağlıyız diyebilirim.. onu çok seviyorum ve mutlu bir hayatımız olsun istiyorum.. çok odlek biriyim saglik konusunda.. kendimi kasıyorum nolur bana cesaret ve destek verin kurtulmak istiyorum
Bende Seninle aynı durumdayım ve bi çözüme ulaşma derdindeyim.
- 26 Ekim 2016
- 37
- 7
- 6
- 31 Ocak 2019
- 32
- 11
- 1
Arkadaşlar, bugün tedaviye başladık. Ankarada Dr. Ümmügülsüm soytürk Koç 'u bulduk. Derecesine göre değişir seans sayısı dedi, maksimum 3 seansta kesin çözüm dedi. Bana 2 seansın yeteceğini söyledi. Bugün ilk seansımıza gittik, Çankırıdan geldiğimiz için yarın da 2. seansımıza gideceğiz. Sanki bu kabus son bulacak gibi çok iyi ayrıldık, eğer bu kabustan bizi kurtarabilirse bu doktor, benim gibi vajinismus yüzünden evliliği bitme noktasına gelen arkadaşlara mutlaka haber vereceğim.[/QUOTsenden ricam
- 31 Ocak 2019
- 32
- 11
- 1
Senden ricam kardeşim doktor ne diyor ne yaptırıyor detaylı bir şekilde yazda bizde yapalım nolur imkanlar el vermediği için ildışına gidemiyorum eminim bu sıkıntıyı çeken birçok kişi var nolur seanslarda ne oluyor sana doktor ne dedi bizede anlat hepbirlşkte atlatalım nolur
- 27 Aralık 2019
- 9
- 2
- 1
- 34
Canım Allah yardımcın olsun bana doktorum hafif vajinusmus dedi parmak egzersizi yapıyorum 2 defa oldu daha ne kadar yapıcam merak ediyorumArkadaşlar, bugün tedaviye başladık. Ankarada Dr. Ümmügülsüm soytürk Koç 'u bulduk. Derecesine göre değişir seans sayısı dedi, maksimum 3 seansta kesin çözüm dedi. Bana 2 seansın yeteceğini söyledi. Bugün ilk seansımıza gittik, Çankırıdan geldiğimiz için yarın da 2. seansımıza gideceğiz. Sanki bu kabus son bulacak gibi çok iyi ayrıldık, eğer bu kabustan bizi kurtarabilirse bu doktor, benim gibi vajinismus yüzünden evliliği bitme noktasına gelen arkadaşlara mutlaka haber vereceğim.
- 27 Aralık 2019
- 9
- 2
- 1
- 34
Benim ailemde keşke bize destek olsada inansa kendiniz yaparsınız illa sizi birisi zorlamı ilişkiye soksun deniliyor of ki ne offf sizlerden yardım istiyorum canımArkadaşlar, bugün tedaviye başladık. Ankarada Dr. Ümmügülsüm soytürk Koç 'u bulduk. Derecesine göre değişir seans sayısı dedi, maksimum 3 seansta kesin çözüm dedi. Bana 2 seansın yeteceğini söyledi. Bugün ilk seansımıza gittik, Çankırıdan geldiğimiz için yarın da 2. seansımıza gideceğiz. Sanki bu kabus son bulacak gibi çok iyi ayrıldık, eğer bu kabustan bizi kurtarabilirse bu doktor, benim gibi vajinismus yüzünden evliliği bitme noktasına gelen arkadaşlara mutlaka haber vereceğim.