• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus kabusum bitiyor galiba:)

kimdertli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
5
2
1
44
Arkadaşlar, bugün tedaviye başladık. Ankarada Dr. Ümmügülsüm soytürk Koç 'u bulduk. Derecesine göre değişir seans sayısı dedi, maksimum 3 seansta kesin çözüm dedi. Bana 2 seansın yeteceğini söyledi. Bugün ilk seansımıza gittik, Çankırıdan geldiğimiz için yarın da 2. seansımıza gideceğiz. Sanki bu kabus son bulacak gibi çok iyi ayrıldık, eğer bu kabustan bizi kurtarabilirse bu doktor, benim gibi vajinismus yüzünden evliliği bitme noktasına gelen arkadaşlara mutlaka haber vereceğim.

Arkadaşlar, bugün tedaviye başladık. Ankarada Dr. Ümmügülsüm soytürk Koç 'u bulduk. Derecesine göre değişir seans sayısı dedi, maksimum 3 seansta kesin çözüm dedi. Bana 2 seansın yeteceğini söyledi. Bugün ilk seansımıza gittik, Çankırıdan geldiğimiz için yarın da 2. seansımıza gideceğiz. Sanki bu kabus son bulacak gibi çok iyi ayrıldık, eğer bu kabustan bizi kurtarabilirse bu doktor, benim gibi vajinismus yüzünden evliliği bitme noktasına gelen arkadaşlara mutlaka haber vereceğim.
memnun kalırsan bana yaz canım. bi arkadaşımda aynı durumda.

Arkadaşlar selam.. 2,5 yıllık evliyim ve vajinismus sorunu yasıyorum. İlk günden beri hayatımız resmen eziyet oldu. Eşim o kadar anlayışlı ki artık haklı olarak oda tepki vermeye başladı.. pamuk ipliğine bağlıyız diyebilirim.. onu çok seviyorum ve mutlu bir hayatımız olsun istiyorum.. çok odlek biriyim saglik konusunda.. kendimi kasıyorum nolur bana cesaret ve destek verin kurtulmak istiyorum
Ve sanırım artık anne olmak istiyorum

Arkadaşlar selam.. 2,5 yıllık evliyim ve vajinismus sorunu yasıyorum. İlk günden beri hayatımız resmen eziyet oldu. Eşim o kadar anlayışlı ki artık haklı olarak oda tepki vermeye başladı.. pamuk ipliğine bağlıyız diyebilirim.. onu çok seviyorum ve mutlu bir hayatımız olsun istiyorum.. çok odlek biriyim saglik konusunda.. kendimi kasıyorum nolur bana cesaret ve destek verin kurtulmak istiyorum
Ve sanırım artık anne olmak istiyorum

Bende Seninle aynı durumdayım ve bi çözüme ulaşma derdindeyim.

Arkadaşlar vajinismus sorunum var doktora gidip tedavi olmaya karar verdim ve araştırmaların sonucu ANKARA DA OP.DR.ESRA DEMIR YÜZER hanıma denk geldim bi fikri olan var mı bu doktor hakkında varsa lütfen bana yardımcı olun

Arkadaşlar, bugün tedaviye başladık. Ankarada Dr. Ümmügülsüm soytürk Koç 'u bulduk. Derecesine göre değişir seans sayısı dedi, maksimum 3 seansta kesin çözüm dedi. Bana 2 seansın yeteceğini söyledi. Bugün ilk seansımıza gittik, Çankırıdan geldiğimiz için yarın da 2. seansımıza gideceğiz. Sanki bu kabus son bulacak gibi çok iyi ayrıldık, eğer bu kabustan bizi kurtarabilirse bu doktor, benim gibi vajinismus yüzünden evliliği bitme noktasına gelen arkadaşlara mutlaka haber vereceğim.[/QUOTsenden ricam

Senden ricam kardeşim doktor ne diyor ne yaptırıyor detaylı bir şekilde yazda bizde yapalım nolur imkanlar el vermediği için ildışına gidemiyorum eminim bu sıkıntıyı çeken birçok kişi var nolur seanslarda ne oluyor sana doktor ne dedi bizede anlat hepbirlşkte atlatalım nolur

Canım Allah yardımcın olsun bana doktorum hafif vajinusmus dedi parmak egzersizi yapıyorum 2 defa oldu daha ne kadar yapıcam merak ediyorum

Benim ailemde keşke bize destek olsada inansa kendiniz yaparsınız illa sizi birisi zorlamı ilişkiye soksun deniliyor of ki ne offf sizlerden yardım istiyorum canım

Back