Vajinismus Kabusu

Lemoonn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2021
36
13
38
30
Merhaba, evleneli 3 ay oldu ve eşimle tam anlamıyla birliktelik yaşayamadım ilk başlarda birkaç denemeleriz oldu fakat sadece kızlık zarım gitti tam anlamıyla ilişkiye giremedik gün geçtikçe daha da kötüye gidiyorum artık denemek bile istemiyorum. İlk olarak özel bir hastanede kadın doğum doktoruna gittim biyolojik olarak bir sorunum olmadığını söyledi kayganlaştırıcı yazarak gönderdi yazdığı reçeteyi almaya bile gerek duymadık yırtıp çöpe attık çünkü zaten bizde kayganlaştırıcı vardı ama yapamıyorduk daha sonra vajinismusla ilgilenen başka doktor arayışına girdim fakat 6.500 tl fiyat verdiler bunu karşılayacak bir bütçemiz yok ne yazık ki. Buradaki başarı öykülerini okudum çoğunlukla parmak ezgersizi ile vajinismusu yendiklerini yazanlar var bende bu yazıları okuyarak 1 hafta boyunca parmak ezgersizi yapmayı denedim fakat yapamadım. Parmak ezgersizi olmadan nasıl yenebilirim bu hastalığı

Çoğunluk parmak egzersizi ile degil dilatör seti ile yeniyor. Dilator set satın alıp onunla deneyin . Bende sizinle ayni durumdayim 3 aylik evliyim suan dilatorle çalışıyorum parmak egzersizi bana gore cok zor ben yapamam şahsen

Evet bende birkaç kez parmak egzersizi denedim ama yapamadım malesef bende dilatör se sipariş edeceğim

Sen azda olsa zara kadar birliktelik yaşamışsın dilatörle çabuk yeneceğine inanıyorum
Evet düğünden sonraki ilk gecelerinizde yapabilmiştik az da olsa o zaman duyduğum acı ve yanmadan sonra korkmaya başladım

Dilatör seti al başla. Vajinismus derecen çok ilerde değil diye düşünüyorum. Dilatorle hızlı yenersin.
Ben o şekilde yendim

Ben de dilator set aldim, kontrol sizde olduğu için daha rahat daha hızlı ilerleme kaydediyorsunuz. Ilk başta olmuyor sandim aşağı doğru ittirince sanki vakum gibi kendini çekti. Yalniz tam o esnada gevşek ve nefes nefes verir vaziyetteydim. Su an 3.numarayı denemek için sabırsızlanıyorum..

Bende burdaki arkadaşlarımın tavsiyesiyle rabır dilatör seti aldım çalışmalara başladım ilk 2 numarayı yaptım bende bu akşam 3 numaraya geçeceğim

Bende burdaki arkadaşlarımın tavsiyesiyle rabır dilatör seti aldım çalışmalara başladım ilk 2 numarayı yaptım bende bu akşam 3 numaraya geçeceğim
Aynı markayı kullanıyoruz, ben 4e kadar geldim, fakat bu benim aceleciliğimden 3 te biraz genişletip 4 e öyle geçmeye niyetim var. Sizin de başaracağınıza şüphem yok

Ben biraz yavaş ilerledim 4 numara beni biraz korkutuyor açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…