Vajinismus illetinden bende kurtuldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi *Maviş*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

*Maviş*

Ziyaretçi
Kızlar allahıma binlerce şükürler olsun ki bende kurtuldum bu hastalıktan. :dance :sırnaşık :hooray şey dün akşam tamamen bir ilişki yaşadık.tabii 3 yıl sonra.ama size bişey sorcam benim ilk ilişkimde kızlığım bozulmuştu yani kan gelmişti.ondan sonra yani o kasım ayında olmuştu.şimdi de ikinci ilişki oldu ve benden yine kan geldi bu normalmi?ben çok korkmaya başladım ne biliyim yara filan olurmu aceba ama ilişki sırasında canım yanmadı.sadece biraz yoğun bi basınç hissettim.hepsi buymuş ya.3 yılıma yanıyorum..

Canım 3 yılda sadece 2 cinsel birleşmemi doğrumu anladım.Eğer öyleyse harbiden kötü bir durum.Kanama olayına gelince normal.Ben evlendikten sonra her birleşmemde kanamam geliyordu 15 gün boyunca devam etmişti artık dayanamayıp doktora gitmiştim ve krem verdi kremi sürdüm sürdükten sonra 2. gün kanamam falan kalmadı.Uzun süre cinsel birleşme olmayıncada kanama olduğunu duydum.Hiç telaşlanma normal.a.s

ılk ilişkide zedelenmiş, ikincisinde yırtılmış.. Korkacak bir durum yok merak etmeyin..

saolun kızlar...bende korkmuştum içerde yara filanmı var die..a.s.

hadi kız gözün aydın olsun
tabiiiiiiiiii taktik veren kimmmmmmmmmmmmm.)))))))))

hadi kız gözün aydın olsun
tabiiiiiiiiii taktik veren kimmmmmmmmmmmmm.)))))))))

saol hayatım yaptıma ama bu 3 yılda adamıda cinsellikten soğuttum.onu napcam şimdide onun çözümünü arıyorum.:roflol:

cicilerini giyyyyyyyyyyyyy:))

kız allah iiilini versin emi:roflol:ama sonrada adamı durdurabilene aşk olsun ,,kaydirigubbakcemile3ama ben bu işi yapamadığım zamanlar sanki daha bi üzerime düşüyodu.bilmemfisfisfis

GÖzÜn aydın cnm bende 1 yıllık evlıyım
ama 2,5 yılda sadece 2 ılıŞkı zor olsa gerek yaaa
allah bıdaha yaŞatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…