• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus için özel doktora gittim ama işe yaramadı

genc10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
128
57
98
29
Merhaba arkadaşlar. Ben özel bi doktora gittim vajinismus yenmek için, doktorun yanında bir kez parmagımı sonuna kadar sokabildim ve bidaha yapamadım. Ama anatomik hiç bir sorunum yok.
Şimdi yine tek başıma parmak egzersizi yapıyorum. Parmagımı 2 boğum bile alamıyorum. Bi boğum kadar kegel yapınca kası hissediyorum.. Ama devam ilerleyemiyorum.
Aynısını yaşayıp bi cözüm bulan var mı acaba?
Nerde yanılş yapıyorum ve takılıyorum

Canım acilinden dilarör (aparat) seti sipariş et ben sana yardımcı olucam

Ben makyaj fırçası ile denedim ama ondan daha çok korkuyorum parmaktan.. Sence yinede işe yarar mı ?

pamuk musun nesin pamuk musun nesin aparata asla ara vermeden çalışman lazım ben yendiğim halde terapistim 2 ay boyunca çalışmaya devam edeceksin dedi düşün yani 👀
Yendim önemini anlaman açısından açık yazıcam vajinal orgazm bile oluyorum ben 😍artık normal düzeyde sex hayatım var (yıllarca ilişki yaşadığı halde vajinal orgazmı yaşamayan kadınlar var ) (tabi eş kişiside bu bağlamda çok etkili) 😇🤭ben vaji geçmişim olduğu halde hiç vajinismusla yaşamış gibi değilim Aparatlar çok büyük yardımcı onunla alıştırma yap bol bol

parmak egzersizi yapabildim bi parmağım girdi.
ama kaslarım hiç gevşek değil

Benim dilator setim var surekli egzersiz yapmadim. Bazen tamamen bıraktım bazen devam ettim. Reglim geliyor o bitince tekrar calismaya baslayacagim

Bende sipariş verdim.. aynen benimde reglim geldi bi hafta sonra çalışmaya başlıcam
inşaallah.. gelmeden 3 gün boyunca parmak sokabildim 👍

jnci jnci canim dilatör aldım ama itmekte zorlanıyorum
Oku canımmm

jnci jnci canim dilatör aldım ama itmekte zorlanıyorum
Vajinismusun %100 Çözüme ulaşabileceği Tek Tedavi Şekli EGZERSİZDİR..

✍🏻Şimdi ihtiyacınız olan şey yukarıdada yazdığım gibi ;

1-)En önemlisi Cesaret 💪🏼

2-)Olmazsa Olmaz Aparat(Dilatör)Seti

3-)Esse krem olabilir Emla krem olabilir anestol olabilir yani markası önemli değil uyuştursun yeter😁

4-)Bepanthol ya da Madeten krem vajinamızın pH zarar vermeyecek olan her hangi bi cilt bakım kremi olur) 🌸
👉🏼Vazelin gibi kremler kullanmayın vajinanın asidik yapısını bozar ve mantara davetiye çıkarırsınız

👀Siparişler Geldiyse Şimdi Çalışma Zamanı ⏳

İlk yapacağımız Şey Nasıl Nefes Alıp Vereceğimizi Bilmek 🤔🤔

🌟 NEFES ÇOK ÖNEMLİ BİZİM ASIL CİNSEL ORGANIMIZ aslında BEYNİMİZ VE CİĞERLERİMİZ..demişti doktorum 🌷

🌹Süleyman Esendağ hocanın tabiriyle bir gülü kokladığınızı düşünün Nefes alırken Omuzlarınızın Değil Karnınız Şişmesi Lazım (Diyafram nefesi) olacak yani

Nefesinizi verirken yavaş yavaş üfleyin sanki bir mumu söndürdüğünüzü düşünün 🕯

♥Sert bir yere sırt üstü uzanın ve bacağınızın birini uzatın diğer bacağınızı kıvırın yani dizinizi büktüğünüz ayağınız yattığınız yere bassın ..

Bacaklarınızı Açın 🌷🌷🌷

Bepanthol kremini bolca vajina bölgenize masaj yaparak sürün

EN KÜÇÜK BOY APARATLA BAŞLIYORUZ

Sipariş ettiğiniz Aparatların en küçük boyunun ucuna nohut tanesi kadar (Anestol/Emla) kremini sürün ..🙂
Aparatın her yerine bolca Bepanthol kremi sürün..🎈

Vajina girişine yerleştirin..RAHAT OLUN 💆🏻‍♀️

➖Deriiiiiin bi nefes alınnnn aynı bir gülü koklar gibi Nefes verirken yavaşca aparatı ittirin vajinanın içine...🥳🥳

Hepsini ittirmediyseniz durun O vaziyette kalın ve vajinanızı (Sık-Bırak) yapın sanki çişinizi tutup sonra bırakıyormuş gibi..

Tekrar Deriiiiiince bi Nefes alın ve Verirken diğer yarısını ittirin 🎀🎀

Kayıp gitti gördünüz mü 👀
(Vajinamız enine ve boyuna genişleyebilen esnek bi yer çünkü)🌷

➖Şimdi aparatı vajinadan çıkarmadan ileri geri yapın .. (5 dakika kadar) ⏰

Aparat içinizdeyken Vajinanızdaki kaslarınızı 5 defa sık bırak yapın çişinizi Sıkıp bırakıyormuş gibi (Kegel egzersizi) 😉

➖Sonra aparatı içinizden çıkarın veee

Tekrar derin bir nefesle vajinaya ittirin
(Bunu 20 kez yapın) Çıkarın tekrar Yapın

🕒Çalışma süresini kendinize göre ayarlayın

Minimum 30 dk çalışın 🌷

okudum canım jnci jnci
şimdi de parmak zar zor oluyor ama dilatör den korkuyorum agrı hissediyorum

pamuk musun nesin pamuk musun nesin aparata asla ara vermeden çalışman lazım ben yendiğim halde terapistim 2 ay boyunca çalışmaya devam edeceksin dedi düşün yani 👀
Yendim önemini anlaman açısından açık yazıcam vajinal orgazm bile oluyorum ben 😍artık normal düzeyde sex hayatım var (yıllarca ilişki yaşadığı halde vajinal orgazmı yaşamayan kadınlar var ) (tabi eş kişiside bu bağlamda çok etkili) 😇🤭ben vaji geçmişim olduğu halde hiç vajinismusla yaşamış gibi değilim Aparatlar çok büyük yardımcı onunla alıştırma yap bol bol
Yendikten sonra vajinal orgazm yaşamayı nasıl başardınız. Bi de hala ağrılı oluyor mu iliski

Back