Vajinismus için Kayseri'de doktor önerisi

eso66eso

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
44
9
31
Yine konu aynı aciyorum arkadaşlar ama görmeyen olur belki fikir veren olur yardımcı olmak isteyenler yazabilirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Yine konu aynı aciyorum arkadaşlar ama görmeyen olur belki fikir veren olur yardımcı olmak isteyenler yazabilirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Canım ben 9 ay bu illet ile uğraştım. Ben yendiysem kendi başıma sende yenersin emin ol. Herkes kendi yaşantısından birşeyler bilir öğrenir fakat bunu illa yap diyemem. Bende doktorları aradim yani afedersiniz de insana mecbursun der gibi bir fiyat cikariyorlar çok can sıkıcı ki ben bunu hissettiğimde ne olacaksa olacak diye yaptım. Burda birisinin yorumunu gördüm o kim bilmiyorum ama Allah ondan kırk bin kere razı olsun . Vemcaine adlı bir sprey var uyusturucu ben ilk kullandigim gün bu iş bitti. Bir sonraki iliskide gerek bile kalmadı o kadar.

Kayseri sehir hastanesi Arzu Karakaş Aydın.
Ben bu doktora gittim önce muayene oldum. Fiziksel bir sorunum olmadığını görünce doktor bana gün verdi eşinle beraber gelin dedi gittik. Konuştuk,Kitap önerdi okuduk. Bunun üzerine ilk denemede yapabildim. Bu doktoru kesinlikle tavsiye ediyorum. Kadın doğum uzmanı kendisi. Geçmiş olsun.

Bende o spreyi kullandım ama sanırım yanlış kullandım çok az uyusturmustu çünkü tekrar denerim olmazsa hala duruyor , doktor evet hem Kayseri'de bulamadım hem de etkili olur mu olmaz mı son birikimimiz ile tedavi olcaz diye çıktık yola bakalım

Bende muayeneye gideceğim ilk etapta gitmistim daha önce ama yine de gidilmesi gerek, kitap ismi neydi peki hatırlıyor musunuz

Bende muayeneye gideceğim ilk etapta gitmistim daha önce ama yine de gidilmesi gerek, kitap ismi neydi peki hatırlıyor musunuz
Muayene için de dediğim doktora gidin. Ben başka doktora randevu almıştım o da bu doktora yönlendirmişti. Hiç başka doktorla uğraşma dediğime randevu al git. Kitap Cem Keçe'nin vajinismus kitabı. Bir de kadinligin kılavuzu kitabı var. Başka kitaplar da var doktor okuman gereken sırayı veriyor kitapları sırayla oku dedi bana ilk cem keçenin kitabıyla başladık. Çok da faydalı oldu. Dediğim gibi önce bu doktora gidin bi konuşun kendisi de zaten konuşuyor sizinle yol gösteriyor.

Canım ben sıktım sıktım sonra 20 dk durup bekledim. Hiç ara vermeden deneyin. Bakın bu işi geriye atmayin. Doktora bile gitseniz iki güne bir deneyin. Ablam demişti ki her gün deneyin ben kaileye almamıştım fakat kesinlikle sürekli deneyin ve bu sprey ile deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…