Vajinismus için İZMİR'de doktor

kelebekadasi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
375
156
23
Merhaba arkadaşlar,

Vajinismus konusunda uzmanlaşmış, İzmir'de bir doktor tavsiyeniz var mı?

Kuşadası'ndaki Murat Ulusoy çok duydum fakat İzmir'de birisine ihtiyacım var.

Karşıyaka'da Mitra Sağlık / Dr. Ali Ata Özdemir'i buldum fakat bir bilgim yok, kendisiyle görüşücem.

yok ben o yüzden gitmedim bilğim yok ama cok anlayışlılar ilğililer ben iliskiden hemen saniyede wc cıkıyordum oyzden gorüstüm kaç yıllık evlisin cnm

Batı Anadolu Central Hospital; Özer Gürbüz

Hera Klinik Süleyman Eserdağ'ın Şubesi var İzmir de bir araştır istersen alanında en iyisi diyebilirim ben İstanbul Şubesine gidiyorum

Izmirde guvenilir birini ben bulamadim hepsi paragoz 6-7-8 bin istiyorlar. Kusadasi Murat Ulusoy iyi diyorlar ben de doktor arayisindayim

Hera Klinik Süleyman Eserdağ'ın Şubesi var İzmir de bir araştır istersen alanında en iyisi diyebilirim ben İstanbul Şubesine gidiyorum

Süleyman bey arada izmire geliyormus tedavileri izmir subede yurutuyormus ama ucretini bilmiyorum.

Konu bayagi eski ama arkadaşlar ben izmirde pınar Ersöz hanima tedavi oldum öyle işinin ehkiki asla yapamam diye düşündüğüm şey kendiliğinden oku verdi ve hemen ardibnan bebis terapi ile üstelik çok uygun % 100 tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…